Reacties voor: AirPods vanaf 3 februari weer beschikbaar in Apple Stores, online levertijd 6 weken

Als je nu AirPods bestelt, dan duurt het nog wel even voordat je ze in huis hebt. De online levertijd is opgelopen tot zes weken, terwijl de AirPods vanaf 3 februari ook te koop zijn in de fysieke Apple Stores.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. Wat is de bron van de “3 februari” datum?

  2. Origineel geplaatst door Sem schilder
    Wat is de bron van de “3 februari” datum?

    Staat op de Apple website voor in-store Pickup.

  3. Laatste tijd zijn de leveringen bij Apple wel een drama vindt ik. De Apple watch is ook nog steeds slecht leverbaar, 2 1/2 maand na de release. En dr airpods laten weken op zich wachten.

  4. En dat bevestigt dat het dus inderdaad nog even snel cashen was voor de feestdagen…

  5. HEB ZE BINNEN!!!

  6. @Rudra: Ik ook!!

  7. Ik wacht wel tot volgend jaar. Met een beetje mazzel een update naar BT 5 en de iPhone 8 ook. Zou een mooie combi zijn.

  8. Tja als je maar 10 van die lelijke dingen laat maken dan kan elk bedrijf er voor zorgen dat er een langere levertijd opzit.
    En nu lekker aan de buitenwereld laten zien en merken dat het hard loopt.

  9. Staan on hold in Amsterdam door DHL. Grrrr hoop ze wel te ontvangen vandaag.

  10. Ik heb ze vandaag meegebracht vanuit new york! Ze zijn super! Grote stok aanwezig maar ze lopen goed van de rekken af. Ze zijn een succes

  11. Wel grappig dat ze duur zijn maar gewoon al bijna uitverkocht zijn.

  12. Origineel geplaatst door Michel
    Wel grappig dat ze duur zijn maar gewoon al bijna uitverkocht zijn.

    Dat is toch altijd met Apple-producten.
    Er wordt veel gepiept en geklaagd (daar zijn wij Nederlanders ster in), maar ondertussen…

  13. Ik heb ze gister gewoon bij de Apple Store kunnen ophalen zonder enige rij..dus ik zou eerst daar langs gaan ipv van lang te hoeven wachten op de bestelling

  14. Origineel geplaatst door Carolien
    Staan on hold in Amsterdam door DHL. Grrrr hoop ze wel te ontvangen vandaag.

    Ik zou ze ook vandaag binnenkrijgen, maar bij mij staat het volgens de DHL trackingspagina ook op “hold” (in Eindhoven). Geen idee waarom? Ik hoop echt dat ze vandaag toch nog wel binnenkomen…

  15. Ik heb ze net in huis via DHL.

  16. Origineel geplaatst door Carolien
    Staan on hold in Amsterdam door DHL. Grrrr hoop ze wel te ontvangen vandaag.

    Origineel geplaatst door Pepijn
    Ik zou ze ook vandaag binnenkrijgen, maar bij mij staat het volgens de DHL trackingspagina ook op “hold” (in Eindhoven). Geen idee waarom? Ik hoop echt dat ze vandaag toch nog wel binnenkomen…

    Ik heb hetzelfde, ook on hold. Zending tijdelijk -on hold-.DHL onderneemt actie. Heel erg wazig.

  17. Naast lelijk zijn ze belachelijk duur, zeker gezien de extreem korte batterijduur. Heb voor dat geld véél liever 2 setjes sennheiser oortjes met nog eens beter geluid

  18. @EOTB: 5 uur, en dan nog eens 24 uur met de case erbij. Zo extreem kort is dat niet, maar goed, je moet wat te zeuren hebben.

    Wat is DHL trouwens een dramatisch bedrijf zeg, gisterochtend opgehaald, hele dag in Eindhoven gelegen, ‘s avonds verhuisd naar Brussel om daar de nacht door te brengen en vanochtend weer terug naar Eindhoven, en daar liggen ze nog. Levering wordt wel verwacht vandaag, maar dan mogen ze ondertussen wel eens in een bestelbusje in zeg.

  19. @MLVC: Bij mij precies hetzelfde.. alleen zaten ze in Amsterdam op hold en nu vrij gegeven. Datum staat nog steeds voor vandaag.

  20. @Benito: Ik heb ze maar eens gebeld, en die tracking info is niet accuraat. Volgens de beste man aan de telefoon waren ze al in Maastricht geweest en liggen ze nu in een busje (levering is in Zuid-Limburg).

  21. @MLVC: Nou dat geeft mij nog hoop 😅 Ben niet de hele dag thuis namelijk.

  22. @EOTB: Kun je niet even een complete review plaatsen? Schijnbaar heb je ze al geruime tijd getest.

  23. Happy, ze zijn binnen en veel gaver dan ik dacht, ook mooi klein en mooi geluid. Toen ik ze de eerste keer in de aankondiging zag, vond ik het niks, nu vind ik het zo superleuk.

  24. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  25. @MLVC: Misschien kan je een baantje zoeken als koerier . Die gasten hebben het extreem druk deze week.

