Reacties voor: Afbeeldingen van volgende generatie iPhone gevonden in SDK

Afbeeldingen van de volgende generatie iPhone zijn gevonden in de SDK. Ze zijn niet echt duigelijk, maar er blijkt al wel dat qua uiterlijk weinig zal veranderen.

Reacties: 35 reacties

  1. ….Spannend!!!!

  2. Zou wel saai zijn als ze hetzelfde disign aanhouden 🙂
    Niet dat de 3G niet mooi is ofso, maar als je ernaar kijkt, zouden ze het scherm nog wel iets groter kunnen maken zonder de Iphone zelf groter te maken 😀
    De zwarte randen boven en onder zijn nog best breed….

  3. dope kan niet wachten tot juni

  4. Kan natuurlijk ook gewoon een plaatje van de bestaande iPhone zijn omdat ten tijde van het uitbrengen een eventueel nieuw design nog niet is vrijgegeven.
    Ik hoop nog steeds op een zelfde uiterlijk als de iMac en Macbooks.

  5. Zolang de achterkant maar terug aluminum of magnesium is en geen uiterst breekbaar plastiek ben ik een tevreden mens (én Bluetooth 2.1 EDR, MMS, iChat-functie, copy/paste, video en sms forwarding of course 😛 )

  6. Ziet er hetzelfde uit

  7. Zeker een verwijzing naar de nieuwe modellen, maar ik denk dat Apple gewoon (zoals Engadget aangeeft) gebruik maakt van place holders. Ze maken vast ruimte in de firmware, maar houden de nieuwe afbeeldingen nog even achter.

    Daarbuiten verschillen de 2 en 3 G van de voorkant ook niet zo bijsters veel. Aangezien dit plaatje de achterkant redelijk onzichtbaar maakt, kan het nog alle kanten op 😉

  8. Die Apple weet wel hoe je mensen gek kan maken!!

  9. Als je Need For Speed of andere spellen speelt, ben je blij met die brede randen voor houvast. Over alles is heeeeel goed nagedacht! 😉

  10. Origineel geplaatst door Shorty007
    Zou wel saai zijn als ze hetzelfde disign aanhouden
    Niet dat de 3G niet mooi is ofso, maar als je ernaar kijkt, zouden ze het scherm nog wel iets groter kunnen maken zonder de Iphone zelf groter te maken
    De zwarte randen boven en onder zijn nog best breed….

    ja maar als je dat doet moet hij ook weer breder worden om de zelfde beeld verhouding te behouden, en daar is geen ruimte voor. of je zou de hele telefoon breder moeten maken, maar ik weet niet of daar veel mensen nou op zitten te wachten dat hij nog groter wordt. ik niet in ieder geval 😀
    en Berry heeft ook gelijk, voor need for speed heb je die randen echt nodig 😛

    ik koop de nieuwe iPhone in ieder geval niet als er geen grotere design veranderingen zijn, en als die er wel zijn koop ik hem pas als ik er een unlock op kan krijgen, want me abonnement loopt nog een half jaar ofzo.

  11. Ik ben voor een alu-achterkant, en een dikkere iPhone met rubberen grip aan de zijkant (dat hij niet snel uit je handen glipt). Een andere kleur op de voorkant (wat nu zwart is) bijv. hetzelfde als op dr achterkant (zoals de ipod nano 4g).

  12. waarom zijn er dan zooooveel concepten over de nieuwe iphone(s)
    Ik verwacht een hoekiger design zoals deze laatst werd gepresenteerd op de site

  13. @dinge:

    Nu nog een keer het artikel doorlezen.
    “Omdat het icoon exact overeenkomt met die van de iPhone 3G, denkt Engadget dat er misschien sprake is van aan placeholder: Apple heeft zolang het plaatje van de huidige iPhone gebruikt om het nieuwe design voorlopig nog geheim te houden. “

  14. Origineel geplaatst door Markon
    Kan natuurlijk ook gewoon een plaatje van de bestaande iPhone zijn omdat ten tijde van het uitbrengen een eventueel nieuw design nog niet is vrijgegeven.Ik hoop nog steeds op een zelfde uiterlijk als de iMac en Macbooks.

