Reacties voor: Acer Iconia-case: geslaagde imitatie van de iPad Smart Cover

Acer heeft voor de Iconia Tab Android-tablet een hoesje ontwikkeld, die een geslaagde combinatie vormt van Apple's hoes voor de eerste en tweede generatie iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik vind het helemaal niets , lijkt qua uiterlijk meer op Apple’s berschermhoes van de originele iPad die ik na twee weken aan de kant heb gezet. Staan er trouwens bureaustoelen op de tafel ? Ik ben niet bijzonder zuinig op mijn iPad (gebruiksvoorwerp) maar ik denk dat de achterkant lang mooi blijft ook zonder bescherming.

  2. Ook ik vind het helemaal niets

  3. Ik ben eigenlijk ook naar zoiets opzoek, ik wil een hele dunne cover (zoals de hoes van Apple voor iPad1) en dan speciaal voor de iPad2 maar dan met magneetjes. 🙂 Er moet toch we ergens zoiets te koop zijn? Linkjes zijn welkom!

  4. @ robbert: http://www.marware.com/ipad-cases-and-covers/ipad-2-cases/microshell-ipad-2-case
    deze werkt in combinatie met de smartcover van apple, dan blijft je ipad toch nog dun

    Origineel geplaatst door Robbert
    Ik ben eigenlijk ook naar zoiets opzoek, ik wil een hele dunne cover (zoals de hoes van Apple voor iPad1) en dan speciaal voor de iPad2 maar dan met magneetjes. Er moet toch we ergens zoiets te koop zijn? Linkjes zijn welkom!

  5. @Robbert: De Yoobao ipad 2 case revision 2 is het beste waarschijnlijk. Kijk maar eens op youtube.

  6. Oke, als je dit een rip-off van Apple’s smart cover vindt, dan moet je ook vinden dat Apple van Incase heeft gejat (zoek maar eens de Incase Convertible book jacket). Beetje overdreven dit artikel.

  7. Origineel geplaatst door Robbert
    Ik ben eigenlijk ook naar zoiets opzoek, ik wil een hele dunne cover (zoals de hoes van Apple voor iPad1) en dan speciaal voor de iPad2 maar dan met magneetjes. Er moet toch we ergens zoiets te koop zijn? Linkjes zijn welkom!

    http://www.dealextreme.com/p/designer-s-protective-wake-up-sleep-smart-cover-for-ipad-2-black-70926

    Het is wel dealextreme, dus kwaliteit is afwachten. Verder is het precies wat je zoekt volgens mij. Laat hier even weten of het iets is 🙂

  8. Om eerlijk te zijn vind ik het een beetje outdated 😉 Heb ik een dergelijke oplossing voor mijn Ipad1; voor mijn zwarte Ipad 2 heb ik gekozen voor een zwarte achterkant speciaal met uitsparing voor mijn Oranje Smartcover.

    http://www.tabletcompleet.nl/show/product/13162,smart_cover_partner_case_hoes_voor_ipad_2.php
    http://www.apple.com/nl/ipad/smart-cover/

    Smaken verschillen maar ik vind deze oplossing zowel handig (de magneetjes maken het verschil echt) als mooi. En voor eenieder wat wils.

    Kortom: Acer loopt imho achter de feiten aan en komt met een lelijke imitatie.

  9. @ice-cream:
    Welkom in de wereld van fanboys.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.