Reacties voor: Aanval op Pebble-smartwatch kan alle data wissen

Een beveiligingslek in de Pebble smartwatch zorgt ervoor dat iemand op afstand al jouw data en apps kan wissen. Het enige wat een aanvaller hoeft te weten is jouw mobiele nummer of Facebook-ID.
Lees het complete artikel → Aanval op Pebble-smartwatch kan alle data wissen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Wat voor data? Een Pebble bevat toch amper data? Het laat alleen zien wat er op je iPhone staat.Tis nou niet echt iets waar ik me veel zorgen over maak.Stel dat ik slachtoffer wordt van zo’n “aanval”, wat sowieso al heel onwaarschijnlijk is, en m’n Pebble wordt gewist, dan zet ik binnen 1 minuut de watchfaces er weer op..Beetje vergezocht.

  2. Ik vind dat WhatsApp een beveiliging in zou moeten bouwen, dat vanaf 20-30 berichten in 5 seconden deze worden geblokkeerd en niet verstuurd. Dat is toch logischer? Wie stuurt er nou goedwillend 20 WhattsApps in 5 seconden??

  3. Ik heb hier twee Pebble horloges liggen. De eerste was een Kickstarter edition. Die begon die ruis te krijgen. Ik heb er een filmpje van gemaakt en prive op youtube gezet en de link naar het prive filmpje gemailed naar Pebble. Anderhalve week en ik had een nieuwe. Top service. Verwacht snel een update te krijgen om dit te verhelpen. Stom eigenlijk dat ik nooit heb geprobeerd om de beveiliging van mijn horloge te omzeilen. Ga toch eens kijken of ik ook fouten kan vinden in de beveiliging.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.