Reacties voor: ‘Accountproblemen Wie is de Mol iPhone-app verholpen’

AVRO Wie is de Mol voor iPhone heeft afgerekend met het probleem dat je de e-mailadressen en namen van andere gebruikers ziet.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Het kwam daadwerkelijk wel voor in de android versie, op de android van m’n broer gezien.

  2. Van te voren was het niet mogelijk om de vragen bij aflevering 1 te maken..

  3. Ik zie nu nog wel foto’s van mensen die ik niet als vriend heb bij de poule. Ik kan nu ten minste wel de vragen beantwoorden.

  4. Er klopt nog steeds niets van die app. Vandaag de eerste vragen online, maar gelijk van aflevering 2.

  5. @B?rt: als je het artikel goed leest, dan zie je dat je de vragen vóór de aflevering moet beantwoorden. Jammer genoeg werkte de app niet voor de eerste aflevering dus heeft waarschijnlijk niemand de vragen kunnen beantwoorden.

  6. Vragen invullen vóór de aflevering, is wel weer een beetje raar vind ik!

  7. Helaas zie ik de plaatjes van de mol en de winnaar niet dus kan ik willekeurig een wit vlekje aan klikken zonder te weten wie. Heb een iphone 3gs met ios 6.

  8. Jammer dat hij alleen gedownload kan worden op ios 7. Dat gaat niet op mijn 3gs

  9. @Henri: Dat is toch altijd met een Poule?

  10. Wat een draak. Aflevering 1 zit al weer ‘dicht’. Niks geen informatie, veel foutmeldingen, ik weet het niet. Voor mij nu al mislukt. Hij is weer verwijderd.

  11. Hij krijgt van mij ook een slechte score ivm de verplichte Facebook inloggen.

  12. Met een poule heeft het niets te maken. Ze stellen vragen die je alleen fatsoenlijk kunt beantwoorden als je aflevering hebt gezien. Het is nu geluk hebben dat je goed gokt de fanatieke molkijkers zullen dit niet op prijs stellen

  13. Origineel geplaatst door Paz
    Met een poule heeft het niets te maken. Ze stellen vragen die je alleen fatsoenlijk kunt beantwoorden als je aflevering hebt gezien. Het is nu geluk hebben dat je goed gokt de fanatieke molkijkers zullen dit niet op prijs stellen

    Ik stel het juist wél op prijs en ben een fanatieke molkijker of gaan wij voortaan pas een voetbal poule starten als de wedstrijd al is gespeeld?
    De standaard voetbalpoule vragen zijn ook gokvragen zoals eindstanden, rooie/gele kaarten etc.

  14. @Rita: in de app store staat: vereist iOS6 of nieuwer en dat kan op de 3GS en eerder, ik heb hem ook op mijn iPod4 staan

  15. Ik krijg bij de vragen waar foto’s moeten verschijnen alleen lege rondjes, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  16. Als ik wil downloaden staat er dat ios 7 vereist is. Ik download via de telefoon

  17. @Rita: misschien je iphone opnieuw opstarten? Gebruik je trouwens wel iOS6?

  18. Opvallend dat in de app store nu ook het screenshot van ‘aflevering 4’ is aangepast! 😀

  19. @Roland: Ik gebruik ios 6.1.7 Als ik wil updaten via instellingen staat er dat ik de nieuwste versie heb. Maar als ik de app wil downloaden staat er echt dat ios 7 vereist is.

  20. Wat een rare app. Je moet vragen beantwoorden over een aflevering die nog moet komen. Dat is maar lukraak gokken op de antwoorden.

  21. @Rita: Heb je wel de goede app voor ogen? Er is ook een versie door fans? gemaakt. Die heet wie is de mol 2014 en daar heb je ios 7 voor nodig.

  22. @Imade: Heb je de vragen gelezen?
    Deze zijn werkelijk inhoudelijk over de aflevering.
    Bv. Wie vormen een koppeltje bij de 1e opdracht?
    Wat moeten ze met de enveloppe doen?
    Dat slaat echt nergens op.
    Bij een voetbalpools baseer je de uitslag nog op voetbalkennis en gok je een beetje op het aantal doelpunten. Hier kan je nog niet eens gebruik maken van kennis, de aflevering moet nog komen…..

  23. Stom zeg, ik had inderdaad de verkeerde app! Ik heb de goede nu gedownload en kan nog steeds niet inloggen. Het schiet niet erg op, zo.

  24. @Daanske: Ik heb hetzelfde probleem, maar ik heb hierboven gekeken op het plaatje zodat ik weet op wie ik kan drukken 😉 lekker omslachtig…

  25. @Rita: Inloggen kan alleen via facebook.

  26. @Joep: En dat lukt nog steeds niet. Ik heb hem er al afgegooid en opnieuw er opgezet, ik heb de fb app erop staan. Ik heb ook de telefoon al uit en aangezet. Ik denk dat ik het opgeef. Jammer, dat je de vragen niet gewoon op internet kunt beantwoorden. Dat was vroeger wel zo.

  27. Leuk. Uit de goede antwoorden op afl 2 weet ik nu al dat jennifer hoffman de winnaar gaat zijn. Had iemand toevallig ook al de mol goedgegokt?? Snap er niks van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.