Reacties voor: ‘AirPods Max heeft last van condensatie in oorschelpen bij langdurig gebruik’

Een aantal gebruikers klaagt over condensvorming bij de AirPods Max. De condens hoopt zich binnenin de oorschelp op, achter de oorkussentjes. Dit gebeurt wel vaker bij hoofdtelefoons.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ja joh, muggen ziften. Maar hoe graag ik de AirPod Max wil hebben, heb ik via marktplaats voor €175 toch maar de Bose 700NC aangeschaft. Deze ga ik naast mijn AirPods Pro gebruiken. De Bose ga ik vooral gebruiken voor teams overleggen, muziek en tijdens het gevreesde thuiswerken met home scholing dat volgende week moet beginnen. Heerlijk NC. Hoewel ik een echt Apple huishouden run, kan ik de €600 niet verantwoorden. Zeker niet na de aanschaf van een iPhone 12 en MacBook Air M1 🤪

    Plus merk ik dat onze Bose SoundTouch 30 en 10 vaker aanstaan dan de HomePod. Gebrek aan Nederlandse ondersteuning zorgt dat dat ding meer dienst doet om onze lampen in te schakelen onze AppleTv en diverse chromecastjes (via homebridge)

    Kortom: het zal een fantastisch paar headphones zijn, maar indien ze beter geprijsd waren t.o.v de competitie dan had ik ze zeker en vast gekocht. En ja, die berichtje is in de categorie: “hoge bomen vangen veel wind”

  2. Zweet condens in hoofdtelefoon??? Bij mij Sennheiser Momentum 3 nog NOOIT last van gehad zelfs niet tijdens de zomer maanden. Betere ventilatie?
    Op de foto is die oorschelp gewoon zeiknat, lijkt weinig op condens.

    In ieder geval een droge hoofdtelefoon voor 400 dan een natte voor 700. Berg mijn hoofdtelefoon op in een volledig afgeschermde box ipv een bh, neem deze nooit af met een doekje om te drogen.

    Denk niet dat de Apple hoofdtelefoon ooit iets voor mij is, te duur, te veel onderhoud, te slechte opberg mogelijkheid en bovenal een zee slechte aanschafprijs.

  3. Na Antennagate en Bendgate. Nu dan Watergate? 🤪

  4. @Flupke: ach een paar klachten terwijl er al zoveel van verkocht zijn heb er ook 1 besteld krijg hem pas eind maart ben benieuwd. 🎧🎧

  5. Je zou er >600 euro voor betaald hebben… en dan dit. Voor zo’n bedrag verwacht je toch geen kinderziektes zoals dit, ook al komt het wel vaker voor bij andere merken.

    Het is Apple en het is >600 euro. Dat moet beter.

  6. Origineel geplaatst door Marcel
    @Flupke: ach een paar klachten terwijl er al zoveel van verkocht zijn heb er ook 1 besteld krijg hem pas eind maart ben benieuwd. 🎧🎧

    Ff hier na toe komen in valencia zijn ze in alle kleuren te krijgen en niks wachten tot maart. Lijkt wel of nl weinig tot niks geleverd krijgen

  7. @Marcel: hoeveel zijn er dan verkocht? Er zijn helemaal geen cijfers bekend. Pure marketing, gewoon weinig voorraad.

  8. @Dito: spring gelijk in mijn auto 🚘🤣

  9. Ik heb er geen last van, gewoon de schelpen er af halen en schoonmaken wat is er mis mee.

  10. @Rv: geen idee weet alleen dat ik er 8 tot 10 weken op moet wachten dus zal er wel vraag naar zijn. Heb ook geen haast is geen eerste levensbehoefte.

  11. Ik verwacht als officiële reactie iets in de trant van: “dan luister je de verkeerde muziek”.

  12. @Richard: Ik heb een Somy XM3, betere geluidskwaliteit, bouwkwaliteit en noise canceling dan bose maar toch ga ik hem verkopen omdat ik het zat ben om steeds zo omslachtig te moeten wisselen tussen de iphone, ipad en mac.

  13. Origineel geplaatst door Marcel
    @Flupke: ach een paar klachten terwijl er al zoveel van verkocht zijn heb er ook 1 besteld krijg hem pas eind maart ben benieuwd. 🎧🎧

    Wat was voor jou de reden om ze te kopen? Vind ze vrij duur terwijl er net zo goede goedkopere opties zijn.

  14. @Dick de wit: ik heb gewoon alles van Apple en vind het gebruiksgemak heerlijk en ik denk dat de geluidskwaliteit gewoon geweldig is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.