Reacties voor: AirPods Max bevatten geen U1-chip voor Ultra Wideband

Er waren meer geruchten die niet klopten
Apple's afscheidscadeautje voor 2020 is een prijzige hoofdtelefoon: de AirPods Max. Gek genoeg zit er geen U1-chip voor Ultra Wideband in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Ben een Apple fan. Maar een koptelefoon voor €629,-… ‘in geen 629 jaar!’ 😮

  2. Bijna uitverkocht inmiddels. Dit wordt weer een knaller van Apple

  3. Een Apple koptelefoon waarmee je kunt bellen en muziek kunt luisteren, wat innovatie, mooi hoor. En dat voor maar €629,-.

    Zal vast een bestseller worden. Opeens wil iedereen zo’n koptelefoon.

  4. Origineel geplaatst door JK
    Bijna uitverkocht inmiddels. Dit wordt weer een knaller van Apple

    Snap dit echt niet. Niemand weet hoe die klinkt! Hoe kan je dan zoiets nu al voor dit bedrag willen hebben. Of ze kopen t voor de verkoop.

  5. …ziet er gelikt uit. Eerst maar eens een paar serieus te nemen tech-reviews op los laten….ben benieuwd naar de hifi kwaliteit 🧐

  6. Ziet er weer goed uit, maar €629 voor een koptelefoon? Er zijn nog zat andere alternatieven zoals Bang en Olufsen, Bower & Wilkins en Bose. Daarnaast staat dat het geluid is getest met muziek die via de iTunes store is gekocht, volgens mij krijg je dan CD-kwaliteit? Raar dat ze ook niet gelijk HiFi kwaliteit lanceren via Apple Music. Dan zouden ze misschien de “High Fidelity audo” waar kunnen maken.. ben benieuwd naar alle reviews aankomende weken 🙂

  7. Zooo duur.. maar ik heb hem al gekocht in mijn mind… iemand tips om dit goed te praten bij de vrouw?

  8. Origineel geplaatst door Kevin
    Zooo duur.. maar ik heb hem al gekocht in mijn mind… iemand tips om dit goed te praten bij de vrouw?

    Annuleren haha grapje

  9. Origineel geplaatst door Kevin
    Zooo duur.. maar ik heb hem al gekocht in mijn mind… iemand tips om dit goed te praten bij de vrouw?

    Uitleggen dat je met die koptelefoon op uren naar haar kan luisteren

  10. Ik ben zelf behoorlijk onder de indruk van Ruimtelijke Audio op de AirPods Pro. Benieuwd wat die gaat doen in deze … In de laatste tien jaar gebruik ik voor mijn oren naast AirPods (nu pro) alleen maar Ultrasone vanwege de plaatsing van de speakers 🔊 in de headphone. Voor 200 meer ben ik erg benieuwd wat deze me meer gaat brengen qua geluid behalve draadloos en de overige Apple software opties.

    Qua design bewijzen ze zich in ieder geval weer iets unieks te doen en qua kwaliteit/techniek zal het er ook niet aan mankeren.

  11. Origineel geplaatst door Kevin
    Zooo duur.. maar ik heb hem al gekocht in mijn mind… iemand tips om dit goed te praten bij de vrouw?

    Dat ze als jij die dingen op je klus hebt even geen irritatie factor bent en dat jij een week lang klusjes in huis gaat doen

  12. Geen u1 chip, dus ook geen spatial audio of in de toekomst Dolby Atmos decoding naar een 3D geluidsveld via de koptelefoon. Wat een misser!

    Nu vind ik ze wel/echt te duur.

  13. Ik heb de Airpods Max nu in bestelling en ze staan gepland voor levering op 6 januari. Normaal ben ik wat afwachtender, maar in dit shitjaar vind ik het fijn om een keer naar iets leuks uit te zien.

  14. @Kevin: Dat als je ze — eh, ik bedoel hem — uit de smart case haalt, altijd aan haar moet denken… wat niet zo moeilijk is, aangezien de case op een kruising tussen een beha en een handtasje lijkt 😜.

  15. Origineel geplaatst door Strebor
    Geen u1 chip, dus ook geen spatial audio of in de toekomst Dolby Atmos decoding naar een 3D geluidsveld via de koptelefoon. Wat een misser!

    Dit is incorrect. De AirPods Pro hebben al spatial audio en daar is helemaal geen U1-chip voor nodig. Apple heeft nooit gezegd dat je voor spatial audio een U1-chip nodig hebt en andersom is er bij ultra wideband nooit gezegd dat Apple het voor spatial audio wil gebruiken.

    Misschien haal je twee dingen door elkaar?

  16. Tja €629 is veel geld,
    maar in perspectief, mijn vrouw moest laatst een nieuwe bril. Die koste €800
    Er zit best een hoop techniek in zo’n koptelefoon.
    Een bril is aardig simpeler zou je zeggen.

  17. In principe zou ik hem best willen kopen als hij fenomenaal klinkt, maar mijn huidige hoofdtelefoon met kabel doet het na een jaartje of 20 nog steeds prima. Nu koop je er 1 voor 629 en na 6 of 7 jaar is de batterij gaar. Dat is iets wat me toch wel tegenhoudt.

  18. @Gertje: Dat is genoeg geld voor een bril, echter is het dan een bril die niet voorzien is van álle technieken!

  19. Het idee dat het niet uitmaakt hoe je de koptelefoon op je hoofd zet en dat L en R automatisch herkend wordt, is fantastisch. Alleen, dan moet je toch weer op de tast op zoek naar de Digital Crown, want die zit maar aan één kant. #fail

  20. Mooie koptelefoon van Apple, maar wel erg duur. Ik geniet nog wel een paar jaar van mijn Bowers&Wilkins PX5 🎧

  21. Wat een idioten €600+ hahaha
    Ziet er leuk uit, zal prima klinken..

  22. Op het eerste gezicht een mooie hoofdtelefoon, maar vaak het geval bij Apple is, dat het eerste product niet gelijk het beste is. Maar misschien met de huidige techniek zal dat wel anders zijn.
    En ook bij deze hoofdtelefoon zal weer een opvolger komen met betere hardware.

  23. Origineel geplaatst door Frans
    Het idee dat het niet uitmaakt hoe je de koptelefoon op je hoofd zet en dat L en R automatisch herkend wordt, is fantastisch. Alleen, dan moet je toch weer op de tast op zoek naar de Digital Crown, want die zit maar aan één kant. #fail

    Misschien is dat ook de reden dat L en R niet automatisch herkend wordt, maar gewoon staan ingeweven in de oorschelp.
    Wel ‘t artikel lezen natuurlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.