Reacties voor: Accuduur centraal in nieuwe iPhone 4-commercial

Apple heeft een nieuwe iPhone 4-commercial op de Amerikaanse televisie vertoond, waarin de langere accuduur van het toestel centraal staat.
Lees het complete artikel → Accuduur centraal in nieuwe iPhone 4-commercial
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 62 reacties

  1. Bij een beetje intensief gebruik is de accu na 1 dag al leeg 😀 Voor de rest een heerlijk toestel

  2. Het zal wel. Ik kan met mijn 3G nu ongeveer drie dagen mee als ik het normaal gebruik. Intensief dan moet ik inderdaad ook na een anderhalve dag opladen. But that’s just me.

  3. Al? De 3G is na 3 a 4 uur al leeg bij intensief gebruik..
    Ben benieuwd; nog maar 6 weekjes wachten en dan moet hij in de bus liggen volgens T-Mobile.

  4. Ik moet mijn 3Gs elke 12 uur opladen. Echt te kort voor de batterij. M’n 3Gs voor de reparatie had dat ook al.

    Ben blij als ik m’n iPhone 4 van Vodafone de 29e heb 🙂

  5. Origineel geplaatst door Roel
    Al? De 3G is na 3 a 4 uur al leeg bij intensief gebruik.. Ben benieuwd; nog maar 6 weekjes wachten en dan moet hij in de bus liggen volgens T-Mobile.

    Dan is er geloof ik gewoon iets verkeerd met je telefoon, want dat hoort zo niet

  6. Mmmm, volgens mij is mijn Galaxy S dunner…

  7. Origineel geplaatst door stefaanxd
    Mmmm, volgens mij is mijn Galaxy S dunner…

    Goeie vraag. Ik heb even gekeken en wat blijkt: de iPhone 4 is inderdaad dunner. iPhone 4: 9,3 mm. Galaxy s: 9.9. Maar in alle eerlijkheid: wie gaat er nu op letten of 1 telefoon 0,7 mm dunner is of niet. Ik niet, in iedergeval.

  8. Origineel geplaatst door JMO
    Origineel geplaatst door stefaanxdMmmm, volgens mij is mijn Galaxy S dunner…@stefaanxd:Goeie vraag. Ik heb even gekeken en wat blijkt: de iPhone 4 is inderdaad dunner. iPhone 4: 9,3 mm. Galaxy s: 9.9. Maar in alle eerlijkheid: wie gaat er nu op letten of 1 telefoon 0,7 mm dunner is of niet. Ik niet, in iedergeval.

    Apple wel natuurlijk!

    En ze hebben natuurlijk ook gelijk, ook al scheelt het dus maar 0,7mm !

  9. Perfect toestel maar accu is absoluut niet goed genoeg als je bv echt games gaat spelen op de iPhone 4. Speel maar eens een kwartiertje Angry birds.

  10. Welke accuduur?! Net zo bagger als bijna elke smartphone…

  11. Van mij had de iPhone 4 wel wat dikker gemogen. Ook zou de software slimmer moeten zijn met het automatisch in en uitschakelen van 3G, Bluetooth en wifi. Nu is alleen handmatig in- en uitschakelen (zonder jailbreak) mogelijk. Telefoon is geweldig maar moet dagelijks aan de lader.

  12. Origineel geplaatst door JMO:

    Dan is er geloof ik gewoon iets verkeerd met je telefoon, want dat hoort zo niet@Roel:

    Mijn 3G gaat ook maar 4 uur mee bij intensief gebruik. Altijd al geweest. Wifi uit bluetooth uit. Mail ophalen elk half kwartier. Merk dan om t uur niks uitmaakt voor mij.

  13. wat zijn we weer lekker aan het mokken met z’n allen. heb de iphone 4 nu vanaf lancering en ik kan jullie het volgende vertellen.

    met mobiele apparaten die een accu hebben moet je vanaf het begin zorgen dat je hem helemaal leeg laat lopen en daarna pas weer oplaad. en dan ook volledig oplaad.

