Reacties voor: Adidas kondigt Fit Smart-sportarmband met iPhone-koppeling aan

De Adidas Fit Smart is een sportarmband met iPhone-koppeling, die vanaf augustus 2014 in de winkel ligt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik hoop dat Apple snapt dat sporten niet alleen uit hardlopen bestaat. Gemiste kans voor Adidas.

  2. Veel mensen wachten op de iWatch. Is het reëel om te verwachten dat de iWatch beter is dan alle anderen? Kan Apple de hoge verwachting waarmaken? Waarschijnlijk niet, want er is altijd wel wat te zeuren toch?

  3. Origineel geplaatst door Gerben
    Veel mensen wachten op de iWatch. Is het reëel om te verwachten dat de iWatch beter is dan alle anderen? Kan Apple de hoge verwachting waarmaken? Waarschijnlijk niet, want er is altijd wel wat te zeuren toch?

    Je vergeet blijkbaar dat het voor Apple niet alleen om de functies te doen is maar ook vooral design. Beeld je bovenstaande horloge in maar dan plat en in een metaal met saffierscherm. Dat is apple’s manier en daarom reëel dat men er hoge verwachtingen van heeft.

  4. De vergelijking met de Withings Pulse vind ik niet terecht, omdat die hartslagmeter niet continu meet. Dat doet bijvoorbeeld de Mio Alpha wel en die kost nu zo’n € 149,-. De TomTom Runner Cardio (vanaf € 269,-) doet dat ook en gebruikt dezelfde sensor als de Alpha. De Mio Alpha is de eerste geweest met deze sensor en die wordt dus nu ook door anderen gebruikt.

  5. Origineel geplaatst door harry
    Ik hoop dat Apple snapt dat sporten niet alleen uit hardlopen bestaat. Gemiste kans voor Adidas.

    Dit artikel gaat toch over Adidas?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.