Reacties voor: ABN Amro-app voor iPhone krijgt compleet nieuw ontwerp

De ABN Amro-app voor iPhone heeft hetzelfde ontwerp als Internet Bankieren gekregen. De app ondersteunt nu ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Eindelijk iPhone 6 (Plus) support!

  2. Werd idd eens tijd dat de app werd geoptimaliseerd voor iPhone 6 plus. Nog wel een keer Touch ID integratie dan, zou voor mij erg handig zijn.

  3. Allemaal mooi en aardig, maar het eerste dat aangepast moet worden is TouchID ondersteuning, of in ieder geval een manier om het gebruik van de iDentifier te kunnen ontlopen. Gekkenwerk om bij te hoge bedragen of nieuwe rekeningnummers altijd nog dat onding nodig te hebben!

  4. De iPad versie heeft ook een update gehad met een nieuw ontwerp.

  5. Jammer dat de topnavigatie nu alleen te bereiken is door dubbel te tappen op de homeknop. Bij een iPhone 6(plus) vooral.
    Les 1 in mobile UX/UI design

  6. Ideal integratie zoals bij de ING app zou handig zijn.

  7. belachelijk dat er geen touch id in zit…. ga toch eens met je tijd mee abn…… echt schande!

  8. Origineel geplaatst door pp
    Ideal integratie zoals bij de ING app zou handig zijn.

    Dat is inderdaad een geniale functie. Erg handig als je wat online bestelt via de iPad: je kan gewoon met Ideal betalen vanuit de app.

  9. De website van ABN ontloop ik zoveel mogelijk kan er nooit iets vinden echt belachelijk on overzichtelijk ben nu op vakantie laat die update wel zitten tot ik weer thuis ben

  10. Ziet er strak uit en werkt een stuk prettiger!!

  11. Super app

  12. Mooie app maar ik mis Touch ID ondersteuning

  13. Prima update.
    Uitloggen in 1 klik. SEPA overboekingen zijn geen probleem meer heb ik gemerkt. Kan ik eindelijk weer vanuit de app geld naar een externe spaarrekening boeken.
    Geniale verversings animatie. 😉
    Sommige animaties maken de app wel iets langzamer heb ik het idee. Maar het geheel zit echt wel oké in elkaar!

  14. Niemand die de “overboeking” knop enorm schreeuwend vindt? Gebruik dat zelden, moet dat nou constant om zoveel aandacht vragen? Open de app nu met minder plezier, want m’n ogen worden constant bijna gedwongen ernaar te kijken terwijl ik het niet nodig heb..

    Verder wel erg blij met de iPhone 6 update!

  15. @Tomas Harkema: Volledig gelijk heb je!

  16. sinds de app vernieuwd is heb al wel 10 x de verkeerde pin code ingetoetst. De cijfer tegels zijn kleiner dan bij de vorige versie. Heel irritant.

  17. Helaas mis ik sinds de update een zeer handige functie.

    De app mist nu de optie om alle afschrijvingen van een bedrijf in één oogopslag te zien (via icon) zoals dit voorheen kon.

    De zoekfunctie in de app heeft ook geen optie om diezelfde afschrijvingen te zoeken omdat er in sommige gevallen (bijv ABN Amro een spatie in naam zit en die (fout)melding wordt dan ook gegeven in de app. I

    k hoop dat deze functionaliteit weer snel wordt toegevoegd en dat de zoekfunctie slimmer wordt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.