Reacties voor: ABN AMRO-app werkt nu met Face ID

Goed nieuws voor mensen met een ABN AMRO-rekening: je kunt nu op de iPhone X inloggen met je gezicht, dankzij de nieuw toegevoegde ondersteuning van Face ID.
Lees het complete artikel → ABN AMRO-app werkt nu met Face ID

Reacties: 10 reacties

  1. Ben benieuwd wanneer er dit staat:

    Eindelijk: Apple Pay ondersteuning.

  2. Dat werd tijd, dat zoiets zo lang kan duren!

  3. Je kan nu ook via de app je hypotheekgegevens inzien en wijzigen…

  4. Tjonge eindelijk👍

  5. Ik krijg een foutmelding als ik mijn hyotheekgegevens wil inzien, hebben jullie dat ook??

  6. Handig! Aangezien de meeste apps nu de gezichtsherkenning gebruiken.

  7. @Rene: Die optie heb ik alleen wanneer ik via een browser inlog, niet via de app zelf. Hoe heb je dit ingeschakeld, als ik vragen mag?

  8. Belachelijk dat FaceID nu pas ondersteund wordt door ABN Amro. Zodra Apple Pay officieel gelanceerd is in Nederland stap ik over naar de bank die het als eerste ondersteund. En wacht ik niet meer af.

  9. Origineel geplaatst door Dviate
    @Rene: Die optie heb ik alleen wanneer ik via een browser inlog, niet via de app zelf. Hoe heb je dit ingeschakeld, als ik vragen mag?

    Klopt dat je deze gegevens alleen kan inzien… wijzigen gaat via een browser 😬

  10. Heel irritant dat je in de ABN Amro App iedere keer bij het inloggen of overboeken moet klikken op inloggen met face id. De andere apps die gebruik maken van face id openen bijvoorbeeld na het inloggen automatisch met face id herkenning dus zonder die extra klik en gebruikers handeling. Vreemde keuze van de bank ik hoop dat ze hier nog eens goed naar kijken en verbeteren in een volgende update want dit werkt heel irritant en omslachtig op deze manier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.