Reacties voor: ‘AirPods komen pas in januari 2017 beschikbaar’

We wisten al dat de AirPods, Apple's nieuwe draadloze oordopjes, uitgesteld waren. Bronnen bij leveranciers zeggen nu dat de AirPods pas in januari 2017 beschikbaar komen, zo'n drie maanden na de oorspronkelijke release.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 27 reacties

  1. Doe normaal, dit is wel heel erg slecht..

  2. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE shittttt……

  3. Pffffffffffff

  4. Dit is vanuit Apple inderdaad heel slecht, na enkele jaren van kostbare ontwikkeling mag je verwachten dat een product naar behoren werkt en klaar is voor productie. Ik snap dan ook niet dat de release data met Beats wel gehaald worden maar met deze Airpods niet.

  5. Heb liever dat er een goed product op de markt komt dan dat het half werkt en terug geroepen wordt ivm fouten.
    Alleen is nu wel de concurrentie met dezelfde chip hun wel voor.

    Vraag mij dan af, wat bij apple dan niet goed gaat en bij de concurrent wel met dezelfde chip.

  6. Ik vind het juist goed dat de airpods niet uitbrengen met bugs maar deze eerst fixen.
    Er zijn genoeg concurrenten die dit wel doen en de consument opzadelen met de problemen die door de bugs opdoen.

  7. Erg jammer zeg. Ik hoop dat die beats x wel snel uitkomen. Goed alternatief als je toch de W1 chip wilt

  8. Producten met bugs uitbrengen doen ze al genoeg op kickstarter & indigogo..
    Liever wachten dan een slecht product.

  9. Bijzonder hoe Apple altijd verdedigd wordt bij dit soort zwakke zaken. Een aankondiging heeft vaak al ruimte waar er rekening gehouden wordt met tijdsdruk. Als je dan weer een aantal maanden moet uitstellen plan je gewoonweg niet goed.
    Apple raak weldegelijk de focus kwijt met producten die niet echt meer vernieuwend zijn. Ik bedoel Siri gebruiken om een nummer verder te doen of volume lager te zetten werkt natuurlijk voor geen meter. Ik zie mijzel al in de trein roepen “NEE SIRI ZACHTER NIET HARDER”. Of op de fiets met wind tegen…..

  10. Erg jammer want mijn oude EarPods (met audio aansluiting) staan op het punt van overlijden… Ik snap dat je een product wat nog niet aan de kwaliteitseisen voldoet niet op de markt wil brengen. Maar waarom dan wel aankondigen en mensen er lekker mee maken 😕?

  11. Ik denk dat de reacties negatiever zijn geweest als de airpods met problemen uit zouden komen. Het is misschien even balen dat het langer duurt maar dit is volgens mij de beste keuze van Apple. Als een product niet klaar is moet je het product nog niet uitbrengen!

  12. Origineel geplaatst door Tja
    Bijzonder hoe Apple altijd verdedigd wordt bij dit soort zwakke zaken. Een aankondiging heeft vaak al ruimte waar er rekening gehouden wordt met tijdsdruk. Als je dan weer een aantal maanden moet uitstellen plan je gewoonweg niet goed.

    Apple raak weldegelijk de focus kwijt met producten die niet echt meer vernieuwend zijn. Ik bedoel Siri gebruiken om een nummer verder te doen of volume lager te zetten werkt natuurlijk voor geen meter. Ik zie mijzel al in de trein roepen “NEE SIRI ZACHTER NIET HARDER”. Of op de fiets met wind tegen…..

    Werk nu al prima. Het is niet de eerste draadloze koptelefoon met ingebouwde microfoon.

  13. Ach, zolang ze maar niet ontploffen :p

  14. Zitten hier serieus mensen op te wachten…??? Zo goed zijn de earpods niet zeker niet voor het geld wat je er voor neer moet leggen…! Zal wel door het apple logotje komen…!

  15. Wat een grap is het ook.. Een iPhone aankondigen zonder Jack aansluiting en zelf geen fatsoenlijke oordopjes op de markt kunnen brengen..

  16. De demo’s en preview filmpjes waren er op tijd. De release zou ook op redelijk termijn zijn en nu..? Nog een kwartaal wachten..? Eeg slecht van  op deze manier een vernieuwend product, maar toch vrij simpel kwa techniek, zo lang op zich laat wachten..

  17. Ik wacht sowieso op de Beats X

    Ik vele reviews spreekt men dat het geluidskwaliteit beter is dan de AirPods. Makkelijke keuze (sowieso omdat je ze minder snel kwijt raakt) 🙂

  18. Chinese geruchten uit het leverancierskanaal. Betrouwbaarheid nihil. Kortom ik geloof hier geen snars van. Als Apple tijdens de launch zegt eind oktober (en goed werkende demo modellen heeft) dan wordt het hooguit eind november. Anders heeft de leverancier echt een probleem. Apple wil deze ultieme kerstcadeautjes echt niet laten lopen.

  19. Niemand zit toch echt te wachten op deze dingen?

    Drivers zijn hetzelfde als de simpele EarPods van €30,-. En die klonken al echt heel matig. Doe even een kwartiertje onderzoek en je vindt dopjes van €30 die vele malen meer potentie hebben dan de EarPods. En dan moet je Beats vooral vermijden, want die bieden nog minder audio-kwaliteit per euro.

    AirPods…..je betaalt dus eigenlijk €150,- voor het feit dat ze draadloos zijn. Daarbij zijn ze ergonomisch waardeloos voor actieve gebruikers, sporten kun je er niet mee (around the ear/neck werkt dan beter)

    Als je bluetooth dopjes wil die goed klinken en er fraai uitzien, moet je verder kijken dan Apple. De Jaybird Freedom zijn bijv. veelbelovend. Zelfde prijs, stuk kleiner, beter geluid, geschikt voor sport en een stuk fraaier….

    http://www.jaybirdsport.com/freedom-bluetooth-headphones/

    En zo vast nog wel wat betere alternatieven voor deze €30-dopjes met bluetooth chip.

  20. @Martijn: Ach, jij hebt ze dus al gebruikt? Echte gebruikerservaring! Next

  21. @Tja: Koop een iPhone en probeer Siri eens

  22. Origineel geplaatst door Davy
    Erg jammer want mijn oude EarPods (met audio aansluiting) staan op het punt van overlijden… Ik snap dat je een product wat nog niet aan de kwaliteitseisen voldoet niet op de markt wil brengen. Maar waarom dan wel aankondigen en mensen er lekker mee maken 😕?

    Simpel, om te voorkomen dat die mensen (al eerder) iets anders kopen – bijvoorbeeld omdat hun huidige oordopjes eigenlijk aan vervanging toe zijn 🤔
    Er is zelfs een naam voor zulke voortijdige aankondigingen: vapourware 😁

  23. @Bartha: wel een grap maar je krijgt er toch oordopjes bij?

  24. Origineel geplaatst door Henk
    @Bartha: wel een grap maar je krijgt er toch oordopjes bij?

    Apple pretendeert dat de Bluetooth de nieuwe standaard is maar ze kunnen zelf geen oordoppen leveren daar gaat het om

  25. Origineel geplaatst door Dirk
    Zitten hier serieus mensen op te wachten…??? Zo goed zijn de earpods niet zeker niet voor het geld wat je er voor neer moet leggen…! Zal wel door het apple logotje komen…!

    Er staat niet eens een Apple logotje op 😉 en daar komt het ook zeker niet door, het zijn gewoon erg innovatieve oordopjes.

  26. Origineel geplaatst door Frits
    @Tja: Koop een iPhone en probeer Siri eens

    Daar zit juist het probleem….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.