Reacties voor: AirPods Max-hoesje raar? Nee, ruimtebesparend, volgens Apple-designer

Apple-designteam legt de gedachte erachter uit
Apple heeft honderden designs van de AirPods Max als prototype laten ontwikkelen, totdat het bedrijf uitkwam op dit niet-inklapbare model. Dat blijkt uit een interview met industrieel ontwerper Eugene Whang.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. De een vindt het mooi de anders vindt het lelijk en onhandig. Ik behoor tot de laatste groep. Wanneer ik een koptelefoon koop verwacht ik eigenlijk dat er een case bij geleverd wordt die de hele koptelefoon beschermd. De bescherming is op deze manier echt minimaal. Net de review van The Verge gezien en daar zag je al heel snel gebruikssporen.

  2. De case is spuug en spuuglelijk en niet handig. Iemand op iCulture beschreef de case als een kruising tussen een handtas en een BH. Spijker op de kop!

  3. Ik snap het verhaal van ruimtebesparend wel. Nu last deze makkelijk in een binnenvak van een trolley handbagage of rugzak. Zo’n dikke hoes past daar nooit.

  4. Vind m niet mooi. Maar wel goed dat de oorschelpen gescheiden worden. Anders heel snel krassen. Wat ik vreemder vind, is dat ze niet gebruik maken van MagSafe of anders draadloos laden

  5. Voor €629 verwacht je bij een ‘immersive’ gevoel ook echt een compleet plaatje. Dit product is het geld niet waard. Niet op basis van dat gevoel. En zeker niet met zoveel concurrerende alternatieven voor de helft van de prijs.

  6. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik snap het verhaal van ruimtebesparend wel. Nu last deze makkelijk in een binnenvak van een trolley handbagage of rugzak. Zo’n dikke hoes past daar nooit.

    Ik heb toch echt sterk het vermoeden dat mijn Bose QC35, compact ingeklapt in zijn slimme opbergmapje een stuk minder ruimte inneemt en veel beter beschermd is.

  7. @Strebor: Nope de AirPods Max nemen stuk minder ruimte in dan mijn Bose QC35II en klinken beduidend beter.
    Tevens heb je niet dat “druk” gevoel op je oren bij NC, wat ook heel prettig is. Had voor die reden ook een KEF Space One aangeschaft, klinken ook beter dat de QC35II maar de opbergdoos is nog groter.

  8. €630 voor een koptelefoon welke in mekaar gelijmd is, zodat onderdelen zoals een accu niet te vervangen zijn? Nee, na 2 jaar gebruik is de accu toch echt zo goed als op.

    Daarnaast is een koptelefoon een koptelefoon, geen mode accessoires! Ik ben duidelijk niet de doelgroep👍

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.