Reacties voor: Zo wil Apple ervoor zorgen dat toekomstige AirPods nooit meer uit je oor vallen

Nog bang dat de AirPods uit je oor vallen? Apple denkt er in ieder geval over na hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de AirPods niet meer uit je oor vallen. Met een nieuw design en magneten moeten de oordopjes op hun plek blijven zitten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ze kunnen beter sterkere magneten gebruiken zodat ze elkaar aantrekken dwars door je hoofd heen. Hoef je niet zo een suf bandje om je oor doen.

  2. @JK: πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  3. #352 moet #252 zijn in de afbeelding. Echt goed bezig daar bij Apple.

  4. @JK: Mwahahaha

  5. Volgens mij hadden zoiets moeten bedenken, voordat men de airpods op de markt brachten. Of is dit strategie om extra inkomsten te genereren?

  6. Hahaha…dit ziet er Γ©cht niet uit….πŸ˜‚ het is nog geen 1 april toch?

  7. ik vind dat verbindingskoortje helemaal niet raar maar jullie hebben het er nooit over, je kunt ze toch bling bling maken van goud, zilver of met echte parels voor de selebs of er ledjes in doen met kleurtjes voor het plebs onder ons… ik zie dus een verdien model > crowd funder gezocht mensie

  8. Laat maar komen! Ik heb nog nooit dopjes gehad die ok zaten bij mij. Heb al in-ear van sennheiser gehad en earpods met sprng maar niets past bij mij. Ik zal rare oren hebben denk ik.

  9. Laad ze eerst maar is naar de kwaliteit kijken…. Te veel bass en de hoge en mid tonen zijn bijna weg

  10. Heeft er iemand ook last van dat de oplaadcase van de AirPods erg snel batterijlading verliest, ook als je ze niet gebruikt en erin laat zitten? Ik heb ze gistermiddag volledig opgeladen, vijf uur later zat er zonder gebruik nog maar 85% in de case. Dat lijkt me niet echt wenselijk.

  11. Voor wat betreft pasvorm moet je nog steeds custom made in-ears hebben.

  12. Origineel geplaatst door Rik
    Heeft er iemand ook last van dat de oplaadcase van de AirPods erg snel batterijlading verliest, ook als je ze niet gebruikt en erin laat zitten? Ik heb ze gistermiddag volledig opgeladen, vijf uur later zat er zonder gebruik nog maar 85% in de case. Dat lijkt me niet echt wenselijk.

    Hier is eerder al een artikel over geplaatst. Meer mensen blijken er last van te hebben. Ben ik even blij dat ik ze (nog) niet heb gekocht/kunnen kopen.

  13. Er gaat niets boven custom IEM’s, helaas zijn ze vaak prijzig.. Tot die tijd blijf ik lekker de Shure SE-215 gebruiken

  14. Ik ben tevreden met mijn €25 opvouwbare koptelefoon van Sony. Makkelijk mee te nemrn en blijft bij joggen goed zitten. Bovendien fijn geluid.
    Geluidskwaliteit van de (Apple en anderen) in-ear verandert mij te veel als die dingen in mn oor verschuiven.

  15. @Madeliefje: Ja zo werkt Apple helaas. Elke keer laten ze zaken weg die ze in de update van een product wel doen. Denk bijvoorbeeld aan een gps in de Apple watch. Dat ze dat niet in de eerste hebben gedaan is alleen maar om de volgende versie iets extra’s te bieden. Technologisch gezien was er namelijk geen enkele belemmering.

    Hetzelfde als met de camera’s in de iPhone of oled-scherm. De concurrentie kan het wel dus elk argument dat Apple zou geven is met een korreltje zout te nemen

  16. Als ze er nu een touwtje aan vast maken?
    En dat touwtje weer aan je iPhone vast maken?
    Dan raak je ze nooit kwijt en kun je ze met stroom voeden vanuit de iPhone.

    Uitvoeren in goud kleur. Wordt beslist een hit.

    πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.