Reacties voor: Adobe wil met HTTP Live Streaming toch Flash op iPad mogelijk maken

Adobe heeft aangekondigd dat ze HTTP Live Streaming gaan ondersteunen. Daarmee wordt het mogelijk om Flash-content op de iPad en andere iOS-apparaten aan te bieden, waarop geen Flash Player is geïnstalleerd.

Reacties: 11 reacties

  1. BETERRR

  2. Maar is dit nu alleen voor de ipad 2?

  3. Kijk hoe dat filmpje loopt op de Xoom vergeleken met de iPad… Dat is toch om te huilen? Nu heb ik verder geen ervaring met Flash op Android devices, maar als dat op elk Android device zo is, snap ik niet dat mensen nog steeds Flash als argument tegen iOS/voor Android aanhalen…

  4. Origineel geplaatst door Laur
    Maar is dit nu alleen voor de ipad 2?

    Nee hoor, voor alle 100 miljoen iOS apparaten, daar horen ook de iPod en iPhone bij. 100 miljoen. Yep, dat zijn nog eens aantallen. Nu met de iPad 2 en misschien ook nog de iPhone 5 komen er nog een paar moljoen bij.
    Android is dan een belangrijk verkoop argument kwijt.

  5. Voor de ipad heb je nu al iswifter die volgens mij zelfs gewoon volledige flash ondersteunt.

  6. Maar iSwifter is belachelijk traag en niet mee te browsen vind ik@vroemm:

  7. @John:

    Ik gebruik dat niet zoveel, eerst probeer ik het te doen met skyfire webbrowser, lukt dat niet dan neem ik iswifter maar zoals ik zeg, zoveel heb ik dat niet nodig dienen flash :-).
    Om tussendoor eens te gebruiken vind ik het wel voldoende.

  8. Nu gaat Skyfire eraan.
    Jammer dat ze dan ook geen advertenties tonen want dat is ook van adobe

  9. Het gaat er hier vooral om dat adobe het flikt om weer iets voor elkaar te krijgen wat door html5 niet wordt ondersteunt, en dat is LIVE VIDEO. Dus niet zozeer het tonen van flash video op de ipad, want dat kan inderdaad wel al. Als je video toont in de desktopbrowser dan is Flash op alle fronten nog veruit superieur aan html5 video, zeker met de laatste versie flash plug-in. Denk maar aan webcam, fullscreen, live streamen en vooral het toevoegen aan geavanceerde interactie in de film zelf. En zolang er nog meer dan 95% van alle mensen op een desktopmachine browsen zal flash video meer toegepast worden dan html5 video.

  10. Origineel geplaatst door Alchemist
    Het gaat er hier vooral om dat adobe het flikt om weer iets voor elkaar te krijgen wat door html5 niet wordt ondersteunt, en dat is LIVE VIDEO. Dus niet zozeer het tonen van flash video op de ipad, want dat kan inderdaad wel al. Als je video toont in de desktopbrowser dan is Flash op alle fronten nog veruit superieur aan html5 video, zeker met de laatste versie flash plug-in. Denk maar aan webcam, fullscreen, live streamen en vooral het toevoegen aan geavanceerde interactie in de film zelf. En zolang er nog meer dan 95% van alle mensen op een desktopmachine browsen zal flash video meer toegepast worden dan html5 video.

    welke andere manieren zijn er dan nog om flash-video’s op je ipad te bekijken, buiten Skyfire en iSwifter? en ben niet van plan om een jailbreak uit te voeren. bvd.

  11. Toch blij dat Apple Flash blijft verbannen en dat daardoor ook veel anderen voor alternatieven gaan kiezen. Ik hoop dat het nog veel ergere/logge PDF formaat het volgende is wat meneer Jobs in de ban gaat doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.