    DHL is geen dramatisch bedrijf trouwens. Mensen die hun AirPods op tijd krijgen hoor je niet klagen misschien is eentje dat later aankomt. Die gasten die er werken zetten hun echt in zodat de klant hun pakje krijgt.

  26. Deze dingen zijn toch veel makkelijker te maken dan de iPhone waarom duurt het nou zo lang en al met zo’n delay? Niet dat iedere iPhone user ze nu gaat kopen.

    Ik zie nu op de website van de appelstore pickup 3 feb.

  27. Iedereen met ” Shipment on hold”
    Vooral regio zuid.

    DHL express bezorgt op prive adressen in de meeste gevallen pas s avonds tussen 18:00 – 21:00 omdat ze er van uitgaan dat iedereen overdag weg is werken etc.
    En dat ze dan niet voor niks komen.
    Bij bedrijven is dat anders omdat daar vanuit word gegaan dat er tussen 9:00 en 18:00 iemand aanwezig is.
    Mocht je toch aanwezig zijn overdag moet je s morgens tussen 8:00 en 9:00 bellen met DHL dan kan levering overdag meestal nog plaats vinden.

  28. @Brian de Graaf: Brian, hoeveel heb je er besteld?

  29. Maarre, 170 euro voor koptelefoontjes die (als ze net zo klinken als de standaard meegeleverde doppen) op z’n best een matige geluidskwaliteit hebben; is dat niet wat veel geld?

  30. Origineel geplaatst door Mark
    Maarre, 170 euro voor koptelefoontjes die (als ze net zo klinken als de standaard meegeleverde doppen) op z’n best een matige geluidskwaliteit hebben; is dat niet wat veel geld?

    Mark, beetje domme vraag. De ene vind een fles wijn van €3,00 nog veel geld, voor de ander is €100 nog niet veel geld.
    Maar moeten we het allemaal eens zijn met je?

  31. @Ruben: Thanks, helaas is hij niet op tijd voor mij en moest ik vertrekken naar werk. Morgenochtend zal ik je advies opvolgen.

  32. Crazybaby Air, check die maar eens!

  33. Vanochtend om 9:54 binnen! Ben er super blij mee! Geluid is anders dan de EarPods. Die klonken als karton. Maar deze AirPods klinken veel zuiverder!
    Buiten op straat is het een ander verhaal. Lawaai sluipt er in en klinken ze niet echt super.

  34. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  35. @evad1st: Niet nodig hoor. BT4 is nog altijd véél slechter dan een beetje fatsoendelijk protocol als het aankomt op audio. Toegegeven dat het best al aardig kan klinken, maar blijft ondergeschikt aan het echte werk. Maar goed, ik ben dan ook een audiofiel en dat geldt uiteraard niet voor iedereen hier.

  36. Ik heb ze vandaag binnen gekregen via DHL.
    Koppelen aan iPhone 7, iPad Pro, Mac mini en MacBook Pro is geen probleem.

    Mooi stukje techniek met een heel mooi geluid. Ik ben er blij mee in elk geval.

  37. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  38. Ik vraag niet om een review toch? Ik geef gewoon een toelichting. Reviews zijn er overigens zat op internet en daar zul je gewoon hetzelfde lezen. Ze zullen vast goed genoeg zijn voor de meeste mensen, maar als je voor de beste beleving gaat dan kun je deze beter overslaan. Je hebt betere opties voor véél minder als het je alleen om het geluid gaat. Een ander voordeel is dat je niet hoeft op te laden en dat je altijd kunt luisteren zonder ergens rekening mee te houden. Al met al ben ik van mening dat deze oortjes behoorlijk overprijsd zijn.

  39. Origineel geplaatst door Mark
    Maarre, 170 euro voor koptelefoontjes die (als ze net zo klinken als de standaard meegeleverde doppen) op z’n best een matige geluidskwaliteit hebben; is dat niet wat veel geld?

    Origineel geplaatst door Frits
    Mark, beetje domme vraag. De ene vind een fles wijn van €3,00 nog veel geld, voor de ander is €100 nog niet veel geld.
    Maar moeten we het allemaal eens zijn met je?

    Ik doelde met name op wat EOTB hierboven aanstipt, dat je voor dat geld qua geluid veel betere opties hebt.

  40. @Carolien: En ja hoor binnen. Eerste indruk TOP

  41. Zouden eigenlijk 29 december komen maar tot mijn verrassing heb ik ze vandaag al ontvangen! Heel blij mee!

  42. Ik heb begrepen dat je Siri kan gebruiken door 2 x te klikken. Dat doet het bij mij ook wel, maar alleen als ik mijn telefoon van het slot heb gehaald. Dus wanneer ik mijn telefoon uit heb staan, in mijn binnen zak en ik tik 2x dan doet hij niets.

    Wanneer ik mijn telefoon pak en deze met mijn vinger aan zet, dus ik krijg het scherm na unlock, dan werkt het wel. Dat is toch vreemd en hebben meer daar last vast??

    Ook wanneer ik het scherm aan heb, zonder unlock, dus zonder pincode in te voeren, dan werkt het niet. Ik moet echt eerst pincode (of vinger) geven en dan pas doet Siri het wel met 2x klikken op de AirPods.

    Vind dit wel heel vreemd hoor!!!!
    Iemand die mij kan helpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.