Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods 2 met gezondheidsfuncties verschijnen eerste helft van 2019’

Apple is al een tijdje bezig met de AirPods 2, maar wanneer verschijnt de opvolger van de eerste AirPods precies? Volgens bronnen liggen de nieuwe AirPods in de eerste helft van 2019, mét nieuwe gezondheidsfuncties.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Kom maar op met de AirPod2 🏃🏼‍♂️

  2. Misschien wel je temperatuur kunnen meten.

  3. Lijkt me een mooie toevoeging aan de AirPods 2. Ben alleen bang dat dat weer teveel nadelige effecten op het gebruiksduur heeft. Of ze worden weer te zwaar door grotere accu’s. Ik denk zelf dat de Apple Watch de betere wearable is voor zulke toevoegingen.

  4. @Jeroenus: Terechte aandachtspunten. Maar het verschil zou juist gemaakt kunnen worden met de AirPods. Het lijkt er steeds meer op dat iedereen met AirPods loopt, Apple watch toch een stuk minder.

  5. Dan hoop ik toch echt dat de pasvorm ook een aandachtspunt zal zijn. Ik hoor veel mensen, waaronder ikzelf, bij wie de AirPods makkelijk uit de oren vallen.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Wat ik mij bij dit bericht vooral afvraag: zullen deze gezondheidsfuncties ook direct beschikbaar zijn in Nederland (EU), of….?

  8. Zelf zou ik graag een ‘low-latency’ codec zien. Als je nu video kijkt met de Airpods dan is de spraak niet meer lip-sync (geluid komt dus iets later) en dat is jammer. Bij de AptX codec heb je nu een speciale low-latency variant. Met een nieuwe Wx chip en BT5 zou Apple dat toch ook moeten kunnen maken lijkt me.

  9. Origineel geplaatst door WimN
    Zelf zou ik graag een ‘low-latency’ codec zien. Als je nu video kijkt met de Airpods dan is de spraak niet meer lip-sync (geluid komt dus iets later) en dat is jammer. Bij de AptX codec heb je nu een speciale low-latency variant. Met een nieuwe Wx chip en BT5 zou Apple dat toch ook moeten kunnen maken lijkt me.

    Inderdaad.
    Maak de basisfuncties top want zit ik niet te wachten op tympano- of impedantiemetrie aan mijn gehoorgang (voor zover die binnen afzienbare tijd en überhaupt al in NL beschikbaar komt)

  10. Ik ben benieuwd! Ik heb de AirPods al sinds december 2016, dus AirPods2 met nieuwe gezondheidsfuncties zijn van harte welkom! Ik ben benieuwd of langverwachte Apple Watch functies als bloedzuurstofgehalte-metingen (belangrijk voor gezondheid en sport) en – wie weet – bloedsuikergehalte (belangrijk voor diabetici en ook bij intensieve sporten) daar ook bij zitten.

  11. Ze zouden 3D audio moeten toepassen. Dan bepaalt de gyroscoop van de AirPods de panning van audio in bijvoorbeeld 360 video’s. Dit zou een logische toepassing zijn en voor mij de waarde van AirPods ook in een keer vertienvoudigen.

    Los hiervan is bijvoorbeeld Netflix filmmakers aan het verplichten om films aan te leveren met Dolby Atmos audio (een soort 5.1 surround maar dan met oneindig geluidsbronnen). Dit zouden de AirPods dan ook allemaal kunnen afspelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.