    Dit heeft er bij mijn iphone 4 voor gezorgd dat ik na 5 dagen, jawel mensen 5 HELE DAGEN, pas met een lege accu zit. en ik gebruik mijn iphone 4 intensief. het word wat anders inderdaad wanneer ik spelletjes speel op de iphone 4 maar dan nog doe ik er twee hele dagen mee en soms iets meer. spelletjes vragen nou eenmaal meer van een accu. Op welk toestel niet zou ik zeggen. probeer het maar een op je laptop of in dit geval de galaxy s van stefaanxd hierboven. pff die is na 2 uur leeg. Ik weet dat daar ik een aantal mensen in mijn omgeving heb die zo’n plastic geval hebben. die zijn maar aan het opladen en bekennen ook dat de iphone 4 veel beter is ten opzichte van alle andere smart phones. even buiten het flash verhaal maar hoe de hel kijkt flash op zijn telefoon. daar heeft apple toch wel een leuke app store voor verzonnen waar 300.000 geregistreerde developers bezig zijn om alles in app vorm te maken.

    dames en heren wat dat betreft is de iphone 4 met zijn accu verhaal een toppertje. zeker omdat het hier gaat om een zogeheten super smartphone.

    hulde aan apple.

  14. @Alex:

    Hmm… Oké. Nou ja, ik in iedergeval niet. Ook als ik om me heen kijk dan zie ik ongeveer anderhalve dag dat mensen hun iPhone 3G intensief kunnen gebruiken.

  15. Ik snap niet waarom wij geen reclames zien. Je word dood gegooid met HTC.

  16. Ik leg mijn iPhone 4 elke nacht aan de oplader. Soms red hij daarmee het einde van de volgende dag nieteens.

    De batterijduur blijft een van de échte minpunten in mijn ogen..

  17. Ik zet hem elke nacht aan de lader. Dan zit hij rond de 30% terwijl radio de dag doorloopt , ik sites en filmpjes bekijk & messenger aan tijdens de 4 werkuren, niets dan lof voor de batterij 🙂 een iPhone 4 btw

  18. @sambal bij

    Jouw verhaal klopt niet. Vroeger, toen was het zo dat je accu’s eerst helemaal leeg moest laten lopen om ze vervolgens helemaal op te laden. De laatste jaren worden er andere soort accu’s gebruikt en is dat niet meer zo.

  19. Ik heb ook totaal geen problemen met mijn iPhone4, gaat gemakkelijk een dag mee bij normaal gebruik. ‘s Avonds inderdaad wel aan de lader, maarja dat deed ik sowieso al met al mijn eerdere telefoons. Wat me nu wel even opvalt is dat mensen zo lang moeten wachten op hun iPhone, ik had de 5 november besteld en was 9 november al binnen.

  20. Origineel geplaatst door Bas
    Ik leg mijn iPhone 4 elke nacht aan de oplader. Soms red hij daarmee het einde van de volgende dag nieteens.De batterijduur blijft een van de échte minpunten in mijn ogen..

    Bas lees mijn verhaal even wellicht steek je er wat van op in het gebruik van een apparaat met een accu. ik doe er bij normaal gebruik 5 hele dagen mee en met intensief gebruik 2 dagen en een beetje 🙂

  21. Best tevreden met Iphone4, maar de accu is met een beetje serven en twitteren echt in 1 dag leeg.
    kwaliteit van de foto’s vallen mij tegen!

  22. @sambal bij:

    Een redelijk kletsverhaal. Apple geeft zelf aan dat je 6u kunt internetten via 3G, gamen is dus nog minder. Als je je iPhone alleen gebruikt om te bellen of te sms’en, kun je er vast 5 dagen mee doen. Maar gebruik je hen waarvoor hij bedoelt is (internetten, gamen enz), en dat allemaal via 3G, dan doe je er simpelweg 1 dag maximaal mee! 5 dagen is absolute onzin.

  23. Bluetooth en wifi uit, helderheid dimmen, auto-fetch-mail timer vertragen of beter nog: uitzetten. Gaat meer dan een dag mee.. !

    Super tevree met iphone 4!

