Reacties voor: ‘Verbinding AirPods valt weg bij het bellen, Apple onderzoekt’

Heb jij bij het bellen met de AirPods last van een wegvallende verbinding? Gebruikers bij Apple melden over een wegvallende verbinding in combinatie met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. vreemd, bij de iPhone SE, iPhone 6 én 7 waarmee ik ze uitgeprobeerd hebt (ᴡᴀᴛᴄʜ gekoppeld) heb ik dr helemaal geen last van..

  2. @Robin: er staat dan toch ook duidelijk 6s…?

  3. Heb hier ook last van. Heb een 6S. Bij gebruik van 1 van de 2 dopjes geen problemen. Is een tijdelijke oplossing, in afwachting van een echte/permanente oplossing van dit probleem.

  4. Lijkt mij een softwareprobleem dat Apple met een snelle fix wel op zal lossen, zeker als het nu in de publiciteit komt.

  5. Zo ook bij mij! Krijg onder garantie al nieuwe binnenkort maar zo te lezen zal dit weinig verschil gaan maken dan…

  6. 6s plus, inderdaad deze klachten…

  7. Tja, wie loopt er in deze tijd nog met een 6s rond. De 7 is al 5 maanden uit!

  8. Is het niet gewoon de 2minuten timer die ook in mijn oral b tandenborstel zit met zelfde staafjes.
    Valt namenlijk ook ma 2 minuten even uit en dan doet die het weer.
    Zijn tenslotte toch dezelfde staafjes

  9. Ai, ik heb hier met mijn SE ook last van. Alleen bij het bellen heb ik erge last van haperend geluid, bijna nooit met het luisteren naar muziek.

  10. Dit is exact hetzelfde probleem waar ik met mijn 6S icm mijn Apple Watch en wagen ook last van heb. Bluetooth calls in de wagen vallen na enkele minuten weg en pikken daarna weer op. Ik ervaar het probleem pas sinds IOS 10.2.

  11. De iphone 7 heeft ook veel Bluetooth problemen hoor.
    Kijk hier maar eens.

    Heel vervelend, hoop dat Apple daar iets kan aan doen en snel, men koopt toch een premium telefoon waar men in de wagen niet mee kan bellen ?!!?

  12. Ik heb wel verbindingsproblemen tijdens fietsen. Maar alleen als de case onder de 60% komt. Anders nergens las van

  13. Ik heb precies het zelfde zowel de airpods als carkit hebben een haperende bluetooth verbinding

  14. Helemaal nergens last van, ik gebruik gewoon goed materiaal. Niet 2 overpriced tandenborstels van 180 euro, waar iedereen al weken zo wappie van is. Overigens, zo blijkt maar weer hoe goed die 3,5mm plug is. Dit laat weer zien dat Apple van zijn voetstuk aan het kletteren is. Het materiaal is niet meer speciaal zoals zovele fanboys denken, het enige speciale wat je nog bij Apple krijgt is een dure rekening……

  15. Hier heb ik ook hetzelfde probleem met mijn AirPods + 6S.

  16. Origineel geplaatst door Dieter
    Dit is exact hetzelfde probleem waar ik met mijn 6S icm mijn Apple Watch en wagen ook last van heb. Bluetooth calls in de wagen vallen na enkele minuten weg en pikken daarna weer op. Ik ervaar het probleem pas sinds IOS 10.2.

    Precies wat ik ervaar – maar dan met een 5S

    Het probleem is dus veel breder dan Airpods en iPhone 6/6S alleen, ik heb het met mijn 5S en de auto waarmee het bijna 5 jaar – tot iOS 10.2 – probleemloos heeft gewerkt (nl ook vóór die 5S met een 4) Met een andere smartphone (met W10m) ook nog altijd geen centje pijn, ‘t is echt een iOS bug.

    Zoals ze eerder met WiFi hebben lopen klooien, lijken ze nu in hun bluetooth stack iets fundamenteel verkl**t te hebben. 😡

  17. Ik heb met mijn AirPods ook bij het luisteren naar muziek problemen met de connectiviteit. Regelmatig valt de muziek even heel kort weg. Dat hoort niet, natuurlijk. Samen met problemen met batterij oplaadcase en niet altijd werkend batterijstatusschermpje heb ik m’n AirPods weggebracht voor garantie.

  18. @Dieter: Idem hier, mijn 6s i.c.m. AirPods en de Carkit hebben last van wegvallende verbinding, 5SE met de AirPods en de CarKit 100% OK…

  19. Origineel geplaatst door Dieter
    Dit is exact hetzelfde probleem waar ik met mijn 6S icm mijn Apple Watch en wagen ook last van heb. Bluetooth calls in de wagen vallen na enkele minuten weg en pikken daarna weer op. Ik ervaar het probleem pas sinds IOS 10.2.

    Origineel geplaatst door Ferryman
    Precies wat ik ervaar – maar dan met een 5S

    Het probleem is dus veel breder dan Airpods en iPhone 6/6S alleen, ik heb het met mijn 5S en de auto waarmee het bijna 5 jaar – tot iOS 10.2 – probleemloos heeft gewerkt (nl ook vóór die 5S met een 4) Met een andere smartphone (met W10m) ook nog altijd geen centje pijn, ’t is echt een iOS bug.

    Zoals ze eerder met WiFi hebben lopen klooien, lijken ze nu in hun bluetooth stack iets fundamenteel verkl**t te hebben. 😡

    Ik heb het ook gehad. Vervolgens _allle_ bluetooth apparatenhistorie verwijderd en de producten 1 voor 1 weer gekoppeld.
    Nu geen problemen meer!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.