Reacties voor: Ontwikkelaar Air Display 2 boos over plotselinge refund van app-aankopen uit 2014

De ontwikkelaar van Air Display 2 is boos omdat 500 aankopen van de app volledig zijn teruggedraaid. Hierdoor is de ontwikkelaar zijn geld kwijt geraakt.

Reacties: 11 reacties

  1. Dan ben je echt genaaid

  2. Dit ken tog niet? Je heb volgens mijn maar 2 weken de tijd om je aankoop terug te draaien daarna niet meer. Na anderhalf jaar is dat zowiezo raar vindt ik.

  3. Deze app kende ik niet, ik gebruik Duet – werkt superfijn.

  4. Tja, zo leer je als onderwijsinstelling je leerlingen hoe de boel te belazeren, met de hulp van Apple.

  5. Tja, zo leer je dus als onderwijsinstelling je leerlingen hoe de boel te belazeren, met de hulp van Apple. Niet fraai.

  6. Zal wel iets meer aan de hand zijn. Ik zie ook een versie 3 staan die weer twee euro (9,99) duurder is. Ik ben niet zo’n fan van apps die een update in een nieuw betaalde versie stoppen en de support op de oude versie stoppen.

  7. Origineel geplaatst door Adolf
    Dit ken tog niet?

    Correctie: Dit kan toch niet!

    Mischien even op bezoek bij een onderwijsinstelling voor cursus nederlands.

  8. In een screenshot van de app in de App Store staat: made in the USA by former Apple engineers.
    Aha payback time, letterlijk 😀

  9. @Dirk: Laten we ons vooral concentreren op onze eigen kennis en anderen vooral laten doen wat ze zelf willen. Het is zo flauw om iemand te gaan corrigeren en daarna te wijzen op zijn tekortkomingen. Doe dat lekker bij iemand anders.

    On-topic: Ik vind het vreemd dat zoiets anderhalf jaar na dato nog kan. 14 dagen is begrijpelijk, maar $3000 is een behoorlijke bak met geld. Apple kennende is de zaak nu gesloten en kan de ontwikkelaar naar zijn centen fluiten.

  10. @JK: Dat kan best gerechtvaardigd worden als er een hoop werk zit in een nieuwe versie. Normaal gesproken was het met ‘ouderwetse’ dure desktopsoftware normaal dat voor nieuwe versies gewoon betaald moest worden en de support op oude versies verviel. Maar sinds er apps zijn van een paar euro vindt men opeens dat men levenslang gratis upgrades moet krijgen. Best apart.

  11. @JK: Binnen de huidige App Store is dat eigenlijk de enige mogelijkheid om jezelf als ontwikkelaar te onderhouden, omdat betaalde updates niet zijn toegestaan. De keuze is dus OF iets neerzetten en er zo weinig tijd meer aan besteden, OF af en toe een nieuwe versie als betaalde upgrade uitbrengen. Roeien met de riemen die je hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.