  24. Origineel geplaatst door m
    @sambal bijJouw verhaal klopt niet. Vroeger, toen was het zo dat je accu’s eerst helemaal leeg moest laten lopen om ze vervolgens helemaal op te laden. De laatste jaren worden er andere soort accu’s gebruikt en is dat niet meer zo.

    En wat zegt Apple op http://www.apple.com/batteries

    Use iPhone Regularly
    For proper maintenance of a lithium-based battery, it’s important to keep the electrons in it moving occasionally. Be sure to go through at least one charge cycle per month (charging the battery to 100% and then completely running it down).

  25. Mijn 4 is na 8 uur slapen en 8 uur redelijk gebruiken aan de lege kant. Ik laad m altijd op voordat ik naar bed ga zodat de batterij ook geen passieve lading krijgt.

  26. De accu duur gaat iig langer mee dan de Desire HD.
    Die geeft al na een 1/2 dag de geest…

  27. Weet je wat pas erg is!!
    Als je iPhone accu negen dagen mee zou gaan. Dat zou een teken zijn dat het geen fijn toestel is.
    Dus mensen zeur niet zo over een supergadet die je na een dag al moet opladen, is voor mij een gegeven dat het een zeer fijn en daardoor intensief gebruikt voorwerp is.

  28. Na mijn iPhone is binnen een halve dag al leeg als ik hem een beetje gebruik. Lijkt me niet erg goed voor een nieuwe 4!

  29. Het enige verbeterpunt van apple producten is de batterij!

  30. Ben er tevreden mee. Kom 2 dagen door met veel mail en wifi gebruik. mij hoor je zeker niet klagen

  31. als jij je 3G met intensief gebruik 1,5 dag kunt gebruiken gebruik je hem niet intensief hoor

    Origineel geplaatst door JMOHet zal wel. Ik kan met mijn 3G nu ongeveer drie dagen mee als ik het normaal gebruik. Intensief dan moet ik inderdaad ook na een anderhalve dag opladen. But that’s just me.

  32. Bluetooth uit, WiFi uit, push-berichten uit en dan gaat je toestel langer dan 1 dag mee? Wat is dat voor ongelofelijke onzin?

    Ik heb een auto die doorgaans 1:14,5 rijdt maar als je alles uitzet dan is ie ineens een stuk zuiniger! Als autofabrikant kom je er niet mee weg als je zegt dat je kar 1:oneindig rijdt als je ‘m niet gebruikt. Blijkbaar slikken veel Apple fanaten dit wel begrijp ik…..

  33. PFF, waarom moeten we toch nu hier gaan bleren naar elkaar? Kom op mensen, hou het ff leuk en gezellig!

    Ik denk dat je voor dat soort dingen maar een forum stukje moet openen zodat je daar lekker kan rommelen. Hou het hier gewoon ff lekker netjes en spreek elkaar niet zo aanvallend aan.

    (maar dat je 5 dagen met je iPhone kan geloof ik ook niet hoor! ik ben geen hyver, twitterboy, msn figuur en ik bel, sms en soms surf ik er mee en ook ik doe er net 1,5 dag mee)

  34. Ik laad bij in de auto, vooral als ik hem ook nog als routeplanner gebruik. Geen centje pijn. Als het echt niet anders kan, werk ik ermee terwijl hij aan de lader hangt, ook geen probleem.

  35. Intensief gebruik haal ik 7 uur. Niet intensied weet ik niet haha ik gebruik hem non stop

  36. Facetime longer??? Langer dan wat? 😛 de 4 is het eerste toestel die dat kan XD Maar goed, het punt is duidelijk.

    Fantastisch toestel trouwens

  37. Mijn batterij doet t aardig goed.. 1 x per dag aan de lader vind ik prima. 5 dagen haalt ie helaas niet.

  38. Alles bevalt aan mijn iPhone 4 behalve de kwaliteit van de batterij…na een halve dag een beetje twitteren…radio luisteren…facebooken en whatsappen is de batterij al zo goed als leeg! Hopelijk zal dit verbeteren met FW 4.1.

