Reacties voor: Twee achterkanten voor de iPhone 6: welke vind jij het mooist?

De iPhone 6 kan verschillende designs krijgen. Welke vind jij het mooist: met grote kleurvlakken of dunne lijntjes?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 45 reacties

  1. Met de witte strepen vind ik toch mooier dan de witte vlakken!

  2. Model met witte vlakken, dat heeft een luxe uitstraling. Zeker space gray zal ik direct kopen. Helaas overtreft het de iPhone 5S niet.

  3. Ik vind de iPhone met de vlakken mooier, al vind ik het op de 5 en de 5s nóg mooier, want die hebben geen ronde uiteindes.

  4. Zo lang er geen uitstekende camera komt vind ik het best. Mocht het tegendeel waar zijn dan neem ik de 5S.

  5. Te weinig keuze in de pol, is dit gedaan om die Martin Hajek te vriend te houden voor iculture? Het lijkt er sterk op.

    Meerdere keuze optie zijn aannemelijk bij dit model!!

  6. Mag ik voor de gulden middenweg gaan?
    ZONDER de witte vlakken – maar de strepen wel zo dun als bij de witte vlakken!

  7. @Sjeltur: Is die dan niet wat saai? Die dikke strepen maken het toestel toch nog wat kleurrijker dan.

  8. @Sjeltur: absoluut mee eens!!! Die vlakken zijn lelijk en die dikke elastiekbanden ook. Dus inderdaad de middenweg graag. Maar Apple kennende wordt het 100% de dunnere strepen. De rest zullen we vanzelf zien.

  9. @Jordy: Ik denk dat Apple bij de 6c blijft met ‘kleurrijk’. Voor de 6 of 6s moeten ze toch ‘zakelijk’ blijven.
    Maar kan voor een 6c dan zeker een leuke optie zijn!

  10. Vind het allebei spuug lelijk.. die afrondingen, pff.

  11. Beide niet.
    Ook al heb mijn 5 in een lifeproof case zitten, als ik ‘m eruit haal blijft het een mooi model

  12. @jakadada: Ik vraag me af of die dunnen strepen alleen wel kunnen. Die strepen zitten er immers voor het bereik van de antennes
    Ik vraag me af of apple er een nieuwe Anntenne-gate voor over heeft…..

  13. Lang gespaard in afwachting release iPhone6, en dan zouden ze nu dit lelijk ding lanceren?… Ik hoop uit de grond van m’n hart van niet!

  14. Liever het rechterdesign maar dan met dunne strepen, in de poll zou ik stemmen als de keuze voor de ZWARTE vlakken er ook tussen had gestaan. De witte vlakken vind ik lelijk en de zwarte vind ik nog een best mooi contrasterend effect geven

  15. Wat een spuuglelijk, cheap looking ding! Heb ik hiervoor zo lang op gewacht èn gespaard? Ik hoop dat dit een hoax zal blijken… Zo niet, heeft Samsung er en klant bij!

  16. Zinloos die poll,

    Apple heeft de uiterlijk al vast gelegd.

    Vind de uiterlijk niet echt interessant als het het gaat worden.

  17. waarom eigenlijk lijntjes? kan het niet effen zijn zoals ipad en ipod?

  18. Ik denk toch dat ik mij iPhone 5 blijf gebruiken. Vind dat ronde er zo cheap uitzien. iPad zou ik ook mooier vinden wanneer hij strak is.

  19. Maar uhm wat was er eigenlijk mis met de Iphone 4 achterkant (geheel glas)? Ik vond die namelijk tot nu toe het mooiste, daarom heb ik geen Iphone 5 en 5s aangeshaft, maar zo te zien moet ik er me er toch bij gaan leggen bij de Iphone 6 tsja dan maar de rechtermodel inderdaad.

  20. Onbelangrijk…. Als ie maar goed werkt a la Apple.

  21. Ik erger mij vooral aan het feit dat hij groter (zou) wordt
    een telefoon moet je vlot kunnen bedienen met één hand en vlot in een zak kunnen laten verdwijnen.
    Jobs keert zich om in zijn graf.

  22. Een optie voor een geheel nieuw design had in deze pool best aanwezig mogen zijn.
    Vernieuwing in design is prima maar op dit moment vind ik dat Apple er toch nog een keer naar had moeten kijken.

  23. De rechter vind ik persoonlijk mooier dan de linker… En wat mij betreft hoop ik echt dat de geruchten juist zijn en het scherm groter wordt dan de 5(S) anders wordt het wachten op een Nexus 6 o.i.d. Zal dan wel wennen worden, want ben aan IOS verknocht…

  24. Origineel geplaatst door iMakker
    Ik erger mij vooral aan het feit dat hij groter (zou) wordt
    een telefoon moet je vlot kunnen bedienen met één hand en vlot in een zak kunnen laten verdwijnen.
    Jobs keert zich om in zijn graf.

    Ik denk dat je alleen staat. 90% van de Amerikaanse iPhonegebruikers wil bijvoorbeeld een groter scherm.

  25. @damys4: Mee eens! Zolang het Apple kwaliteit is qua gebruikersgemak boeit het mij aanzienlijk minder hoe ie eruit ziet. Design is en blijft een kwestie van smaak, ik vind persoonlijk de modellen beide wel wat hebben.

  26. @@rno: helemaal mee eens!

