Reacties voor: Air Video krijgt update met TV-Out op de iPad

Air Video heeft een update gekregen. Met deze app krijg je nu ook TV-Out op je iPad en meer functies op de iPad.
Lees het complete artikel → Air Video krijgt update met TV-Out op de iPad

Reacties: 17 reacties

  1. Werkt super met de av kabel eigenlijk bedoeld voor m’n iPhone.

  2. Waarom zouden ze niet ook video-out voor iPhone implementeren?

  3. Gebruikte AirVideo al ver voor dat de iPad werd aangekondigd met m’n iPhone. Nu ben ik er nog steeds blij mee, omdat ik hem ook gewoon weer gratis met de iPad kan gebruiken 😀

  4. 3.2?? Ik denk dat er 2.2.3 bedoeld wordt? Want dat is de huidige versie op ipad en de Mac server versie zit nu op 2.2.6u1..

  5. geweldige tip! heb hem gelijk aangeschaft…

  6. Kan ik dan ook tv streamen?

  7. Het zou handig zijn al ie ook je pc aan kon zetten.
    Wake up lan functie. Ik gebruik daar nu een ander app voor.

  8. Welke app gebruik je dan?

  9. Prima programmaatje. Helaas is mijn pc te traag(p4, 2.8) voor live conversion.

  10. Mensen met een Ipad; ik heb mijn tv kabel die ik gebruikte met mijn 3GS, aangesloten op de Ipad, echter geen beeld op de tv te verkrijgen!? Nog iemand ervaring hiermee? Bestaan er verschillende soorten kabels?

  11. Origineel geplaatst door Rob
    Mensen met een Ipad; ik heb mijn tv kabel die ik gebruikte met mijn 3GS, aangesloten op de Ipad, echter geen beeld op de tv te verkrijgen!? Nog iemand ervaring hiermee? Bestaan er verschillende soorten kabels?

    Ik heb een component cable (5 plugjes) werkt prima!

    Werkt dit programma ook op een mac mini zonder intel processor? Ik heb een mac mini G4 om mijn iTunes bilbliotheek in huis af te spelen en als dvd speler. Deze mac mini trekt het niet om digitale films af te spelen. Ik weet alleen niet of dit een vereiste is voor air video (omdat je de film op je iPad afspeelt). Iemand ervaring?

  12. Origineel geplaatst door Okkie
    Welke app gebruik je dan?

    iNet WOL is er 1 bijvoorbeeld, gebruik ikzelf ook werkt prima.

  13. Ik gebruik air video al tijden tevreden op mijn iphone en sinds kort ook op de ipad, werkt uitstekend samen met mijn iMac.

  14. Ik heb de app vorige week op mijn ipad geplaatst en het werkt echt super simpel, ik ben benieuwd naar de laatste update.

  15. Heee
    Is het ook mogelijk om films te kijken via deze app als je Computer uit staat?

    Iemand een idee…

  16. Wat mij betreft een top-5 app voor de iPhone & iPad. Zelfs streaming over 3G of remote via andere Wifi netwerken werkt perfect. En je kunt zelfs meerdere mensen tegelijk streamen (goede pc vereist).

  17. Origineel geplaatst door Tsjaap
    Origineel geplaatst door RobMensen met een Ipad; ik heb mijn tv kabel die ik gebruikte met mijn 3GS, aangesloten op de Ipad, echter geen beeld op de tv te verkrijgen!? Nog iemand ervaring hiermee? Bestaan er verschillende soorten kabels?Ik heb een component cable (5 plugjes) werkt prima!Werkt dit programma ook op een mac mini zonder intel processor? Ik heb een mac mini G4 om mijn iTunes bilbliotheek in huis af te spelen en als dvd speler. Deze mac mini trekt het niet om digitale films af te spelen. Ik weet alleen niet of dit een vereiste is voor air video (omdat je de film op je iPad afspeelt). Iemand ervaring?

    Zelf geprobeerd en het werkt prima! Al mijn films en series op mijn Mac Mini G4 gezet. Air Tunes geïnstalleerd. Bibliotheek toevoegen aan Air Tunes en kijken maar! Nu nog via 3G proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.