  39. euh.. ik hou eigenlijk helemaal niet bij hoevaak ik mn 4 moet opladen.. als ie leeg is! En als ik toch sync met itunes, laat ik em meteen lekker laden.

  40. Groot nadeel iphone: accu niet verwisselbaar.
    Accu houdt het bij intensief gebruik geen werkdag vol. Iphone4 gebruiker.

  41. @sambal bij

    Of jij er al dan niet vijf dagen mee kan doen, ga ik me niet over uitspreken
    Maar je verhaal van het volledig laten leeglopen en weer opladen is onzin, dat was inderdaad zo met vroegere accu’s, maar nu wordt er dus inderdaad een nieuw soort accu’s gebruikt waarbij dat niet het effect van een langere batterijduur heeft
    Als jij er je goed bij voelt, ga je gang, maar je moet geen onzin verkopen

  42. Origineel geplaatst door iFeun
    Groot nadeel iphone: accu niet verwisselbaar. Accu houdt het bij intensief gebruik geen werkdag vol. Iphone4 gebruiker.

    Ow als je een beetje handig bent kan je m zelf wel inwisselen. Ik denk echter als je zover bent, je dan al over de garantie heen bent en dat je al een iphone 6 hebt ofzo.

  43. @JMO: nou neehoor:)..een 3g kan zeker met 4uur leeg zijn met intensief gebruik..heb het eens getest, whatsapp continu gebruiken en games via i-net dan kom je snel aan die tijd

  44. Als je accu echt binnen 1 dag leeg is. of als je hem snachts aanlaat en meer als 15% leger is dan moet je hem even opnieuw installeren heb ik ook gedaan nergens geen last meer van.
    kijk ook even welke programma´s je allemaal hebt open staan misschien kan je er een paar uitzetten.

  45. Batterij is echt de grote minpunt voor mijn iphone4.
    Hij gaat gemiddeld 4uur mee als ik mijn email op push aan heb staan. En nee push email uitzetten vind ik geen goede oplossing omdat ik normaal langer dan een dag met mijn HTC Windows Mobile 6 met push email kon gebruiken en ook op mijn oude Nokia.
    Waarom zou ik van alles moeten uitzetten om langer mijn telefoon te kunnen gebruiken als je juist een telefoon koopt om de extra’s te kunnen gebruiken.
    Voor mij is de reclame boodschap dus een grote leugen.

  46. Hoewel de iPhone een prachtig toestel is (althans de 3GS), word er een beetje moe van dat Apple zichzelf de hele tijd veren in de reet steekt. Die reclames zijn werkelijk zum Kotzen.

  47. Wij hebben 2 iPhone 4. De ene gebruikt standby 3% per uur. De andere 3% per nacht +_ 9 uren.

  48. @stefaanxd: Jah en veel groter, geen appstore, minder beeldscherm, slechtere camera, minder kwaliteit touch screen en te groot voor een compacte phone

    maarjah yay hij is dunner..

  49. Aan de batterij zouden ze inderdaad iets mogen doen. Mijn vrouw die heeft een Samsung Wave en die moet maar 1 keer per week opladen. En die gebruikt ze veel meer dan ik mijn Iphone.

  50. Origineel geplaatst door stefaanxd
    Mmmm, volgens mij is mijn Galaxy S dunner…

    Mmmm, volgens mij niet. Galaxy S is 9,9 mm, iPhone 4 is 9,3 mm.

  51. Ja ik laad mijn iP4 ook maar 1 keer in de 3/4 dagen op en dan gebruik ik hem regelmatig. Super accu!!

  52. Ik heb liever een iets dikkere telefoon die dan een (nog) grotere accu heeft 🙂

  53. Nou ik mag blij zijn als ie het een halve dag volhoud na 5a 6 x MW spelen op wifi.

  54. Kom net thuis met 87% batterij. Naja niet veel gebruikt vandaag. Kortom “ik haal 2 dagen” heb je niks. Cijfers mensen. Ik haal 5,5 ~ 6,5 uur actief gebruik met mijn iPhone 4. Ik vind de batterij 10x zo goed als de 3G. Ik had altijd een volgeladen 3GJuice bij me voor onderweg. Nu ligt die werkeloos in de la. Met mijn 3G haalde ik maximaal 3,5 uur actief gebruik.
    Bluetooth uit, wifi aan, 3G aan, helderheid scherm 70%, push aan (voor stuk of 4 apps) Mail fetch om het uur, idem Agenda.