    Er staat dan ook: “Omdat het icoon exact overeenkomt met die van de iPhone 3G, denkt Engadget dat er misschien sprake is van aan placeholder: Apple heeft zolang het plaatje van de huidige iPhone gebruikt om het nieuwe design voorlopig nog geheim te houden. “

  15. het enigste wat ik hoop is dat dat “Geen service” probleem is verholpen

  16. @Ox: Er zijn meerdere bedrijven die dat doen, wees maar niet bang.

  17. Ik geloof niet dat Apple zo dom is om dat daar allemaal zo maar in te gaan plaatsen!

  18. @daaf, dat ligt niet aan je iphone, anders is er iets fout en moet je er mee terug. als het in een andere telefoon is dus. als daar je bereik ook *** is moet je maar contact opnemen met je provider

  19. Conclusie: “GEEN afbeeldingen van volgende generatie iPhone gevonden in SDK”

    Ze weten bij iPhoneclub wel hoe ze iets spannends kunnen brengen 🙂

  20. Denk dat er nog de oude in zit. Kan best dat er in een latere sdk beta, pas de echte nieuwe png komt.

  21. Wat niemand opvalt is dat er 2 plaatjes staan. Eentje van een white 2.1 en een ‘gewone’ 2.1. Dat betekent in mijn ogen dat het design vrijwel hetzelfde zal zijn, al weet je het nooit met Apple.

  22. Origineel geplaatst door Patrick
    Wat niemand opvalt is dat er 2 plaatjes staan. Eentje van een white 2.1 en een ‘gewone’ 2.1. Dat betekent in mijn ogen dat het design vrijwel hetzelfde zal zijn, al weet je het nooit met Apple.

    Enigste wat dit betekend is dat er weer zowel een zwarte als witte versie gaat komen. Verder kan de design totaal anders zijn, want het zullen gewoon placeholders zijn. Maar als je kijkt naar de oude iPhone en iPhone 3G, daar zit ook niet super veel verschil tussen. Dus grote kans dat er tussen de iPhone 3G en aankomende iPhone ook niet super veel grote verschillen zullen zijn.

  23. Ik denk eerlijk gezegd dat het design hetzelfde blijft, en allen de binnenkant iets verandert. Dan kunnen ze hem ook gewoon de iphone 3g blijven noemen.

  24. wohoow, ff vergist, bij vorige bericht: maar tziet er goe uit!

  25. @Markon:
    Lezen?

  26. Apple moet de ontwerper van deze mockups maar eens om hulp vragen 😉

    http://www.flickr.com/photos/inside-apple/

  27. Same? dacht dat er geen zilver randje rondom zou komen??

  28. mensen, serieus. Wacht gewoon tot juni! Al die speculaties. De nieuwe iphone zal qua uiterlijk echt niet veel afwijken van de oudere modellen. Van 2 naar 3g gaf ook weinig verschil. Just let it be 😉 apple brengt altijd vet mooie producten op de markt. Een beetje vertrouwen in Jobs en cohorten.

  29. Ik hoop dat de volgende sterker glas heeft. Scherm is al eens kapot gegaan op de plavuizen. En die hoesjes doen hun werk goed, maar maken hem niet mooier.

  30. Ik hoop dat ze het glazen scherm glas plaatje op het scherm hebben vervangen voor een plastic versie.
    Glas voelt wel beter aan, maar na een val springt het glas wel snel, wat als 2 x bij mij gebeurt is:S

  31. @ donato cioffi,

    Plastic krijg je dus meer krassen op! ik heb mn oude iphone nu bijna 1,5 jaar en heb maar één krasje! hij is me wel 1 x gevallen van + – 2 m. en is die op n hoek gevallen daardoor enkele pixels kapot!
    maar omdat t je al 2 x gebeurd is moet je misschien ns wat voorzichtiger doen;)

  32. Heb inmiddels mijn 4e. iPhone 3g….. :S
    Toch blijft glas fijner.. 😉

  33. Wowww, die mockups zijn echt geweldig, kon dit hem maar eens zijn.

    Ik merk wel weinig verschil tussen beide plaatjes.
    Die groene vind ik hip!

  34. Zoveel geruchten inmiddels…
    We zouden er een nummer van kunnen maken.

    “Rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, rumors, iphoneeee iphoneeee”

    (“badgers, badgers, mushroom”?)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.