Reacties voor: Activator ondersteunt na update iOS 5.1 (jailbreak)

De jailbreaktweak Activator heeft een flinke update gekregen, waardoor hij voortaan ook iOS 5.1 ondersteunt. Daarnaast zijn er nieuwe handelingen toegevoegd, bugs gefixd en kleine wijzigingen gemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Activator werd bij mij al “gratis” meegeïnstalleerd bij LockInfo en heeft tot nu toe in ieder geval niet voor crashes gebruikt. Maar ik gebruik de functionaliteit dan ook niet echt.

  2. ik wacht toch echt met smart op sbsettings voor 5.1
    het was toch niet zo handig om met mijn 3gs meteen te jb-en.

  3. Ik gebruik ncsettings als alternatief voor sbsettings. Deze heeft onlangs een update gehad nu met meerdere toggles. Daarnaast gebruik activator oa om nummers te skippen met de volume knop. Erg ideaal voor op de fiets.

  4. Werkt SBSettings niet? Ik heb mijn 3gs al even geleden op 5.1 gezet en SBSettings werkt gewoon, zowel in het notificationcenter als op de gewone manier. Activator heb ik ook steeds kunnen blijven gebruiken.

  5. Hier ook 3GS op 5.1 met JB, SBSettings werkt idd gewoon prima. Nergens problemen mee tot nu toe

  6. Origineel geplaatst door Alfred
    Activator werd bij mij al “gratis” meegeïnstalleerd bij LockInfo en heeft tot nu toe in ieder geval niet voor crashes gebruikt. Maar ik gebruik de functionaliteit dan ook niet echt.

    Crashes zul je denk ik niet krijgen, het is vrij stabiel. Activator is denk ik ongeveer net zo populair SBSettings en ik denk dat het de tweak is waarvan in de meeste andere tweaks gebruik wordt gemaakt!

  7. @Alfred: nou bij mij wel. me springboard is al een paar keer gechrast.

  8. Laat SB voor wat het is pak NC settings.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.