Man met AirPods

Reacties voor: Deze functie maakt van de AirPods een beter gehoorapparaat

Apple gaat de AirPods nog meer geschikt maken als een soort instap-gehoorapparaat voor mensen met lichte gehoorproblemen. Je kunt binnenkort audiogrammen invoeren in de Gezondheid-app en de instellingen van de AirPods worden daar dan op afgestemd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Jullie hebben het in dit artikel over toekomstige MFI hoorapparaten waarmee je handsfree kunt bellen. Volgens mij zijn die er al. Ik heb tenminste hoorapparaten waarmee je en muziek kunt beluisteren van je iphone en je kunt ermee bellen. Je moet nog wel opnemen op de iphone, maar dat is dan ook alles. Ook als je muziek aan het beluisteren bent, schakelt hij door naar de telefoon als die overgaat. Daarnaast hebben jullie het over de onmogelijkheid van het audiostreamen in twee richtingen. Daarmee bedoelen jullie neem ik aan bijvoorbeeld terugpraten via de telefoon? Ook dat is al mogelijk met gehoorapparaten.

  2. Ik lees dat bepaalde frequenties kunnen worden aangepast maar dat lijkt mij niet altijd de oplossing. Onze gehoorgrens zakt met het stijgen vd leeftijd. Vanaf 13khz hoor ik bijvoorbeeld niets meer. Ook al zou je die geluiden boven de 13khz enorm versterken is dat volledig nutteloos want ik hoor ze niet.

  3. Het zou ook een uitkomst zijn als er een eenvoudige knop zou komen om een Bluetooth apparaat zoals een gehoorapparaat met een klik aan of uit te zetten. Pa heeft een gekoppeld hoor apparaat, maar als deze verbonden is met z’n iphone krijgt hij ook elke email of whatsapp pling over z’n apparaat. Fijner zou zijn dat hij selectief de koppeling aan kaan zetten bij muziek of een telefoontje, maar daarvoor moet óf de hele Bluetooth verbinding aan/uit gezet worden, óf keer op keer de connectie weggegooid worden en later weer gekoppeld worden.

  4. Dus Apple komt met een update voor de airpods zodat je een cardiogram kan in voeren ? Of begrijp ik dat verkeerd? En zo ja is er al iets bekend waneer die update dan komt?

  5. laat ze eerst maar is de ruisonderdrukking verbeteren. Dit is echt niet meer wat het geweest is toen ze net uitkwamen ook met bellen is het echt een drama niemand kan mij verstaan als ik buiten ben etc dan lijkt het alsof ik heel ver weg ben

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.