Reacties voor: Afmelden voor iMessage nu mogelijk via online tool

Apple heeft een online tool geopend, om je af te melden voor iMessage, vooral voor mensen die op een ander merk smartphone zijn overgestapt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik dacht altijd dat als er geen iMessage verstuurd kon worden hij automatisch zou terugschakelen naar SMS?

  2. Huh? Zijn er mensen met een iPhone die daarna overstappen op een andere telefoon?

  3. Ze komen terug… Ze komen altijd terug

  4. @Vinnie: yup, ik, tot 2 keer toe. Gewoon uit verveling… Maar merkte wel dat ik de iPhone miste en ben dan ook snel teruggegaan! Er is gewoonweg geen beter alternatief

  5. Best slecht… Dat heb wel lang geduurd

  6. Origineel geplaatst door Vinnie
    Huh? Zijn er mensen met een iPhone die daarna overstappen op een andere telefoon?

    Huh? Zijn er mensen met een BMW die daarna overstappen op een Opel Astra? Ja, als het financiële plaatje van het huishouden er wat anders uit komt te zien. Al ben je een grote iPhone fan, niet iedereen kan er zich een blijven veroorloven. Wel even in deze wereld blijven hè.

  7. Dat is best wel dom als je je hier voor gast afmelden want 1. Het bespaart je je sms’jes 2. Als je geen imessage meer hebt kun je niet meer met mensen die een ipad hebben sms’n

  8. Origineel geplaatst door Vinnie
    Huh? Zijn er mensen met een iPhone die daarna overstappen op een andere telefoon?

    helemaal gelijk vinnie

  9. @Gonny

    Goed artikel, vroeg in de ochtend.

    Vroeg me nou is af wanneer komt er een soort van login dat het je je gegevens wordt onthouden zodra ik op een artikel reageer?

    Moet ieder x, steeds maar weer opnieuw mijn ” Naam. Email ” opgeven en dan pas reageren.

  10. Tja, heb ook al vaak gemerkt dat iMessage’s van iPhone naar iPhone niet geleverd worden. Kom ik ‘s avonds thuis en is mijn dierbare echtgenote boos omdat ik niet heb geantwoord op haar iMessage …. heuuu ?!? 😉

  11. Telefoonnummer ingevuld, snel een SMS-je ontvangen, code exact overgetikt maar dan een foutmelding van Apple. Tja, dat sluit aan op mijn ervaringen met Apple de laatste maanden…

  12. Origineel geplaatst door William
    Tja, heb ook al vaak gemerkt dat iMessage’s van iPhone naar iPhone niet geleverd worden. Kom ik ‘s avonds thuis en is mijn dierbare echtgenote boos omdat ik niet heb geantwoord op haar iMessage …. heuuu ?!?

    Nee hoor, dat is gewoon jou ” stomme ” fout :). Ofjaa.. van je vrouw/man

    Als je naar instellingen, berichten gaat. Je hebt Imessage ingeschakeld.

    Staat er héél duidelijk ” Stuur als SMS ” dat moet je aangevinkt hebben. Wat er wordt gedaan is dat je eerst verstuurd krijgt als imessage. Zodra jij geen internet hebt en je ontvangt het NIET.

    Wordt het als normaal sms verzonden.

    Bedank mij maar later : )

  13. Origineel geplaatst door William
    Tja, heb ook al vaak gemerkt dat iMessage’s van iPhone naar iPhone niet geleverd worden. Kom ik ‘s avonds thuis en is mijn dierbare echtgenote boos omdat ik niet heb geantwoord op haar iMessage …. heuuu ?!? 😉

    Ah een blauwe vinkjes relatie… Waarom reageer je niet !!!

  14. Origineel geplaatst door Vinnie
    Huh? Zijn er mensen met een iPhone die daarna overstappen op een andere telefoon?

    Lol!

  15. Vind het sowieso vreemd dat je je er voor moet afmelden. Dat een bericht wordt afgeleverd als sms wanneer het niet mogelijk is om als imessage afgeleverd te worden zou toch al genoeg moeten zijn. Maar is wel typisch Apple.

  16. @Erik: Ik denk dat mensen (de verzender) gewoon de optie “verstuur als sms” hebben uitstaan. Mijn telefoon maakt er zelf een sms van als na iets van 5 minuten geen ontvangstbevestiging is gekomen.

  17. @Tjeu: Dat werkt bij mij toch niet helemaal zo hoor. Ik heb het namelijk wel aanstaan (versturen als SMS), maar als ik gewoon online ben maar mijn vrouw bijv. geen dataverbinding aan heeft staan, gaat hij er gewoon als iMessage uit en wordt hij niet alsnog via SMS verstuurd.
    Dat kan overigens natuurlijk wel zo ontworpen zijn, maar ik vind dat dus niet handig. Ik zou dan in ieder geval een functie verwachten dat mijn telefoon meldt ‘Uw iMessage is nog niet aangekomen, wilt u als SMS verzenden?’ of zoiets.

  18. @Thomasl: Iedereen kan zich iPhone veroorloven. Desnoods tweedehands. Als je het wil kan het.

  19. @Tjeu: Dat zou best wel een kunnen ja. Maar heb zelf ook wel ondervonden dat het bericht niet aankomt als sms, ondanks dat ik dat wel aan heb staan. Misschien was er bij de provider iets niet goed gegaan. Kan ook nog..

  20. @Pieter: Maar niet iedereen wil een tweedehands toestel. Ik hou het zeker bij Apple maar Apple vind ik wel onnodig duur.

  21. Origineel geplaatst door Pieter
    @Thomasl: Iedereen kan zich iPhone veroorloven. Desnoods tweedehands. Als je het wil kan het.

    Dat is 100% onzin! Er zijn gezinnen die met 50 euro per week moeten leven!

  22. Schandalig dat het zo lang heeft geduurd. Hoe lang kennen wij dit probleem nou? Zeker sinds de introductie van iMessage. Als je iMessage niet uitschakelt, riskeer je dat andere iPhone-gebruikers je iMessages blijven sturen die je nooit kunt ontvangen. SMS’jes worden als het ware opgeslokt door iMessage als de gebruiker het niet doorheeft (uit eigen ervaring weet ik dat maar een fractie van mijn vriendenkring überhaupt het verschil tussen blauwe en groene berichten snapt). Apple’s enige oplossing: iMessage uitzetten in je iPhone en maximaal 45 dagen wachten (in het ergste geval). Wat als je de iPhone niet meer hebt? Tja, jouw pech. Ik vind het te triest voor woorden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.