  55. mn iphone 4 gaat dankzei ‘disable multitasking’ langer mee :p

    voor derest mag hij voor mij nog langer mee gaan maar onder vind toch veel na mn 3GS.

  56. Het is nu eenmaal een telefoon om te gebruiken, ‘s nachts samen in de Pioneer XW-NAC3 aan de lading, onderweg in de auto tijdens navigatie en dus niet piepen.

    Te kort, te duur, te dun, te zwart… Koop fijn een Samsung, LG, Sony Ericsson of ander plastic kermisding als de iPhone je niet kan bekoren.

  57. Origineel geplaatst door ARTHURHOFMAN.NL
    Het is nu eenmaal een telefoon om te gebruiken, ‘s nachts samen in de Pioneer XW-NAC3 aan de lading, onderweg in de auto tijdens navigatie en dus niet piepen.Te kort, te duur, te dun, te zwart… Koop fijn een Samsung, LG, Sony Ericsson of ander plastic kermisding als de iPhone je niet kan bekoren.

    Wat een onzin. Mag je geen commentaar hebben op de iPhone?

    Ik koop geen samsung of okia omdat ik die niet goed genoeg vind. De iPhone is een perfect toestel maar als ik drie uur met iTap RDP werk is de accu bijna leeg. Is dat een kwestie van niet kunnen bekoren of is dat gewoon onder de maat?

    Tegenwoordig gebruik ik mijn iPad daarvoor maar met MYWI voor tethering iets beter maar nog steeds slecht.

  58. Origineel geplaatst door frankhan
    Origineel geplaatst door ARTHURHOFMAN.NLHet is nu eenmaal een telefoon om te gebruiken, ‘s nachts samen in de Pioneer XW-NAC3 aan de lading, onderweg in de auto tijdens navigatie en dus niet piepen.Te kort, te duur, te dun, te zwart… Koop fijn een Samsung, LG, Sony Ericsson of ander plastic kermisding als de iPhone je niet kan bekoren.Wat een onzin. Mag je geen commentaar hebben op de iPhone?Ik koop geen samsung of okia omdat ik die niet goed genoeg vind. De iPhone is een perfect toestel maar als ik drie uur met iTap RDP werk is de accu bijna leeg. Is dat een kwestie van niet kunnen bekoren of is dat gewoon onder de maat?Tegenwoordig gebruik ik mijn iPad daarvoor maar met MYWI voor tethering iets beter maar nog steeds slecht.

    Hoezo is dat onzin? Dat is hetzelfde als zeggen dat het onzin is dat je wel voor de iPhone gaat omdat het zoveel mogelijkheden kent maar zeuren over het feit dat al die mogelijkheden energie kosten.
    Mijn auto is onlangs gechiptuned bij de dealer en dat heeft hem niet zuiniger gemaakt. Daar kan ik toch niet over klagen?

    Ik kan met mijn notebook ongeveer drie uren video kijken terwijl mijn e-mail tussendoor om de vijf minuten wordt binnengehaald en torrents van series download. Dus dan is de iPhone niet zo slecht bezig in mijn optiek.

