Reacties voor: Gerucht: ‘Prijs AirPods 3 ligt rond de €230, zonder ruisonderdrukking’

Apple gaat in 2021 vermoedelijk de derde generatie AirPods uitbrengen. De prijs van de AirPods 3 is waarschijnlijk 20% lager dan bij de AirPods Pro, waardoor ze ongeveer hetzelfde kosten als de huidige gewone AirPods met draadloze case.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Benieuwd hoeveel Amazon en andere webstunters online gaan vragen voor deze Airpods.
    De Pro’s zijn daar regelmatig voor rond de €200 te vinden.

  2. Dit lijkt mij sterk. Zeker nu ze portless willen gaan en recent een mini en een se hebben uitgebracht voor een doel groep met kleinere budgetten

  3. Vroeger wilde ik niets anders dan in-ear, maar tegenwoordig vind ik het vervelend dat ik op de fiets weinig ongevingsgeluid hoor, zeker hier in Amsterdam. Kan iemand mij zeggen hoe dat met de pro is als je (uiteraard) de ruisonderdrukking uit hebt staan?

  4. Waarom zou je nog AirPods zonder Noice Cancelling aanschaffen voor €230,- terwijl je onder de prijs de AirPods Pro al kunt vinden. En als je dan toch al geld aan het uitgeven bent, wat maakt dan die laatste €40,- dan nog uit. Kansloos product.

  5. Ik denk niet dat dit een verkoop succes gaat worden.

  6. Origineel geplaatst door Tom
    Vroeger wilde ik niets anders dan in-ear, maar tegenwoordig vind ik het vervelend dat ik op de fiets weinig ongevingsgeluid hoor, zeker hier in Amsterdam. Kan iemand mij zeggen hoe dat met de pro is als je (uiteraard) de ruisonderdrukking uit hebt staan?

    De airpods pro heeft een transparantie functie die het omgevingsgeluid versterkt. Heel handig en aangenaam

  7. Ik vind persoonlijk in-ear niet prettig. Ik hoop dat de standaard AirPods dus nog wel een upgrade gaan krijgen in het huidige model.

  8. Vind persoonlijk de transparantie modus nogal electronisch/beetje blikkerig geluid. Je kunt de NC ook gewoon uitzetten. Fiets zelf nooit rond in A’dam dus kan daar geen uitspraak over doen, maar vermoed dat de windruis ook versterkt wordt bij de transparantiemodus

  9. Origineel geplaatst door Wesley
    Ik vind persoonlijk in-ear niet prettig. Ik hoop dat de standaard AirPods dus nog wel een upgrade gaan krijgen in het huidige model.

    Ik vind ook in-ear niet prettig. Het huidige model bevalt me vele malen beter.
    Wat ik ook vervelend vind aan die pro’s is de bediening. Je moet knijpen in de steeltjes voor de bedoening. Probeer dat maar eens op de fiets met dikke handschoenen aan.
    Dan is dubbel tap op je oren veel praktischer om snel de muziek te pauzeren.

  10. Ik vind het jammer dat ik niet kan wennen aan die rubber tips in mijn oor. Dus voor mij geen AirPod pro’s.
    Ben zeer tevreden over mijn airpods overigens.

  11. Prima prijsje en voor Apple uiteraard weer een omzet-topper…
    De verkoopprijs heeft tegenwoordig geen directe relatie meer met de productieprijs + marge, maar Apple probeert gewoon uit tot welke prijs ze kunnen gaan om toch nog een acceptabele omzet te halen, dus verkoopprijs * verwachting verkochte aantallen wordt geoptimaliseerd..
    En velen van ons doen daar gewoon aan mee door te kopen al vind je de prijs belachelijk..

  12. @Tom: Ik vind fietsen met de Pros niet fijn vanwege windruis. Met een muts overheen is het net te doen. Een open-back on-ear met schuim oorkussens vind ik het fijnste tijdens het fietsen. Omgevingsgeluiden komen binnen, maar de wind niet. SoundBlaster Jam kan ik aanraden. Een luxere optie is de Grado GW100.

  13. Origineel geplaatst door Patrick
    @Tom: Ik vind fietsen met de Pros niet fijn vanwege windruis. Met een muts overheen is het net te doen. Een open-back on-ear met schuim oorkussens vind ik het fijnste tijdens het fietsen. Omgevingsgeluiden komen binnen, maar de wind niet. SoundBlaster Jam kan ik aanraden. Een luxere optie is de Grado GW100.

    Thanks voor de tip! Ik ga eens op onderzoek uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.