Reacties voor: ABN AMRO Grip-app nu ook beschikbaar voor Rabobank- en SNS-klanten

ABN AMRO heeft haar Grip-app, waarmee je meer inzicht krijgt in je financiële zaken, nu ook beschikbaar gesteld voor klanten van de Rabobank en SNS. Ook bezitters van een ICS-creditcard kunnen met de app aan de slag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Interessant! Ik werk al jarenlang met een excel kasboek wat goed weergeeft wat wel kan of niet kan, makkelijk om vooruit kijken en uitgaven plannen. Weet mijn theoretische eindsaldo van 31 december al in januari. Zoveel mogelijke vaste lasten en geschatte lasten/kosten/verjaardagen/boodschappen/tanken.. alles staat er in.. ideaal! Maar een app of goede website die dit doet/kan ben ik nog niet tegengekomen.

  2. Gebruik app al jaren, super handig en overzichtelijk

  3. Ik gebruikte de app intensief, maar sinds ik betaal met Apple Pay met m’n nieuwe ING-rekening zie ik alleen m’n maandelijkse overboeking van Abnamro naar ING ipv alle pintransacties. Zou dus zeer mooi zijn als ze ING ook gaan ondersteunen.

  4. Origineel geplaatst door Leon
    Ik gebruikte de app intensief, maar sinds ik betaal met Apple Pay met m’n nieuwe ING-rekening zie ik alleen m’n maandelijkse overboeking van Abnamro naar ING ipv alle pintransacties. Zou dus zeer mooi zijn als ze ING ook gaan ondersteunen.

    EXACT!

  5. Gebruik gewoon een huishoudboekje, ook handig. Hoef ik tenminste niet allemaal banken en apps toestemming te geven om op mijn bankrekening te neuzen.

  6. Ah net nu Rabobank even niet werkt met de iOS 13 beta. Ook Bunq kan je toevoegen zag ik, top.

  7. Geprobeerd maar nope niet voor mij geschikt! Je kan achteraf je financiële troep bekijken maar niet vooruit kijken / plannen.. verder met het excel kasboek 💪🏻

  8. Zou mooi zijn als je transacties zou kunnen importeren óf handmatig invullen. Ik heb het niet zo op koppelingen, liever doe ik zelf wat meer moeite.

  9. Origineel geplaatst door Nuchterezeeuw
    Geprobeerd maar nope niet voor mij geschikt! Je kan achteraf je financiële troep bekijken maar niet vooruit kijken / plannen.. verder met het excel kasboek 💪🏻

    Heb je die sheet ergens vandaan? Klinkt wel interessant.
    Al moet je natuurlijk je data wel via csv importeren…?!

  10. Ik vind het maar niks dat ik mijn al mijn gegevens deel met een ander. Ook al is het ABN-AMRO.

    @Nuchterezeeuw: Is het mogelijk dat je een template ofzo van jouw kasboek deelt? Ik ben al tijden op zoek naar een goed werkende.

  11. @Marc (die andere): Dat weet je bank toch al, of je nu wel of niet deze app gebruikt. Deze app is een hulpmiddel die jjouw pintransacties onderverdeel in categorieen meer niet.

  12. @Marc (die andere): Precies.
    Moet niets hebben van dat PSD2, data hungry facebook like tracking tool.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.