Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods 2 ook in zwart, speciale coating voor meer grip’

Er zijn weer nieuwe geruchten over de AirPods 2 en de AirPower-oplaadmat. Zo zouden de AirPods 2 voorzien worden van een speciale coating voor extra grip en een nieuw design. Ook zou de audiokwaliteit beter zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik kan niet wachten!

  2. AirPods in het zwart wil ik wel hoor. Mooi voor hardlopen, wilde eerder Beats Studio3, maar voor nu nog te duur voor mij.

  3. Zwart zou mooi staan in je hand, maar in je oor is toch iets anders. Witte kleur is de klassieker. Ik heb zelf bijna alles space grey/zwart maar met AirPods heb ik toch liever wit.

  4. Zijn de zwarte AirPods dan ook weer 40% duurder dan de witte? Net als met de mighty mouse in space grey bij introductie?

  5. Zwart is t mooist

  6. Het valt me op dat de AirPods momenteel bijna overal uitverkocht zijn, en ook bij Apple is de levertijd lang.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Het valt me op dat de AirPods momenteel bijna overal uitverkocht zijn, en ook bij Apple is de levertijd lang.

    Het heeft even geduurd voordat mensen dit product kochten, ook vanwege het design waar in het begin heel veel grappen en ophef over was, toch wist Apple dit een succes te maken

  8. Grey please. Staat mooi met me iPhone en MacBook grey

  9. Origineel geplaatst door Pedro
    Grey please. Staat mooi met me iPhone en MacBook grey

    Eens!

  10. Net nieuwe gekregen omdat de batterij heel snel leeg raakte(100%->10% in 1.5uur) Had ze wel al bijna 2 jaar min een week😁. Enige wat ik mis aan de huidige is het draadloosopladen van de case. Wit blijft mooier, maar dat is voor iedereen persoonlijke smaak natuurlijk.

  11. Ik hoop op een release eind maart. Dan kan ik er meenemen uit NY 😁

  12. Space grey! Ik wil niet met Oral-B opzetborstels rond lopen…

  13. De nieuwe coating vd AirPods die blijkbaar iets ruwer wordt waardoor deze beter in je oren blijven zitten zou voor mij al dè reden zijn om over te stappen. Het geluid is nl veel voller als ze wat dieper in je oren zitten. Nu glijden ze makkelijk wat terug waardoor het geluid minder wordt en ook de basweergave fletser wordt. Last but not least: het geluid; daar draait het als eerste om met hoofdtelefoons. Als die 2 punten daadwerkelijk verbeterd worden met de komst vd nieuwe AirPods dan ben ik van harte bereid over te stappen en zelfs iets dieper in de buidel te tasten.

  14. Origineel geplaatst door Karst
    Space grey! Ik wil niet met Oral-B opzetborstels rond lopen…

    Je bent meer dan twee jaar te laat met het maken van deze ‘grap’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.