Reacties voor: Acht ongelooflijke iPhone-verhalen

De iPhone heeft regelmatig de hoofdrol gespeeld in ongelooflijke iPhone-verhalen: het meisje dat een telefoonrekening van 300 pagina's kreeg of de man die een duimoperatie overwoog, zijn verhalen die iedereen zich nog wel kan herinneren.
Lees het complete artikel → Acht ongelooflijke iPhone-verhalen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. een man die dankzij de iPhone wist te overleven in Haïti

    hoe zit dat?

  2. Ja hoe deed hij dat?

  3. Er was eens………..

  4. Hij had een soort EHBO app op zijn iPhone staan, waardoor hij zijn verwondingen heeft kunnen verzorgen!

  5. Ik vind het hele gedoe rond die haarscheurtjes al een redelijk sterk verhaal… dat zulk groot concern niet eens in staat is om een onnozel probleem als die scheurtjes te voorkomen is vrij lachwekkend en het zal de omzet van Apple ook niet veel goed gedaan hebben.

  6. Origineel geplaatst door Thomas11NL
    een man die dankzij de iPhone wist te overleven in Haïtihoe zit dat?

    De link van oddee klikken en je kan het zelf lezen hoe het zit.

  7. Er was toch een amerikaanse soldaat in Irak die overleefde doordat door

  8. En die vent die in Amerika zijn gestolen iphone d.m.v. tracksysteem (Mobile me?) en verschillende trackingsites, googlemaps etc. wat adressen van de dief wist te achterhalen en op die manier de dief wist te overreden z’n iphone terug te sturen? Ook een geweldig verhaal.

  9. Mijn Iphone is een Transformer..!! Hij kan in een heftruck veranderen.. Echt..!

  10. Origineel geplaatst door Niels
    Mijn Iphone is een Transformer..!! Hij kan in een heftruck veranderen.. Echt..!

    Ik zou zeggen…op youtube ermee.

  11. Een website met broodje aap verhalen dus!!:)

  12. @Martijn: Er zijn theorieën dat de wereld eigenlijk niet bestaat en slechts een gedachtenconstructie in je hoofd is. Dat orkest bestaat trouwens echt.

    Ook wel typisch, dat veel mensen nog nooit het verhaal over Haïti hebben gehoord. Dat stond all over the internet, tot de Telegraaf aan toe!

  13. Als ik de home button 5sec inhou komt er een CheeseBurger uit !!

  14. Hij functioneerd ook heel goed als bieropener 😛

  15. een Brits echtpaar dat zwanger werd dankzij een iPhone-applicatie ?

    Ik mag hopen dat alleen de vrouw van dat echtpaar zwanger is geworden zeg.

  16. Dat verhaal over die iPhone die in brand vloog op de passagiersstoel deed veel stop opwaaien op iPhoneclub. De wereld was te klein en Apple en T-Mobile moesten aan de hoogste boom worden opgeknoopt omdat ze niets wilden vergoeden. Wat is de status nu? Als er ECHT iets aan de hand was zou er toch wel iets te melden zijn? Of is dit verhaal opgeblazen en bleek het om een defecte oplader te gaan, zoals sommigen dachten? Het verhaal brengen is één ding, eens uitzoeken hoe de stand van zaken op dit moment is lijkt me ook wel iets voor de redactie!

  17. Dit geloofd niemand;
    Met mijn iPhone kun je zelfs telefoneren!!

  18. Het ‘meisje’ met de 300 pagina’s rekening is toch iJustine?

  19. Origineel geplaatst door Ron
    En die vent die in Amerika zijn gestolen iphone d.m.v. tracksysteem (Mobile me?) en verschillende trackingsites, googlemaps etc. wat adressen van de dief wist te achterhalen en op die manier de dief wist te overreden z’n iphone terug te sturen? Ook een geweldig verhaal.

    Zoiets: Maar dan met TomTom???

    Ik kan op mijn iPhone zien hoe laat het is. En als ik het niet kan zien, weet ik dat het tijd is om hem op te laden.

  20. Of dat verhaal van die gasten die 595 sinaasappels hadden gebruikt om hun iPhone op te laden…

  21. Mijn iPhone is ook magisch.
    Ik heb hem gekregen met de bedoeling krokodillen en dinosauresen te verjagen van mijn zolder.
    And guess what, nog nooit één gezien!

