Reacties voor: Acer gaat geen iPad-concurrent maken, MSI heeft de mPad al klaar

Acer is niet van plan om een concurrent voor de iPad te maken. Technisch gezien zouden ze het kunnen, maar Acer mist een iTunes Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dit is geweldig nieuws!!!

    De slechtste notebook bouwers volgen Apple niet!! Woohooo!

  2. Ik vond persoonlijk “netbooks aren’t good at annything” ook wel een goede.
    Tuurlijk zal een netbook eigenaar dit ontkennen maar het is eigenlijk wel waar.

  3. Acer gaat geen Pad-a-like hardware maken, betekent ‘t dan dat ze eerst eens gaan kijken naar hoe crappy hun hardware is? Leuk, eerst pretenderen de grootste laptopfabrikant in Europa te zijn en 2 maanden later in het nieuws komen met slechter nieuws…

  4. Toch, netbooks hebben een harddisk van 160 gb, usb-poorten en een kaartlezer. En dat alles nu voor de helft van de geprojecteerde ipadprijs,
    zeg zo’n 250 euro.

  5. Beetje concurrentie voor de iPad kan nooit geen kwaad natuurlijk, verwacht alleen niet dat de tablet van MSI voor consumenten een goed alternatief gaat zijn naast de iPad.
    Het maakt bijv. gebruik van een OS dat niemand/zeer weinig mensen kennen en dat is een groot nadeel natuurlijk. De iPad maakt gebruik van een OS dat al gebruikt word op de vele miljoenen verkochte iPod’s en iPhone’s, en waar dus een hoop mensen mee bekend zijn.

    Maar we zullen zien, misschien kan MSI wat druk op Apple leggen om de iPad (nog) beter te maken…

  6. Android is toch wel een bekent os. Volgens mij was het ook het snelst groeiende os

  7. @Raôul: whahaha idd, moet er niet aandenken dat er een tablet van acer op de markt was gekomen:P dat moet me dan ook een budget ruk product zijn geworden

    ik denk dat MSI Asus en HP zich hier beter op kunnen concentreren. dan kun je ook nog een beetje fatsoenlijke kwaliteit verwachten. wat alleen wel gaat blijken is dat de “pc fabrikanten” er zoals gewoonlijk meer hardware geweld er tegen aangooien en uiteindelijk toch met een minder product op de markt komen.

  8. Er zit een groot verschil in tussen niet ‘willen’ concurreren, en niet ‘kunnen’ concurreren. Het is dus helemaal onredelijk om het laatste te concluderen.

  9. inderdaad, zij zien in dat er gewoon een te kleine markt is voor tablets.

    je hebt al een telefoon en een notebook/netbook wat je maar wilt. zo’n netbook is net zo groot of misschien nog wel kleiner dan de iPad dus makkelijker mee te nemen. Je kan er sneller op typen (ontken dat maar niet, het is gewoon zo) en hij kost maar de helft.

    Als je de iPad neemt om te doen wat een netbook niet kan: gamen kan je altijd nog voor de 250€ die je overhou een PS3 of een (oehh nu komt het) Microsoft XBOX 360 halen, dan weet je pas wat gamen is, ipv op zo’n irritant touchscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.