Reacties voor: ABN Amro-app geschikt gemaakt voor IBAN

De ABN Amro-app voor iPhone is geschikt gemaakt voor IBAN-betalingen. Ook is het nu mogelijk pas later je betalingen te signeren.
Lees het complete artikel → ABN Amro-app geschikt gemaakt voor IBAN
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Eindelijk. Had al steeds problemen met het scannen van acceptgiro kaarten die iban bevatten. Moet nu opgelost zijn.

  2. Hebben ze wel lang over gedaan dan de ING app waren vorig jaar al me rekening nummers al omgezet, ik weet niet hoe het met de andere banken zit.

  3. Hoop net als PP dat de problemen met scannen opgelost zijn. Gebruik die functie heel vaak, maar werkte de laatste tijd niet

  4. Duurde wel even maar daar is ie dan!

  5. Zou fijn zijn als je ook een overboeking kan doen zonder edentifier. Nu kan het volgens mij alleen als je het betreffende rekeningnummer het afgelopen (half)jaar gebruikt hebt. Juist bij kleine overboekingen (bijv. tot 100,-) zou het erg handig zijn als je niet steeds dat apparaat te voorschijn hoeft te halen. Je hebt immers altijd je 5 cijferige controle nummer nog voordat hij de betaling daadwerkelijk doet.

  6. Origineel geplaatst door Bas
    Zou fijn zijn als je ook een overboeking kan doen zonder edentifier. Nu kan het volgens mij alleen als je het betreffende rekeningnummer het afgelopen (half)jaar gebruikt hebt. Juist bij kleine overboekingen (bijv. tot 100,-) zou het erg handig zijn als je niet steeds dat apparaat te voorschijn hoeft te halen. Je hebt immers altijd je 5 cijferige controle nummer nog voordat hij de betaling daadwerkelijk doet.

    Zo…. echt eh kan nooit op school – buitenshuis in het algemeen – overboekingen doen want ik heb geen edentifier mee…

  7. Het zou raar zijn als de e.dentifier altijd nodig is. Tot nu toe was dat niet zo bij bekende rekeningnummers en had je het apparaat alleen nodig bij onbekende nummers.

  8. Het steeds moeten gebruiken van de e.dentifier heeft mij doen besluiten om over te stappen naar de ING, waar dit niet nodig is.

  9. Als je geen identifier bij je hebt kan niemand je onder dwang geld laten overmaken naar een onbekende rekening. Voor mij juist de reden om abnamro app te gebruiken. Ben om die reden juist niet blij met ING. Wel zou het voor beide een optie mogen zijn die slechts via site en ID zou kunnen aanpassen.

  10. @Bas: Als je nou eens goed de beschrijving van de update zou lezen dan zie je dat er voor wat betreft het gebruik van de e.dentifier een interessante wijziging is gekomen met deze versie 6.0.0

  11. Als je niet wilt dat via je betaalpas voor dagelijks gebruik je spaarrekening te benaderen is, moet je je betaalpas loskoppelen van internetbankieren en vervolgens voor je spaarrekening een bankpasje aanvragen waarmee je dan weer kan internetbankieren. Hiermee voorkom je dat bij skimmen of andere zwendel je spaarrekening ook wordt leeggetrokken. Spaarpas laat je thuis en wordt niet in winkels gebruikt.

  12. Origineel geplaatst door BoekMarc
    Als je geen identifier bij je hebt kan niemand je onder dwang geld laten overmaken naar een onbekende rekening. Voor mij juist de reden om abnamro app te gebruiken. Ben om die reden juist niet blij met ING. Wel zou het voor beide een optie mogen zijn die slechts via site en ID zou kunnen aanpassen.

    Onder dwang? Onder dwang kan iemand nog steeds geld van je krijgen door je te laten pinnen. Snap je punt dus niet. Denk je dat iemand je wel kan dwingen om geld over te boeken, maar niet zou durven om je te laten pinnen? (Omdat dat gewoon ‘not done’ is of zo?) Of zie jij dat anders?

  13. Hier werkt de app niet meer 🙁
    iPad 1 op 5.1.1
    na het openen sluit deze direct weer, wat een ***zooi
    al geprobberd opnieuw op te starten en verwijderen en er op zetten, niets helpt 🙁

    anderen hier last van ?

  14. @Absrnd: Tjonge jonge. Eindelijk weer accepts kunnen scannen. Wat een waardelose service en ergenis. Triest dat ze zelf niet eens klaar earen voor iban. Werkelijkwaar onbegrijpelijk gestuntel.

  15. @BoekMarc: Huh? Met wie ga jij om? Of woon je soms in Amsterdam Zuid-Oost en begeef je je ‘s avonds laat op straat 😛

  16. Heel erg blij met die uitgestelde e-dentifier verificatie. Een willekeurige collega meteen bij de lunch je voorgeschoten patatje terugbetalen was voorheen telkens niet mogelijk omdat dat rek.nr niet bekend was….
    Fijn dat ik de opdracht nu gewoon vast kan invoeren en dan later thuis met de e-dentifier kan authoriseren en definitief maken!

  17. Na installatie van door App Store aangegeven update op mijn iPad 1, direct en herhaald crash bij opstarten van app, ook na herstart iPad.
    Volgens mij hebben we dit al eens eerder gehad na een update van deze app…
    App volledig verwijdert en opnieuw vanuit App Store geïnstalleerd, blijkt nog oude versie. Werkt gelukkig weer. Opmerkelijk: géén update beschikbaar…

  18. @Boekmark: Pinautomaat heeft camera en staat wat publiekelijker. Komt toch ook regelmatig voor dat telefoons “onder dwang” van eigenaar verwisselen… En voor jou is het blijkbaar niet belangrijk, en voor mij wel. Vandaar dat ik het als toekomstige optie noem. Ieder zijn eigen voorkeur. (zoals c of k 😉

  19. Mooi qua klaarzetten van overboekingen (later ereader), IBAN, nieuw iOS7 toetsenbord.

    Ik mis alleen nog mogelijkheid om rekeningen toe te voegen aan adresboek van mensen die eerder geld naar mij hebben overgemaakt, maar nog niet in mijn adresboek staan. Daarnaast volledige iOS7 look volgt nog?

  20. Hier hetzelfde probleem. Na update abnamro app waardeloos op ipad 1

  21. @Absrnd: Onzd ipad 1 gebruikten we alleen voor abnamro internetbankieren. Nu dus zelfde probleem. Iemand een tip hoe dit op te lossen?

  22. App deleten van ipad en opnieuw in de store downloaden dan doet hij het weer.

  23. @Absrnd: Net dezelfde storing, straks maar de backup terug zetten en kijken of dat nog werkt

  24. Idem hier. Helpdesk geeft de verwijder truuk nu als oplossing. De versie uit de App Store is echter wel de nieuwe (6.0.0) en werkt. Ik vermoed dat de nieuwe versie niet om kan gaan met de data van de vorige versie, en de-installeren gooit die oude data weg. Slordigheidje…

  25. Ik ben klaar met het geklooi van ABN en stap van ellende over naar ing. Wat moet abn met mijn contact gegevens? Ook zoiets wat de update mogelijk maakt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.