Reacties voor: Apple krijgt Bluetooth-certificaat voor AirPods 2.0 oortjes

Apple kondigde tijdens het afgelopen oktober-evenement geen nieuwe AirPods aan, maar er zit toch nog iets in de pijplijn. Apple heeft namelijk een verplicht Bluetooth-certificaat gekregen voor een nieuw model AirPods-oordopjes, die met Bluetooth 5.0 werken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Enig idee wanneer deze in de winkel zullen liggen?

  2. Is er nog een event in early-2019 waar deze Airpods (gerucht early 2019) samen met de Airpower(gerucht 2019), de nieuwe iPad (niet pro), nieuwe iPad Mini, nieuwe iMac (niet pro) en nieuwe Mac Pro (gerucht 2019 modulair Mac Pro) gelanceerd zullen worden? Deze liggen nl. allemaal in hun eindcyclus. Kan hier een overzichtelijk artikel over gemaakt worden want het is nu allemaal wat onduidelijk…

  3. **wacht geduldig** 🤐

  4. Hopelijk gaan ze nog eens echte In-ear dopjes maken!! Die wel blijven zitten met mooi geluid.

  5. @Tja: heb de mijne al van het moment van uitkomen werk er bijna dagelijks mee loop en rangeer er veel mee vind de geluid kwaliteit prima.

  6. In het promofilmpje ging Siri via de Apple watch die het meisje om had.

    Viel mij wel op dat zij door het water van een soort fontijn rende, en dat ook later een man een telefoongesprek opnam terwijl hij aan het hardlopen was in de regen. Zou Apple hiermee hinten dat de huidige airpods al spatwaterdicht zijn?

    • @luuk: Dat lijkt mij zeer sterk. Zouden ze wel spatwaterdicht zijn, ga er dan maar vanuit dat ze dit veel breder uitgemeten zouden hebben in hun marketingmateriaal. Lijkt me iets voor toekomstige versies, of misschien wel nooit als het technisch gezien niet haalbaar is. Ik zou het er in elk geval niet op gokken en ik houd mijn AirPods ver bij water vandaan..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.