  22. Okay, mijn vorige post is verwijderd vanwege “trolling”. Prima, kan ik mee leven. Punt dat ik alsnog wil maken: Het lijkt soms alsof hier de Iphone tot god verklaard wordt. Het is een supergoed toestel, daar ben ik het me eens, ik heb heel veel plezier met mijn Iphone, ik durf mijzelf echt een iphone verslaafde te noemen, maar daar houdt het echt mee op. Ik hoop niet dat ipc vaker van dit soort verhalen gaat publiceren, want dit zijn juist de dingen die ik echt niet hoef te weten.

  23. @Henk de Grave: Zuur pruim.

  24. Ik ben vorig jaar zomer gered toen ik bij Madras aangevallen werd door een tijgerhaai.
    Die heb ik toen een kist met iPhones overdwars tussen zijn kaken gezet (Please connect to iTunes !!)
    Had ik ergens in Belgie gevonden

  25. Vreemd dat verhaal over die kerel die kogels door zijn iphone joeg,laatst toen ik beshoten werd,zat mn eiphone nog in mn borstzak en die heeft toen de kogels opgevangen. vandaar dat ik dit negende ongelooflijke verhaal nog aan het typen ben…..

  26. Origineel geplaatst door Thejan
    Dit geloofd niemand;
    Met mijn iPhone kun je zelfs telefoneren!!

    dit is te sterk om serieus te nemen

  27. @PLi: Zou hij stuk zijn?

  28. Mijn vriedin weet mij iedere keer te vinden dankzij mijn iPhone als ik met de vrienden iets gaan drinken ben. Raar….. Dit zonder een applicatie te installeren. Iedere keer ze naar mij belt is het raak.

  29. Origineel geplaatst door Clint Eaztwood
    Vreemd dat verhaal over die kerel die kogels door zijn iphone joeg,laatst toen ik beshoten werd,zat mn eiphone nog in mn borstzak en die heeft toen de kogels opgevangen. vandaar dat ik dit negende ongelooflijke verhaal nog aan het typen ben…..

    Zeker gebeurt nadat je vriendin was gered door een Blackberry,die een kogel tegenhield van jou gun,die per ongeluk afging in het restaurant,toen jij wilde afrekenen…

    http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/2010/week06/Fri22.blackberry_redt_vrouw_van_kogel2.xml

  30. Onnodig kwetsend.

  31. Ik heb in 2007 zeker een half uur, met mijn 1e generatie iPhone, in het water gelegen! Ik had hem namelijk vergeten tijdens het jetskien, in mijn surfpak! Toen ik aan de kant kwam en afstapte, voelde ik hem uit mijn pijp glijden! Doodziek, want die was natuurlijk stuk, met die interne batterij! Bij voorgaande mobieltjes moest er minimaal ‘n nieuwe batterij aan te pas komen, als hij niet al overleden was! Maar tot mijn grote verbazing deed hij het de volgende dag gewoon weer(ik had ‘m wel in de zon gelegd). Weliswaar met een grote condensvlek, maar die werd elke dag kleiner, tot deze op ‘n gegeven ogenblik verdwenen was!
    Mijn telefoon heeft ondertussen al 2 opvolgers, maar hij doet het nog steeds naar behoren!
    Ik vind ook de 1e generatie veel steviger dan die nieuwe plastic iPhone, die standaard begint te scheuren bij ‘t stekkertje!
    Willem

  32. waarom dan ook maar niet iets over mijn iphone 2g die ik kwijt ben geraakt tijdens het mountainbiken in het bos en 2.5 dag later savonds in de stromende regen terug heb gevonden. het water liep er uit toen ik hem oppakte
    maar hij deed het nog!

  33. @Gonny van der Zwaag: Vast in een weekend uitgave 😉

  34. Er zit altijd wel iets van waarheid in…….
    Heerlijk toch?

  35. dat met die man in haiti geloof ik niet stond dat hij de app had gedownload maar dat kan nooit hele netwerk daar lag plat. en volgens mij hebben ze daar alleen gprs dus en geen 3G. broodje aap verhaal volgens mij

  36. Niet zozeer een opmerkelijk verhaal maar toch wel handig de iPhone:
    Was vanmorgen in de trein mijn NS-jaarkaart vergeten. Met mijn iPhone ingelogd op ‘MijnNS.nl’ en op de ‘mijn productenpagina’ aan de conducteur laten zien dat ik een NS-jaarkaart heb.
    De conducteur vond het prima zo. De techniek staat voor niets (en dat vond hij ook)! 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.