Reacties voor: Airbridge: draadloos iOS mirroring op een tv zonder AirPlay

De Airbridge is een nieuw accessoire waarmee je draadloos het beeld van je iPhone op een televisie, een beamer of een andere iDevice kunt laten zien. Hiervoor heb je geen apart draadloos netwerk nodig.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Of je koopt een apple tv van 99 euro. Bij de titel ga ik ervan uit dat het een gratis alternatief is… Maar bij dit ding betaal ik meer voor minder, zo kun je niet eens mirroren met een macbook!

  2. Kansloos. Apple TV en netwerk maken op de iPhone middels de hotspot functie. Zo doe ik het zelf en werkt prima.

  3. Origineel geplaatst door Woutertjh
    Of je koopt een apple tv van 99 euro. Bij de titel ga ik ervan uit dat het een gratis alternatief is… Maar bij dit ding betaal ik meer voor minder, zo kun je niet eens mirroren met een macbook!

    Mirror kan wel via mountain lion hoor geloof ik

  4. Het ziet er wel heel makkelijk uit als je presentaties moet geven waar geen Apple tv aangesloten kan worden. Die neem je niet overal mee naartoe met kabels.
    Het heeft wel potentie denk ik. Alleen dat soort Amerikaanse opmerkingen op het einde ben ik altijd zo allergisch voor

  5. Even goed het filmpje bekijken jongens en meisjes. Dit apparaatje kan wel heel wat ander zaken meer en beter dan de AppleTV. File sharing over meerdere iOS de vices zonder bestaand WiFi netwerk, en een presentatie draaien vanaf 1 device naar alle ander devices. Dat zijn wel behoorlijk handihe zaken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.