  59. Origineel geplaatst door ARTHURHOFMAN.NL
    Origineel geplaatst door frankhanOrigineel geplaatst door ARTHURHOFMAN.NLHet is nu eenmaal een telefoon om te gebruiken, ‘s nachts samen in de Pioneer XW-NAC3 aan de lading, onderweg in de auto tijdens navigatie en dus niet piepen.Te kort, te duur, te dun, te zwart… Koop fijn een Samsung, LG, Sony Ericsson of ander plastic kermisding als de iPhone je niet kan bekoren.Wat een onzin. Mag je geen commentaar hebben op de iPhone?Ik koop geen samsung of okia omdat ik die niet goed genoeg vind. De iPhone is een perfect toestel maar als ik drie uur met iTap RDP werk is de accu bijna leeg. Is dat een kwestie van niet kunnen bekoren of is dat gewoon onder de maat?Tegenwoordig gebruik ik mijn iPad daarvoor maar met MYWI voor tethering iets beter maar nog steeds slecht.Hoezo is dat onzin? Dat is hetzelfde als zeggen dat het onzin is dat je wel voor de iPhone gaat omdat het zoveel mogelijkheden kent maar zeuren over het feit dat al die mogelijkheden energie kosten.Mijn auto is onlangs gechiptuned bij de dealer en dat heeft hem niet zuiniger gemaakt. Daar kan ik toch niet over klagen?Ik kan met mijn notebook ongeveer drie uren video kijken terwijl mijn e-mail tussendoor om de vijf minuten wordt binnengehaald en torrents van series download. Dus dan is de iPhone niet zo slecht bezig in mijn optiek.

    Weet niet door wie jij je auto hebt laten chiptunen hoor. Een chiptune maakt een auto in de regel altijd zuiniger, niet veel maar toch.

  60. Met dit bedrijf heeft ik geen ene biet te maken hoor, maar zo’n mobiele oplader is altijd handig om bij de hand te hebben gezien die beperkte levensduur van de accu’s, werkt ook, laaaangzaam, met iPad. Ze zijn o.m. hier dus te koop: http://www.a-solar.eu/NL/p/home.html

  61. Origineel geplaatst door Joost
    Het is nu eenmaal een telefoon om te gebruiken, ‘s nachts samen in de Pioneer XW-NAC3 aan de lading, onderweg in de auto tijdens navigatie en dus niet piepen.

    Nu, je hebt helemaal gelijk. Als Henk en Ingrid 110 blijven rijden op 120-wegen is het chiptunen inderdaad zuiniger. Maar met mijn automaat gaat onder andere het doorschakelen door chiptuning sneller en gaat het optrekken dus steviger – ook dankzij de aanpassing van de multipoint-injectie met intercooler. Wat bij mij – als sportieve rijder – resulteert in meer brandstofverbruik.

    Vandaar mijn vergelijking: wel van alles aanpassen op je telefoon en alle mogelijkheden willen benutten maar zeuren dat het meer energie verbruikt.

  62. Origineel geplaatst door sambal bij: wat zijn we weer lekker aan het mokken met z’n allen. heb de iphone 4 nu vanaf lancering en ik kan jullie het volgende vertellen.

    met mobiele apparaten die een accu hebben moet je vanaf het begin zorgen dat je hem helemaal leeg laat lopen en daarna pas weer oplaad. en dan ook volledig oplaad.

    Dit heeft er bij mijn iphone 4 voor gezorgd dat ik na 5 dagen, jawel mensen 5 HELE DAGEN, pas met een lege accu zit. en ik gebruik mijn iphone 4 intensief. het word wat anders inderdaad wanneer ik spelletjes speel op de iphone 4 maar dan nog doe ik er twee hele dagen mee en soms iets meer. spelletjes vragen nou eenmaal meer van een accu. Op welk toestel niet zou ik zeggen. probeer het maar een op je laptop of in dit geval de galaxy s van stefaanxd hierboven. pff die is na 2 uur leeg. Ik weet dat daar ik een aantal mensen in mijn omgeving heb die zo’n plastic geval hebben. die zijn maar aan het opladen en bekennen ook dat de iphone 4 veel beter is ten opzichte van alle andere smart phones. even buiten het flash verhaal maar hoe de hel kijkt flash op zijn telefoon. daar heeft apple toch wel een leuke app store voor verzonnen waar 300.000 geregistreerde developers bezig zijn om alles in app vorm te maken.

    dames en heren wat dat betreft is de iphone 4 met zijn accu verhaal een toppertje. zeker omdat het hier gaat om een zogeheten super smartphone.

    hulde aan apple.

    Blablablablafanboyblablabla

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.