Reacties voor: Hands-on ervaringen met de AirPods Max: ‘Veel te bewijzen voor dat geld’

De eerste hands-on ervaringen met de AirPods Max staan online. In een aantal video's is te zien wat reviewers van Apple's high-end hoofdtelefoon vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Dit zou wel eens een zeper van Apple kunnen worden, iphone c op je hoofd.

  2. Ik denk dat uiteindelijk het enige wat de prijs kan verklaren is het 3D geluid. Voldoet dan voldoende en kan dat b.v. het geluid van een soundboard evenaren. Op dat gebied zijn er nog geen koptelefoons binnen een redelijke prijsklasse die dat goed kunnen.

  3. Zien er heel mooi uit.
    Vind het alleen heel jammer dat er geen Apple logo op zit.
    Plaats genoeg voor een logo.

  4. Geef mij maar B&O, die zijn ook prijzig maar geluid is subliem, ook is B&O al decennia bezig met geluid terwijl dat Apple enkel met Beats bezig is, wat ze uiteindelijk overpaid hebben…

  5. @Tim: Jammer, Ook geen stickers kon je die erop plakken haha

  6. Origineel geplaatst door Tim
    Zien er heel mooi uit.

    Vind het alleen heel jammer dat er geen Apple logo op zit.

    Plaats genoeg voor een logo.

    Vind het juist mooi als er word gekozen om geen logo op te zetten.

  7. Ik heb bij iJustine nog nooit een kritische noot gehoord over Apple produkten dus eigenlijk alleen maar interessant voor unboxing maar niet voor reviews. Ik krijg sterk de indruk dat zij door Apple wordt betaald om uber enthousiast te zijn. Ik kijk liever naar Unbox Therapy , Tailosive Tech of Marques Brownlee.

  8. Hoe kunnen die hands-on types en wouldbe-reviewers zich na een paar dagen al een mening aanmatigen? Als ze al fysiek een Max in handen hebben gehad (wat vrij zeker niet het geval is) is het onmogelijk om nu al een gedegen onafhankelijke review te geven. Het zijn een stelletje elkaar napapegaaiende kletsmajoors. Opvallend is dat veel lezers van dit artikel zich eveneens ongefundeerd op sleeptouw laten nemen door deze nitwits. Het zijn dezelfde figuren die destijds ook zo tekeer gingen toen de iPhone, iPad en Apple Watch werden uitgebracht. Dat zou ook allemaal niks worden. En kijk nu eens. Geef het gewoon even de tijd. Natuurlijk zou die Max enorm kunnen floppen, maar om dat nu al met alle stelligheid te zeggen.

  9. Origineel geplaatst door René
    Hoe kunnen die hands-on types en wouldbe-reviewers zich na een paar dagen al een mening aanmatigen? Als ze al fysiek een Max in handen hebben gehad (wat vrij zeker niet het geval is) is het onmogelijk om nu al een gedegen onafhankelijke review te geven. Het zijn een stelletje elkaar napapegaaiende kletsmajoors. Opvallend is dat veel lezers van dit artikel zich eveneens ongefundeerd op sleeptouw laten nemen door deze nitwits. Het zijn dezelfde figuren die destijds ook zo tekeer gingen toen de iPhone, iPad en Apple Watch werden uitgebracht. Dat zou ook allemaal niks worden. En kijk nu eens. Geef het gewoon even de tijd. Natuurlijk zou die Max enorm kunnen floppen, maar om dat nu al met alle stelligheid te zeggen.

    Inderdaad. En overal alweer uitverkocht en weken lang niet leverbaar. Zal wel niet veel voorraad zijn geweest maar er zijn in ieder geval toch best een hoop mensen die dat ding willen.

  10. Vaak lijkt het inderdaad alsof reviews copy/paste van elkaar worden overgenomen. Of het nou een flop zal worden kan ik niet beoordelen maar ik denk wel dat deze prijs is gekozen om in ieder geval de indruk te geven dat deze headset beter zou zijn dan alle anderen op de markt. Ik geloof er niet zo in dat Apple dit beter zou kunnen dan alle andere bedrijven, die dagelijks met producten voor geluid bezig zijn. De enige manier om dit echt te kunnen beoordelen, is zelf luisteren.

  11. Ik denk dat iedereen eerst maar eens rustig moet afwachten hoe deze koptelefoon klinkt… als mensen de prijs “bizar” hoog vinden dan realiseren ze zich waarschijnlijk niet dat er nog veel duurdere op de markt zijn… kijk maar eens hier.

  12. Voor nog wat nerdy techno gedachten over de Max, zoals de bt codecs, zie Darko:
    The Apple AirPods Max’s Achilles heel.

