Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods met draadloze oplaadcase begin 2019, nieuw model in 2020’

Ben je nog strategisch aan het plannen wanneer je je eerste of volgende setje AirPods gaat aanschaffen, dan kun je je vastklampen aan de uitspraken van Ming-Chi Kuo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Wat ben ik blij dat toen de geruchten van de nieuwe airpods er waren de huidige in de sale gingen.. nu blijken ze nog n dik jaar niet vervangen te worden 🙂

  2. Wat ik echt een vooruitgang zou vinden is: Een “wrijf”-gevoelig gedeelte zodat je op de airpod de muziek harder of zachter kan vegen. Loop nu nog wel eens te hannessen als ik men telefoon of watch niet aan kan om de muziek zachter te zetten.

  3. Ja goed idee! En als je dan snel heen en weer wrijft dat hij je oor even uitspuit zodat je weer goed kunt horen.

  4. De voorraad is bij veel winkels inderdaad terug gelopen. Daarnaast zijn ook de prijzen gestegen. Bij o.a. Belsimpel kosten de AirPods heel lang 148 euro, maar sinds black friday mag je daar 159 euro aftikken.

  5. Van een tipgever kregen we overigens een melding dat het momenteel lastig is om op bepaalde plekken AirPods aan te schaffen.

    Met Black Friday anders nog 2 setjes gekocht bij Amazon. BS verhaal dus om de geruchten weer lekker aan te wakkeren.

  6. Zelf wou ik in de Proximus shop een paar setjes gaan kopen maar ze waren er niet meer. Volgens een medewerker zijn ze in geen enkele Proximus winkel meer te krijgen. En ze konden er ook geen meer bestellen. “Stock-error”.

  7. @Thom: Ook geen gelegenheid om tegen Siri te zeggen dat het volume op bv 50 procent gezet moet worden ?

  8. Noise canceling zou een mooie feature zijn, als ze dit zouden kunnen integreren. Al heb ik mijn twijfels of dit met de huidige technologie al een optie is, gezien de aanslag op de batterij die dit zou geven.

  9. Ik ben momenteel tevreden hoe het nu is. Alleen ik hoop wel dat de volgende generatie spatwater proof word. Soms in de regen op de scooter bijv. ben ik bang dat ze stuk gaan. Ook draadloos opladen is wel handig.

    Momenteel vind ik het vervangen van de batterijen bij Apple store erg prijzig. 75€ per oortje, kan ik net zo goed een nieuwe setje halen.

  10. Ik hoop dat ze dan ook iets met de pasvorm doen. Zou ze graag willen gebruiken maar helaas vallen ze bij mij direct uit de oren zodra ik ook maar iets beweeg.

  11. Ik had toch echt het nieuwe design in early 2019 verwacht i.p.v. 2020. Hoe dan ook ben ik van plan om het nieuwe model aan te schaffen, ik kan later nog altijd upgraden

  12. Idd… Graag pads niet niet uit de oren vallen

  13. Begrijp ik goed dat de gewone AirPods met oplaadcase overgeslagen worden en dat de verwachte AirPods 2, die normaal in 2020 zouden uitkomen, nu al in maart zullen verschijnen?
    Hopelijk betere pasvorm, want deze doen pijn in mijn kleine oren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.