Reacties voor: ‘Gelekte AirPods 3 renders tonen nieuw design zonder oortips’

In gelekte AirPods 3 renders is goed te zien hoe het nieuwe design eruit gaat zien. De steeltjes zijn korter en er komen geen oortips aan te pas.

Reacties: 14 reacties

  1. Ik hou het bij mijn Airpods pro met dopjes. Ik hoop dat ze deze niet gaan uitbrengen want ze zijn gewoon echt niet mooi.
    Dan zou ik zelf meer het oude design behouden van de airpods 2 maar dan met een korter stokje

  2. Origineel geplaatst door Q
    Ik hou het bij mijn Airpods pro met dopjes. Ik hoop dat ze deze niet gaan uitbrengen want ze zijn gewoon echt niet mooi.
    Dan zou ik zelf meer het oude design behouden van de airpods 2 maar dan met een korter stokje

    Dat vond iedereen ook van de eerste generatie airpods en nu loopt iedereen ermee. Ook jij zal op den duur overstag gaan. Het uiterlijk vertoon is een minimaal compromis van de gemakken die het product vertoont. Maar vooralsnog zit je met je huidige Airpods Pro gelukkig nog goed. Die producten veranderen zo beperkt, dat je (los van de batterij) gelukkig over een paar jaar waarschijnlijk nog steeds weinig mist.

  3. Zeer tevreden met mijn Airpods Pro, ik hoop eigenlijk dat ze bij het nieuwe model pro, de steeltjes gewoon behouden. Makkelijk vastpakken zoals terugstoppen in doosjes etc.
    Liever heb ik ze meer waterdicht voor onder de douche te gebruiken.

  4. Het zal allemaal wel. Zolang m’n AirPods 1 het doen ga ik geen nieuwe kopen

  5. Origineel geplaatst door Axel
    Het zal allemaal wel. Zolang m’n AirPods 1 het doen ga ik geen nieuwe kopen

    Eens, enige reden om nieuwe te kopen is de slijtage van de batterij. En die is bij mij aanzienlijk. Vooral bij bellen zijn ze heel snel leeg. 30 minuten ongeveer denk ik.

  6. Origineel geplaatst door Axel
    Het zal allemaal wel. Zolang m’n AirPods 1 het doen ga ik geen nieuwe kopen

    Origineel geplaatst door Vincent

    Eens, enige reden om nieuwe te kopen is de slijtage van de batterij. En die is bij mij aanzienlijk. Vooral bij bellen zijn ze heel snel leeg. 30 minuten ongeveer denk ik.

    Ah, jij hebt hier dus ook last van.
    Bij mij vallen ze na 25 tot 30 minuten uit en is het gedaan. Opnieuw opladen en dan kan ik weer voor een klein half uurtje. Denk dat ik dan toch maar eens ga kijken voor nieuwe. Dus laat die Apple Event maar snel komen met nieuwe AirPods en deze keer koop ik de Pro versie wel 🙂

  7. Ziet er stukken beter uit. Het gehalte “opzetstukje van elektrische tandenborstel” daalt aanzienlijk door de kortere steeltjes. Ik lach van binnen nog steeds om de mensen die met de 1e of 2e generatie rondlopen. De AirPods Pro zijn wat dat betreft een stuk beter.

    Snap overigens niet dat er geen losse rubbertjes (oortips) op zitten. Blijft toch een stuk beter zitten met die dingen, bijvoorbeeld bij het sporten?

  8. Ik mag hopen dat dit klopt, want ik vind oortips niet fijn. Daarom zal ik nooit de AirPods Pro aanschaffen.
    De accu’s van mijn 1e generatie AirPods (november 2017) gaan met bellen nog een uur mee. Ook al krap.
    Toen ik las dat de 3e generatie ook tips zou krijgen was ik bang dat dit meteen mijn laatste AirPods zouden zijn, maar mogelijk dus niet. Goed nieuws!

    Edit: ook de knijpfunctie lijkt me niks. Ik gebruik de Airpods met name op de fiets en onder de 10 graden heb ik handschoenen aan. Dubbel tap om de muziek te pauzeren werkt ook dan prima.Knijpen zou lastig worden. Bovendien krijg ik genoeg mee van het verkeer door het ontbreken van de oortips.

  9. Origineel geplaatst door Oude sok
    Ziet er stukken beter uit. Het gehalte “opzetstukje van elektrische tandenborstel” daalt aanzienlijk door de kortere steeltjes. Ik lach van binnen nog steeds om de mensen die met de 1e of 2e generatie rondlopen. De AirPods Pro zijn wat dat betreft een stuk beter.

    Snap overigens niet dat er geen losse rubbertjes (oortips) op zitten. Blijft toch een stuk beter zitten met die dingen, bijvoorbeeld bij het sporten?

    Bij mij blijven ze niet zitten als ik ga hardlopen, in tegenstelling tot de eerste generatie die blijven perfect zitten maar die zijn niet spatwater en zweet bestendig….

  10. Ziet er goed uit. Die oortips zijn ook niet nodig, zonder noice cancelling alleen maar irritant. Hoop niet dat het stokje helemaal verdwijnt, die dingen van Böse en Samsung zonder enige vorm van stokje vind ik helemaal niks. Hoewel Apple er ongetwijfeld toch weer iets moois van maakt, en anders koop ik ze nog steeds want AirPods maken m’n leven gewoon echt beter en makkelijker.

  11. Hopelijk komt er eindelijk een functie op waarbij je met een druk of tap de microfoon kunt (un)muten. Zonder die functie nog steeds geen alternatief voor zakelijk gebruik met veel videobellen. Altijd weer je telefoon moeten unlocked om iets te kunnen zeggen in een discussie werkt gewoon niet.

  12. @Oude sok: met de pro heb ik altijd last net alsof mijn hoofd een klankkast is. Elke stap die ik zet hoor ik in mijn hoofd. En als ik de eartips verwijder dan is het geluid erg metaalachtig. Daarom doe ik de AirPods 2 in . Ben ik de enige die daar last van heeft? Niks helpt.

  13. Origineel geplaatst door Alain
    @Oude sok: met de pro heb ik altijd last net alsof mijn hoofd een klankkast is. Elke stap die ik zet hoor ik in mijn hoofd. En als ik de eartips verwijder dan is het geluid erg metaalachtig. Daarom doe ik de AirPods 2 in . Ben ik de enige die daar last van heeft? Niks helpt.

    Kan het zijn dat je de airpods pro niet in transparantie modus hebt staan?
    Ik had deze ervaring juist met over-air koptelefoons zoals de bose QC35II, maar met de airpods pro helemaal niet.

    Ben wel erg benieuwd wat de nieuwe gaan brengen.

  14. Als de Pro nou niet zo’n vervelende “in-ear” was zou ik die inruilen voor m’n AirPods 1 waar de batterijen toch wel gaar van worden (inderdaad 30 min bellen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.