Reacties voor: Apple brengt firmware-update uit voor AirPods 2 en AirPods Pro

Nieuwste versie is 2C54
Apple heeft stilletjes een firmware-update voor de AirPods uitgebracht. Zowel de tweede generatie AirPods als de AirPods Pro zijn voorzien van de nieuwe versie 2C54.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Als ik lees mijn berichten voor aan heb staan, maar ook muziek afspeel… Dan leest hij het bericht door de muziek heen aan. Ik versta er dan niks van, waardeloos. Het is dan ook niet meer terug te lezen op mijn applewatch. Ik heb het dus maar uitgezet. Kan ik het bericht lezen op mijn applewatch en dan via Siri reageren.

  2. Ik heb de Airpods 2 met oplaadbare case. Bij info zie ik staan firmware versie 2A364.
    Regelmatig de case al open en dicht gedaan maar ik krijg geen update binnen. Iemand nog tips om dit te forceren?

  3. @Rob: Ik heb precies t zelfde, welke iPhone heb je?

  4. @Mark: Ik heb de 11 Pro. Maar inmiddels staat de update er op. Duurde redelijk lang. Heb de case nu dicht gelaten voor ongeveer 10 min. Daarna case weer open en bij info gekeken. Daar staat nu versie 2C54.

  5. Hoop dat dark mode er ook in zit…

  6. @Rob: Op 4G of Wi-Fi

  7. @Michel: Als de AirPod Pro’s bij mij dicteren gaat het muziekvolume zo omlaag dat ik het dicteren perfect kan horen. Mss even checken of je de laatste firmware er op hebt staan.

  8. Tip: je kan het dicteervolume van je airpods harder zetten door op het moment van dicteren het volume van je iphone harder te zetten.

  9. Origineel geplaatst door Karst
    Hoop dat dark mode er ook in zit…

    🤣

  10. Heb de update er op staan, nu wil 1 van de pods of allebei niet verbinden. Resetten en de hele santenkraam werkt niet
    Iemand ideeën?

  11. @Johan: Ik heb dus sinds vandaag precies hetzelfde probleem! Heb dat 1 van mijn oortjes dus wél verbindt en de ander niet. Heb idd ook al mijn AirPods gereset en waar eerst alleen de rechter werkte, heb ik nu dat de linker verbind en vervolgens werken beide oortjes.😂

  12. Origineel geplaatst door Johan
    Heb de update er op staan, nu wil 1 van de pods of allebei niet verbinden. Resetten en de hele santenkraam werkt niet

    Iemand ideeën?

    Naar je instellingen gaan, naar bluetooth, naar je airpods. Dan vergeet dit apparaat en opnieuw verbinden…

  13. Waarom niet gewoon in Finder…

    It just works … niet!

  14. @Frank (Oevermans): Nou ik heb dus een update over die firmware-update. Dacht dat ik de oude versie had, maar heb dus wel de nieuwe update en wat ik al zei maar 1 oortje wil verbinden. Heb ook al een paar keer geprobeerd te resetten, maar dat werkt dus ook niet!

  15. Zijn er meer mensen met het volgende probleem? ANC lijkt veel minder goed te werken met de laatste update. Ik hoor nu veel meer geluid op de achtergrond vergeleken met de voorlaatste update…

  16. @Frank (Oevermans): Ik heb de AirPods 2. Na de update naar 2C54 werkt ook bij mij maar één AirPod. Ik heb tevergeefs dit supportdocument doorlopen. Eerst werkte namelijk alleen de rechter, daarna alleen de linker. Morgen maar Apple Support bellen en hopen dat Apple snel een nieuwe update uitbrengt.

  17. @N.: Ik heb het supportdocument geraadpleegd maar dat werkte helaas niet! Ik wacht even jouw reactie af en anders neem ik zelf ook contact op met de helpdesk!

    Moet zeggen dat dit erg irritant is, want nu moet ik mijn Lighting earpods gebruiken. Minder vrijheid😩

  18. @Frank (Oevermans): Ik heb net Apple Support gesproken. Ik heb de medewerker verteld dat sinds update 2C54 van maandag alleen de rechter AirPod verbindt en dat ik ze heb schoongemaakt, geconstateerd dat beide AirPods opladen en gereset met als gevolg dat nu alleen de linker AirPod verbindt. Ook heb ik verteld dat ik de AirPods 2 sinds dag 1 heb en tot nu toe er geen problemen mee heb gehad. De medewerker wilde mij laten betalen voor het onderzoeken en eventueel repareren van mijn niet-kapotte AirPods.

    Update: Na twee keer resetten is het probleem (voor nu) opgelost. Het rode uitroepteken bij één van de AirPods is ook verdwenen.

  19. Ik had het probleem na update van de firmware, dat de instelling van kondig berichten aan via siri was verdwenen. Na contact met  support kwam ik erachter dat ik mijn airpods 2 terug opnieuw moest configureren met iphone. Na deze configuratie werkte het terug.
    Daarom zou ik graag de aanbeveling doen om dit ook in het artikel te vermelden. Want zelfs bij apple waren ze hiervan niet op de hoogte. Blijkbaar was ik de eerste persoon die hier melding van maakte.

  20. Origineel geplaatst door Johan
    Heb de update er op staan, nu wil 1 van de pods of allebei niet verbinden. Resetten en de hele santenkraam werkt niet

    Iemand ideeën?

    Ik heb het hard reset document van Apple gebruikt. Dit lijkt te werken, nu een hele dag zonder problemen gehad.

  21. Origineel geplaatst door N.
    @Frank (Oevermans): Ik heb net Apple Support gesproken. Ik heb de medewerker verteld dat sinds update 2C54 van maandag alleen de rechter AirPod verbindt en dat ik ze heb schoongemaakt, geconstateerd dat beide AirPods opladen en gereset met als gevolg dat nu alleen de linker AirPod verbindt. Ook heb ik verteld dat ik de AirPods 2 sinds dag 1 heb en tot nu toe er geen problemen mee heb gehad. De medewerker wilde mij laten betalen voor het onderzoeken en eventueel repareren van mijn niet-kapotte AirPods.

    @Johan: Dit heeft mijn probleem gedeeltelijk opgelost. Als ik mijn AirPods 2 niet tegelijk in doe, verbindt soms maar één AirPod en ze in de oplaadcase doen. Hopelijk komt Apple snel met een nieuwe update.

  22. @Ferdi: Ik deel je mening, ik vind ANC ook veel meer geluid doorlaten dan voor de update.

  23. @N.: Ja ik heb dit dus geprobeerd en het werkte eerst dus even. Daarna deed maar weer 1 oortje het en was ik weer terug bij af! Hoop dat Apple het snel fixt.

    Nog tussendoor, in principe hebben we toch nog gewoon garantie? Ik bedoel maar het product is in maart uitgekomen, dus heb je toch sowieso nog garantie (geen Applecare, maar wel gewoon wettelijke/fabrieksgarantie)? Dan lijkt mij dat dit toch eventueel gratis opgelost mag worden.

  24. Echt VEEL slechtere ruisonderdrukking na de update.
    Koelkastgeluid is weg.
    Stemmen gewoon duidelijk hoorbaar.
    Hoop op snel een andere update.

  25. @N.: Ik heb ook die issues. Alleen de rechter verbind, de linker alleen als beide oortjes in m’n oor zitten. Als ik de rechter uit m’n oor haal en in de case doe en de case dicht doe maakt de linker geen verbinding meer. Al een aantal keer gereset, bied geen oplossing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.