Reacties voor: Shoppen zonder e.dentifier: ABN AMRO-app heeft nu ondersteuning voor iDEAL

De app van de ABN AMRO is bijgewerkt met een handige nieuwe functie, waardoor je voor online aankopen geen e.dentifier meer nodig hebt. De app ondersteunt nu namelijk ook iDEAL.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Bunq en ING waren hiermee als eerst. Hoop dat ze ook binnenkort Apple Pay in Nederland beginnen, dan zijn we eindelijk ook af van iDeal QR code scannen.

  2. Elke stap om die random readers uit te faseren is welkom. Fijn!

  3. Eindelijk!!!! Wat is ABN toch traag met dit soort dingen die het net allemaal wat makkelijker maken. Ik zit m’n hele leven al bij ING en nu 11 jaar bij ABN voor een gezamenlijke rekening. Sinds kort bij bunq en denk dat ik met alles over ga naar die bank. Wat een gemak! Ook Apple Pay werkt daar waar je contactloos kunt betalen (middels een omweg).

  4. Mooi functionaliteit! Hier zat ik op te wachten. Verder uiterst tevreden over de AAB app.

  5. Origineel geplaatst door Bas
    Eindelijk!!!! Wat is ABN toch traag met dit soort dingen die het net allemaal wat makkelijker maken. Ik zit m’n hele leven al bij ING en nu 11 jaar bij ABN voor een gezamenlijke rekening. Sinds kort bij bunq en denk dat ik met alles over ga naar die bank. Wat een gemak! Ook Apple Pay werkt daar waar je contactloos kunt betalen (middels een omweg).

    Dan was je er op tijd bij. Die omweg werd toch al snel afgesloten?

  6. Nu het bij bunq allemaal zo gemakkelijk gaat, kan het opeens bij andere banken ook. Hetzelfde dat het geld meteen overgemaakt gaat worden. Nou heb ik al een gruwelijke hekel aan die banken dus ik blij dat ik bunq heb👌

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.