Reacties voor: AccountChanger: snel tussen Apple ID’s wisselen in de App Store (jailbreak)

De jailbreaktweak AccountChanger zorgt ervoor dat je snel tussen Apple ID's kunt wisselen in de App Store. Voor de tweak is minstens iOS 5 vereist.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Handige app. Thx voor de tip.

  2. KLOTE!!! Waarom niet ook voor de iOS 4?!

  3. Als ik iets gekocht heb op account aa@. En ik wil dat account veranderen van naam,ander account. (omdat ik op die originele veel reclame krijg) naar bb@. Maar wel mijn aankopen behouden,,,,gaat dat???? Weet iemand dat? Ik kan er zelf niet uit komen, en vind op internet niks terug. Volgens mij ben ik dan de aankopen kwijt als ik dat imail adres(account) niet meer wil en een nieuwe aanmaak

  4. @boxerip: Je kunt gewoon je naam en/of mailadres wijzigen. Je apps blijven van jou.

  5. @Jaco: ja, maar volgens mij is het niet mogelijk om de apps op je nieuw account te zetten. (en het oude nooit meer te gebruiken)?

  6. Heren, help mij eens… waarom zou je wat in de amerikaanse appstore willen kopen? is er een verschil dan?

  7. @kleine jan: ja, het aanbod verschilt. Sommige apps zijn niet in Nederland verkrijgbaar (en andersom).

  8. @boxerip: Nee, klopt, apps blijven aan je account vastzitten, maar dat account kan dus wel een andere naam en/of mailadres krijgen.

  9. @kleine jan: @Knudde: Plus: het aanbod van films is veeeel groter in de VS-store en er is een groot aanbod van TV-series dat helemaal niet beschikbaar is in NL.

  10. Gratis Engelse boeken is ook makkelijker via US app store te vinden. ipv in NL

  11. Klopt, sommige apps zijn hier niet verkrijgbaar en alle diensten (en dan met name alles behalve muziek/apps) hebben een gigantisch groter aanbod in de VS of zelfs UK.

    Trouwens een bug: hij logt je dan wel in.. Maar hij switcht de stores helemaal niet! Ik zit nu met NL account in US store O.o Er staat nergens meer “installeren” of zelfs “install”, dus het werkt gewoon niet.
    Edit: okay de bug zit ‘m erin dat hij je niet daadwerkelijk inlogt. Enkel je onderaan weergegeven “ingelogde account” wordt veranderd. Pas als je wachtwoord invoert switcht hij van store..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.