    Ik word trouwens altijd blij van iJustine en lig regelmatig in een deuk, maar volgens mij moet ze technisch niet onderschat worden: dat zit em soms in bijzinnen, zoals haar opmerking over latency als ze de Max test voor haar podcast en em daarom wired aansluit…

    Haar zus is ook erg leuk.
    Zie bv. deze unboxing van de keramische Apple watch (5, balen dat de 6 niet in dat materiaal te krijgen is — en de Max in wit!) bij, eh, stromend water (tip: ga eerst naar de wc!):
    Apple Watch Series 5 Ceramic‎ Unboxing!

  13. Origineel geplaatst door René
    Hoe kunnen die hands-on types en wouldbe-reviewers zich na een paar dagen al een mening aanmatigen? Als ze al fysiek een Max in handen hebben gehad (wat vrij zeker niet het geval is) is het onmogelijk om nu al een gedegen onafhankelijke review te geven. Het zijn een stelletje elkaar napapegaaiende kletsmajoors. Opvallend is dat veel lezers van dit artikel zich eveneens ongefundeerd op sleeptouw laten nemen door deze nitwits. Het zijn dezelfde figuren die destijds ook zo tekeer gingen toen de iPhone, iPad en Apple Watch werden uitgebracht. Dat zou ook allemaal niks worden. En kijk nu eens. Geef het gewoon even de tijd. Natuurlijk zou die Max enorm kunnen floppen, maar om dat nu al met alle stelligheid te zeggen.

    Als je het filmpje van MKBHD had gekeken dan zegt hij zelf ook dit is een eerste indruk, maar geen review. Hij vraagt zelfs wat hij wil dat wij naar kijken! Niet meteen iedereen over 1 kamp scheren.

  14. Origineel geplaatst door Rv
    Ik heb bij iJustine nog nooit een kritische noot gehoord over Apple produkten dus eigenlijk alleen maar interessant voor unboxing maar niet voor reviews. Ik krijg sterk de indruk dat zij door Apple wordt betaald om uber enthousiast te zijn. Ik kijk liever naar Unbox Therapy , Tailosive Tech of Marques Brownlee.

    Ik ben wel een beetje klaar mrt die iJustine.. Totaal niet kritisch, over de top overdreven..

  15. Eerst een week testen alvorens te oordelen. Ik denk dat het wel aan gaat slaan. Net als de AirPods uit 2016, iedereen had er kritiek op maar inmiddels loopt de halve wereld er mee rond.

  16. @Tim: Dan moet ik hem niet!

  17. Net zoals die gast van Unbox Therapie als eindconclusie had. Het is een exclusief product voor mensen die iets exclusief willen hebben zonder dat iedereen met dezelfde koptelefoon oploopt. Prijs/kwaliteit factor kan je hier niet op toepassen.

  18. Origineel geplaatst door Caz
    [knip] dan realiseren ze zich waarschijnlijk niet dat er nog veel duurdere op de markt zijn… kijk maar eens hier.

    Interessant vergelijkingsmateriaal. De vraag is inderdaad waar in het hogere segment deze headpods zich bevinden….
    Één ding dat me al opvalt met dat lijstje met dure koptelefoons is dat er geen een tussen zit met active noise canceling….? Deze voornamelijk ‘open’ koptelefoons lijken meer bedoeld voor studio en thuis gebruik. Niet voor onderweg, buiten en in rumoerige omgevingen.

    Iets anders: ik vraag me af hoe goed deze headpods tegen een spat regen kunnen.

  19. Toch maar een besteld levering eind maart toch wel gewild dus 🎧

  20. John Gruber heeft ondertussen, na anderhalve dag gebruik, ook een review van de AirPods Max gepost: Heavy Is the Head That Wears the AirPods Max.
    Let op dubbele negaties!

    Hij maakt een vergelijking met de Bose QuietComfort 35 II, die hij al had — net als ik trouwens… en nu probeer ik de QC aan mijn vrouw te slijten 😎.

    Het interessantste punt wat hij m.i. maakt is dat de Apple TV snel de spatial audio (bij meerkanaals materiaal dus) moet ondersteunen.

    En wat ik me nog steeds afvraag is hoe latency wordt opgelost bij wireless gebruik: films kijken lost Apple waarschijnlijk wel op door compensatie bij afspelen, zodat beeld en geluid synchroon lopen. Dat is immers 1-richting verkeer en Apple controleert zowel het AAC qua bronmateriaal en de Bluetooth AAC codec, en de video stream.
    Bij gaming (Apple Arcade) gaat dat echter niet op (want interactief): dan heb je toch iets nodig als aptX LL.
    Of ze lossen het met het Bluetooth gedeelte van AAC op? Ik zie echter niet hoe dat zou gaan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.