AirPods 3 review The Verge

Reacties voor: De eerste reviewervaringen met de AirPods 3 staan online

Past beter, klinkt beter
Apple heeft de AirPods 3 alvast aan een aantal YouTubers en reviewers gegeven. Daarmee krijgen we een eerste indruk hoe de nieuwe oortjes bevallen. De consensus is, dat ze lekkerder zitten en beter geluid geven.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Ik heb ze zojuist gekregen en ze klinken geweldig als je vanaf de eerste generatie komt. Alleen jammer van die usb naar lightning kabel. Ik heb geen usb oplader.

  2. Ik heb ze ook net binnen en het geluid is inderdaad echt veel beter dan de airpods 1 en airpods 2. Geluid heeft ook meer lage tonen (meer bass) dan de 2 vorige generatie’s.

  3. Heb ze nu twee dagen. Prima Airpods. Ze blijven goed in je oren zitten, i.t.t. de Airpods Pro die voortdurend uit m’n oren vielen ongeacht de maat siliconendopjes en die ik om die reden teruggebracht heb. Het geluid van de Airpods 3 is goed vergelijkbaar met de Pro’s. Geen ANC uiteraard maar de tram horen aankomen in de stad is ook wat waard . Het zijn goede allround oortjes met m.i. het beste van wat de Airpods line-up te bieden heeft. Goed geluid, licht(-er) in gewicht, goede pasvorm en lange batterijduur. Het nut van de headtracking functie is mij nog niet helemaal duidelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.