Reacties voor: ABN AMRO-app laat je foto’s aan betalingen toevoegen

Betalingen in de ABN AMRO-app zijn vandaag een stuk persoonlijker. Koop je bijvoorbeeld nieuwe schoenen? Dan kun je foto's van deze schoenen toevoegen aan de afrekening.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. De functionaliteit om je betaling te personaliseren hadden ze toch al een jaartje of 3?. Maar misschien nog niet in de recent, nieuw ontworpen app.

  2. Leuk, maar ik heb liever Touch ID ondersteuning ABN!

  3. En nog steeds een error met ‘Let op, wilt u een responsecode invullen?’ op iOS 9 beta 3 pff.

  4. Leuk allemaal maar:
    Touch-ID -_-!

  5. IOS9 Beta 1 Public ook na deze update helaas nog geen toegang tot de app.

  6. Ik geloof dat die ertoe te maken heeft met iOS 9 SDK’s dje benodigd zijn voor de app. Mogelijk heeft Apple iets gewijzigd in beta 3 die dat nodig maken.
    Ik gebruik nu de Alert and Check app van ABN om saldo te checken en safari om andere bankzaken te regelen.

  7. Ik geloof dat die error te maken heeft met iOS 9 SDK’s dje benodigd zijn voor de app. Mogelijk heeft Apple iets gewijzigd in beta 3 die dat nodig maken.
    Ik gebruik nu de Alert and Check app van ABN om saldo te checken en safari om andere bankzaken te regelen.

  8. Abn ambro….
    Jullie lopen toch zo achter…
    Onzinnige functionaliteiten zoals dit zit niemand op te wachten… En dit kon ook al eerder.

    Er word massaal gevraagd om touch id. En al heel lang!!!

  9. @Pascal: Volgens mij was het nog niet mogelijk een afbeelding toe te voegen aan een pinbetaling in een winkel en dat is nu juist datgene wat nieuw is.

  10. Dit was al mogelijk in de oude app.
    En de afbeeldingen zaten er in de vorige versie ook al.

    Beetje apart dit. Eerst nieuwe update uitbrengen waar allerlei features niet meer inzitten en daarna waar nieuws naar buiten brengen met de ‘oude’ nieuwe features.

  11. TouchID graag!! En een werkende app op IOS 9….

  12. Ik had stiekem de hoop dat ze ios 9 public beta zouden ondersteunen maar niet dus. Wel jammer want de creditcard app van ABN AMRO en alert & check van ABN AMRO doen het wel op ios 9 public beta.

  13. Het toevoegen van een afbeelding bij een pinbetaling was voor deze update nog niet mogelijk, wel bij alle andere betalingen.

  14. Een echte fijne update zou zijn dat je altijd kan betalen zonder identificeren met de pas lezer. Nu nog steeds alleen contactpersonenlijst. Super irritant

  15. @Thomas: WOW, disruptive 😉

  16. Beste mensen, ik wil niet per se reclame maken voor de ING, maar die heeft al lang Touch ID. Niet alleen voor het openen van de app, maar sinds enige tijd ook voor het goedkeuren van een betaling. Leuke van de ING app is ook dat je wensen en ideeën via de app kunt doorgeven en dat die niet zelden worden doorgevoerd. Vooral in het begin hebben ze verschillende ideeën die ik doorgaf ingevoerd, waarna ik een bedankje kreeg. Zoals bijvoorbeeld het direct kunnen doorschakelen van een iDeal link in een email naar de ING app in plaats van (eerst) naar een Safari pagina, waardoor je dan weer helemaal moest inloggen.

    Ik vind trouwens wel de foto’s en logo’s bij de banknummers handig. Maar waarom zou je in vredesnaam een foto van je nieuwe schoenen willen toevoegen aan je betaling?? Is dat voor de winkelier, zodat hij weet welk paar hij verkocht heeft?? Of voor jezelf dat je weet welk paar schoenen je hebt gekocht. Dat lijkt me overbodig!

  17. Dit hadden ze toch al?

  18. Origineel geplaatst door Pascal D
    TouchID graag!! En een werkende app op IOS 9….

    Wat een gezeur dat iets niet werkt onder iOS 9 beta.
    Daar draai je juist je beta voor. Als de publieke niet beta ios9 komt gaat de app echt wel werken.

  19. @MacaanZee:

    Weet ik mijn probleem met ING is ook niet hun nummer 1 bank app maar dat ze ook nummer 1 zijn met storingen in het betaal verkeer anders was ik allang weg bij de ABN

    Trouwens moet iedereen die in de IOS9 beta zit niet zo janken ontwikkelaars kunnen nog niks indienen voor 9 dus als het niet werkt (het is een BETA) gewoon weer terug naar IOS 8.4 werkt alles weer zoals het hoort ben er zelf ook mee gestopt

  20. Inderdaad, ING heeft een goede app maar al het overige laat te wensen over.. Mijn partner had destijds ING dus daardoor kwam ik in het dagelijks leven veel mee in aanraking. Het aantal storingen is inderdaad bizar.

    Daarnaast vind ik het hele tancode principe die je via een sms krijgt vervelend. De iDentifier van ABN is ook niet alles, maar je hebt in ieder geval niet je mobiel nodig. Wat als die uit staat, gestolen is, etcetera?

    En ja, er is nu die app dus volgens mij heb je dan geen tancode meer nodig via SMS, maar bijv. mijn moeder bankiert nog gewoon via internet, dus die heeft niks aan die app en zit nog vast aan de tancodes.

  21. Pfff, wat een iOS 9 gezeur zeg. De naam zegt het toch al sufferds: BETA.Heb zowel ABNAMRO als ING-app.ABNAMRO app is prima. Stabiel, en doet alles wat ik wens. Touch ID mag nog wel erbij. Als het maar veilig is. ING app lijkt namelijk makkelijker mijn TID te accepteren (altijd in 1 keer) dan mijn iPhone bij unlock of 1Password-app. Raar, kan eigenlijk niet toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.