AirPods Pro los 3

Reacties voor: Kuo: ‘AirPods Pro 2 krijgen als eerste lossless support’

De AirPods Pro 2 krijgen ondersteuning voor lossless muziek en een oplaadcase die geluid kan maken. Dat zegt analist Ming-Chi Kuo op basis van informatie uit de toeleveringsketen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dan wordt dit het jaar.. als ze eindelijk hun eigen draadloze protocollen gaan gebruiken voor o.a. Lossless audio.. dan gaat ar en zeker vr ook komen dit jaar. Die zullen daar ook gebruik van moeten maken. Wordt een bijzonder jaar. Ik hoop gewoon plechtig dat in het eerste kwartaal de ar of de vr wordt aan gekondigd maakt me niet uit eigenlijk welke.

  2. Ik hoop dat deze generatie niet gaat knetteren en statische geluiden gaat maken, want dan haak ik wel af en blijf bij de eerste pro’s!

  3. lossless, een formaat dat Apple vorig jaar invoerde

    Hûh? Laat ik het beleefd zeggen: dat is een beetje vreemd geformuleerd. Even op Wikipedia (double)checken leert wat iedere Apple gebruiker die een beetje om muziek geeft al lang weet: het is al heel veel jaren eerder ‘ingevoerd’ door Apple. Het formaat is namelijk al vanaf 2004 op Apple producten (HW en SW) beschikbaar, en sinds 2011 via open source ook voor HW/SW van derden …

  4. Origineel geplaatst door Tony
    Ik hoop dat deze generatie niet gaat knetteren en statische geluiden gaat maken, want dan haak ik wel af en blijf bij de eerste pro’s!

    Welke generatie heeft deze problemen dan?

  5. Origineel geplaatst door Tony
    Ik hoop dat deze generatie niet gaat knetteren en statische geluiden gaat maken, want dan haak ik wel af en blijf bij de eerste pro’s!

    Origineel geplaatst door iErik
    Welke generatie heeft deze problemen dan?

    Dat zijn de eerste airpods pro

  6. @iErik: AirPods Pro problemen: dit kun je doen bij krakend geluid, ruis en meer

  7. Mooi nieuws: nog mooier geluid via airpods pro 2. Ik hoop dat ze ook zo innovatief zijn in het ontwikkelen van nippels voor nauwe gehoorgangen, want helaas helaas, als ik praat of gaap met pro’s in mijn oren verlies ik ze uit mijn oren. Kostbare zaak als je er niet op verdacht bent, want ze zitten zo goed dat ik ze eigenlijk ook niet voel als ze wel in mijn oren zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.