  27. Dus we mogen kiezen tussen een mock-up (= een verzinsel van iemand ) en een concept ( = een verzinsel van iemand ).

    Lekker boeiend 🙂

  28. Geen van beiden. Wat mij betref kunnen ze die lijnen beter in dezelfde kleur als de rest van de achterkant maken, zodat het op het oog een geheel vormt. Wat ik tot nu toe van de “6” heb gezien vind ik sowieso niet mooi, maar ik wacht af wat Apple uiteindelijk zelf aan het publiek gaat presenteren. Hopelijk valt het dan mee…

  29. De rechter!!!

  30. Op deze site staat een gelijkend concept. Ik moest er even aan wennen, maar met dit concept kan ik best leven.

  31. Ik vind ze allebei niet zo eigenlijk. Tot nu toe vind ik de iPhone 4/4s het mooiste design hebben, al is het misschien wel te eentonig/saai voor deze tijd. Moet er toch een beetje uitspringen, daar is die volledig witte achterkant niet geschikt voor. Dan toch maar de linker, met het witte/zwarte vlak.

  32. Te beperkte keuze, iPhone 4 was mooiste model tot nu toe.
    Als één van deze twee ontwerpen de de uiteindelijke versie gaat worden, zal ik met veel pijn afstand doen van mijn trouwe 4. Deze ontwerpen komen niet eens in de buurt…..
    Daarnaast super dun uitstekende camera lens. Doe mij enkele millimeters extra en een batterij voor 48 uur.

  33. Ik vind ze allebei mooi

  34. Ik vind vlakke zijkanten zoals bij de iPhone 5(S) veel mooier!
    Die afgeronde zijkanten doen me heel erg denken aan die goedkoop aandoende plastic Android modellen waar er al veel te veel van zijn!
    En dan ook nog in combinatie met een groter scherm….. Pfffff! Een iPhone hoort compact te zijn, anders kun je net zo goed je iPad overal mee naartoe nemen!
    En dan ook nog waarschijnlijk geen saffierglas… 🙁
    Erg jammer allemaal hoor….
    Ik heb bij de eerste geruchten erg uitgekeken naar de iPhone 6 maar ik denk niet dat het ‘m wordt!
    Ik hou het voorlopig fijn bij m’n iPhone 5.
    Pas als de iPhone 6(S?) wordt uitgebracht in de mooie felle kleuren die de iPod ook heeft zal ik het nog eens in overweging nemen…

  35. Wat een onzinnige keuze! Het is maar een computer waar je met een beetje geluk ook nog mee kunt bellen. Verder zijn ze zo kwetsbaar dat je een goede beschermhoes nodig hebt, waardoor je het uiterlijk toch niet meer ziet.
    Waar maken we ons in godsnaam druk over!

  36. Brrr. Erg blij met 5s als ik dit zie. Ives, what were you thinking..

  37. Waarom een mooi toestel veranderen naar een look dat iedereen al heeft? Ik persoonlijk vind het ontwerp van de iPhone 5 goed maar dan in de formaten dat er waarschijnlijk gaan komen, de 4,7″ en de 5,5″. Niet teveel lijntjes of vlakjes, dat is weer iets a la Cook zeker? Met deze ontwerpen zijn het geen iPhones meer maar een smartphone waarvan er 100 in een dozijn zijn.

  38. Origineel geplaatst door Paul
    Wat een onzinnige keuze! Het is maar een computer waar je met een beetje geluk ook nog mee kunt bellen. Verder zijn ze zo kwetsbaar dat je een goede beschermhoes nodig hebt, waardoor je het uiterlijk toch niet meer ziet.
    Waar maken we ons in godsnaam druk over!

    Met een beetje geluk ook mee kunt bellen?? Waarom moet je een beetje geluk hebben leg is uit?

  39. Ik blijf erbij dat dikke strepen het meest afschuwelijkste zijn wat ik ooit heb gezien op een mobiele telefoon. Heb nu vier jaar de iphone 4, dat was toch wel het meest esthetische van de post-3gs periode. Nog even afwachten tot september.

  40. Alsof Apple nu nog het design gaat aanpassen omdat een groepje nederlandse community lezers meer intresse blijkt te hebben een ander ontwerp dan Apple zelf. Volgens mij is het trouwens al zeker welke het gaat worden… Een Chinese Telecom bedrijf schijnt gegevens en foto’s te hebben gelekt
    Hoe dan ook, ik moet een nieuwe telefoon en dat wordt de iPhone 6(L) en d’r gaat toch een hoes omheen dus maakt mij niet zoveel uit…

  41. Ik zou willen dat de zwarte iPhone 6 zo’n lekker donkere achterkant zou krijgen als de iPhone 5. Dat is voor mij nog steeds de mooiste iPhone tot nu toe.

    Maar ja ik koop hem toch wel, aangezien mijn 4 heel erg aan vervanging toe is

  42. Beide lelijk hou niet zo van streepjes..

  43. Tja, hopelijk komen de mensen uit Cupertino met een compleet ander design, maar meestal zitten de mock-ups aardig in de buurt..

  44. @GijsParadijs: en dat weten ze bij Apple maar al te goed

  45. Ik hoop dat de Iphone toch een ander ontwerp krijgt , deze met die goedkope streepjes, zijn echt goedkoop en oerlelijk, dan ga ik toch wel over naar Samsung. Appel doet er hier niet goed aan, en dan zeker nog vreselijk duur. Heel erg jammer als dit mocht door gaan. Ik had gehoopt op een strak design, zoals ik nu heb de 5, maar dan met wat meer vensterglas en wat dunner, en met een betere batterij die langer mee gaat, ik hoop het, ik wacht wel af. PS het oog wil ook wat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.