Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe AirPods hebben in-ear design, maar geen actieve ruisonderdrukking’

Design van AirPods Pro
Apple werkt mogelijk aan nieuwe AirPods met in-ear design. Het design van de nieuwe AirPods is geïnspireerd op de AirPods Pro, maar dan zonder de actieve ruisonderdrukking.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Heb de AirPods Pro maar niet tevreden. Mijn hoofd is een klankkast als ik die draag. Ondraaglijk. Mijn enigste miskoop bij Apple. Hopelijk geen ruisonderdrukking bij de komende AirPods. Draag gelukkig nog de 1ste generatie.

  2. Een gouden greep!
    Door de in-ear vorm blijft er genoeg storend geluid zonder noisecanceling voor de meeste mensen.

  3. Origineel geplaatst door Alain
    Heb de AirPods Pro maar niet tevreden. Mijn hoofd is een klankkast als ik die draag. Ondraaglijk. Mijn enigste miskoop bij Apple. Hopelijk geen ruisonderdrukking bij de komende AirPods. Draag gelukkig nog de 1ste generatie.

    Heb je dan wel de ruisonderdrukking aan staan en niet abusievelijk uit gezet? Want wanneer de ruisonderdrukking én transparency mode uit staat, is je hoofd inderdaad een enorme klankkast, maar de ruisonderdrukking heft dat (bij mij) op.

  4. Lijkt me een prima idee als ze afstappen van het originele ontwerp. Blijft er belachelijk uitzien als je iemand met van die opzetstukken voor elektrische tandenborstels ziet passeren. Ik hoor ook van veel mensen dat ze niet goed blijven zitten.

  5. Airpod pro zit bij mij prima, alles daarvoor zit niet lekker of valt eruit. Alleen minder happy met laatste firmware update, noice cancelling werkt niet meer zo goed als in begin.

  6. Heb sinds kort de pro’s, echter vind ik persoonlijk dat ik mijn oude airpods iets makkelijker “meegreep”. waren iets compacter in mijn broekzak en neem de pro’s vaak niet mee…

  7. Heeft iemand al iets gehoord wanneer de nieuwe Power Beats Pro verwacht worden en of die noise-canceling gaan krijgen?

  8. @Sander db: Wat is dat toch? Ik las het ook al op Macrumors..is het werkelijk zo slecht..en zal het niet met een nieuwe firmware hersteld worden?

  9. @Marc: Daar zit ik eigenlijk ook op te wachten. ruisonderdrukking bij de powerbeats pro. Mijn airpods vielen bij het lopen telkens uit, maar die PBP blijven dankzij die haakjes mooi diep zitten. 😎👍

  10. @Cartimundi:

    Geen idee, maar ik merk het echt. Toen ik ze net had met gebruik in de trein, had dat echt zo’n goed effect, alsof iemand de omgeving op mute zet. Echt top.
    Na de update werd dat iets minder maar meest vervelende vind ik dat tijdens rijden in de trein het gedreun van de trein sterker meekomt. Dan maar met NC uit in de trein.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.