Reacties voor: AdMob kondigt interactieve reclamevideo’s voor de iPhone aan

AdMob heeft aangekondigd dat ze interactieve reclamevideo's op de iPhone gaan vertonen. De video's zijn aanvankelijk te zien in een beperkt aantal iPhone-applicaties en zijn naar wens te skippen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik hoef echt geen reclame te zien als ik een app opstart..

  2. Of dit een ontwikkeling is waar we blij mee moeten zijn?
    Als ik een app goed vind wil ik er best voor betalen hoor! Hoeven ze niet met Ads te klooien zodat ik het gratis kan hebben…

  3. Jammer dat apple hier niets tegen doet!

  4. Meen je niet… Ik vond de tekstbannertjes onder of bovenin de applicatie al schijt irritant…
    De YouTube advertenties (gewoon in de browser) beginnen me steeds meer te irriteren
    Google gaat slecht de laatste tijd 😡

  5. @MacBoot: tja, maar aan de andere kant, het geld moet ergens vandaan komen voor het gratis gebruik van gmail, maps, youtube, wave etc. Hoe graag je ook wilt, het is gewoon niet gratis, er zijn mensen die er voor zorgen dat het blijft draaien, er updates plaatsvinden en het moet gehost worden. Dus tenzij ze bij google betaal methoden gaan toevoegen, dus zelfde service zonder ads ipv met, zul je het moeten doen met reclame of je heil ergens anders gaan zoeken…

  6. Zodra je via jailbreak ads kan killen doe ik het ook. ****** rot reclame.
    Matig je taal a.u.b.

  7. Ik ben geen fan van deze ontwikkeling. Betaal liever.
    Zijn de ads in de mobiele versie van iPhoneClub ook nieuw?

  8. Vanwege deze adware\tekstbanners laat ik bepaalde software al links liggen en ik ben bang dat we ook bij betaalde software niet van dit probleem gevrijwaard blijven

  9. Dit is niet alleen ittitand maar het duurt ook nog erg lan om de applicatie te laden. Toen ik taptap opstartte liep mijn iPhone 3g vast. Het begint steeds meer alleen om de 3gs te draaien en de 3g wordt uitgestoten. Knap irritand als je hem moet kopen met een 2-jarig abbo.
    Zo’n bannertje ok maar dit gaat te ver.
    Erg jammer.
    G
    eigenlijk zouden ze een betaalde, advrije vesie moeten maken en een gratis add suported.
    Hopelijk gebeurd dit nog want dit is echt jammer.
    Doodzonde.

  10. @iLuigi: Wat ik wel jammer vind is dat steeds meer ontwikkelaars erop over gaan om gratis apps uit te brengen, met In App Purchases. Daar zitten toch vaak ook alweer ads in, terwijl je er als gebruiker misschien best geld voor over hebt om een reclamevrije versie te maken. Dat model van gratis Lite-versie + betaalde full version was zo gek nog niet.

  11. Dit wordt echt irritant, verzin nog een iFond of zoiets. Maar reclame: DOE ER WAT AAN APPLE!!

  12. Waarom hebben we Ads op iphoneclub? Echt een afknapper.

  13. Origineel geplaatst door Waarom hebben we Ads op iphoneclub? Echt een afknapper.

    omdat ze op iphoneclub ook geld moeten verdienen om te eten net zoals jij.

  14. Origineel geplaatst door Origineel geplaatst door Waarom hebben we Ads op iphoneclub? Echt een afknapper.omdat ze op iphoneclub ook geld moeten verdienen om te eten net zoals jij.

    ze verdienen heus wel genoeg hoor, vertel me anders waarom ze dat afgelopen jaren dat niet hadden? Ik wil best overigens betalen voor een reclamevrij iphoneclub en/of punten verzamelen voor in de shop.

    Eerst denken voordat je gaat praten met uw grote mond.

  15. Ik vind het nix die reclame hier. Reclame moet verboden worden 🙂 overal.

  16. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door Chaneze verdienen heus wel genoeg hoor, vertel me anders waarom ze dat afgelopen jaren dat niet hadden?Verrassend dat jij inzicht hebt in onze financiële huishouding…Ik wil best overigens betalen voor een reclamevrij iphoneclub en/of punten verzamelen voor in de shop.Die mogelijkheid zullen we in gedachte houden, bedankt voor je suggestie.Eerst denken voordat je gaat praten met uw grote mond.Dit soort persoonlijke aanvallen worden hier absoluut niet gewaardeerd. Beschouw dit als een eenmalige waarschuwing.

    Ik werk zelf op het gebied van grafische sector, en ik weet wel wat alles samen ongeveer kost maal bezoekers per dag. (allerlei dingen die mee komt kijken) Dan durft u mij te beschuldigen dat ik over uw Financiele inbedoel beschikt? Nee bedankt. Ik weet het niet, maar het is een grove schatting.

    Volgens mij heeft u wat verkeerd begrepen. De beste man kraakte mij eerst af met de laatste zin en dan geeft u mij een waarschuwing?

    Meneer, mag ik u erop wijzen dat u fout zit, niet ik. Deze waarschuwing is niet nodig geweest. Ik betreur het ten zeerste dat u dat heeft gedaan.

    De laatste zin van mijn antwoord was gewoon terecht. Hij had gewoon na moeten denken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.