Reacties voor: Aantal nieuwe iPads kampt met Wi-Fi-problemen

Een aantal nieuwe iPads zou last hebben van verbindingsproblemen. Een Wi-Fi-verbinding zou amper ontvangst hebben, terwijl een ander apparaat hier wel volledig gebruik van kan maken.
Lees het complete artikel → Aantal nieuwe iPads kampt met Wi-Fi-problemen
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Als het wel weer werkt na een reset, lijkt het er meer op dat er iets mis gaat bij het terugzetten van de instellingen van een oude iPad? Of gebeurt het ook bij kersverse iPad-bezitters? Misschien neemt hij iets mee van de oude settings dat niet lekker werkt met de nieuwe wifi chip.

    In ieder geval zijn die 177 reacties niet van unieke gebruikers. Ik zie zo al mensen die meerdere posts geplaatst hebben (it_caveman zie ik al meerdere keren op elke pagina).

  2. Reden voor mij op mijn nieuwe Ipad te voorzien van een clean install..

  3. Wie zetten oude iPad over op nieuwe en wie gaan voor een clean install? Waarom?

    Ik ben van plan clean install te doen omdat ik zo’n 350 apps op de iPad geinstalleerd (en deels verwijderd heb) en vermoed dat een clean install met een selectie apps een beter werkende iPad op kan leveren dan de hele meuk overplaatsen (incl zaken zoals slecht functiorende wifi). Eens of onzin?

  4. Heb altijd al met al m’n iDevices wifi problemen gehad. Nooit opgelost door welke update dan ook. Soms gaat ‘t een lange tijd goed, en dan kan ineens niet meer verbonden worden met het netwerk.

  5. Ik heb op m’n iPad 3 een clean instal gedaan,alles werkt perfect volle bak wifi.

  6. Gaat het Apple ooit lukken om een product te lanceren zonder productiefouten? Fijn die lagelonenlanden. Goede kwaliteit zo.

    Hoe duur zijn de nieuwe Ipads nou eigenlijk? Wil er ook een kopen misschien

  7. Jan is duidelijk een kenner…

  8. Ik zit over cleaninstall na te denken. Gewoon lekker fris weer aan de slag. Weer opnieuw opbouwen.

  9. Ik heb alles van mijn ipad 2 overgezet. Totaal geen problemen alles werkt. Wel al veel apps update gehad. Wifi geen enkel probleem.

  10. Niet alleen iPads, maar sinds dat mijn iPhone 4 op iOS5.1 zit ook problemen met de WiFi verbinding hier, terwijl dit voorheen altijd perfect werktte!

  11. 177 reacties op 3 miljoen verkochte iPad’s? Vind ik behoorlijk meevallen!

  12. Ik heb de back up terug van mijn ipad 1. Heb geen wifiproblemen.

  13. Dit is natuurlijk een gevolg van Apples eigen manier van werken. Als je een product enorm hypt dan zijn ook alle ogen op je gericht als er ook maar iets fout gaat. 177 reacties op 3 miljoen is minimaal.
    Kan het niet liggen aan het feit dat de router de oude ipad en nieuwe ipad door elkaar gooit??? (ben niet bijzonder ICT-erig). Kan me voorstellen dat dit voor kan komen wanneer je een backup gebruikt…

  14. Het probleem komt ook voor bij een upgrade naar Lion voor MacOSX. Oplossing van OSXdaily schijnt voor veel gebruikers te werken. OSXdaily

  15. Origineel geplaatst door Marc
    Wie zetten oude iPad over op nieuwe en wie gaan voor een clean install? Waarom?Ik ben van plan clean install te doen omdat ik zo’n 350 apps op de iPad geinstalleerd (en deels verwijderd heb) en vermoed dat een clean install met een selectie apps een beter werkende iPad op kan leveren dan de hele meuk overplaatsen (incl zaken zoals slecht functiorende wifi). Eens of onzin?

    350 Apps! Dan wordt het zeker tijd voor een grote schoonmaak.

  16. Heb nergens last van met de nieuwe iPad. Eerder het idee dat het wifi bereik hoger is i.p.v. lager…

  17. Origineel geplaatst door Robert
    Heb nergens last van met de nieuwe iPad. Eerder het idee dat het wifi bereik hoger is i.p.v. lager…

    Same here! Ik heb met mijn new iPad op sommige plekken ontvangst waar ik dat met mijn iPad 2 of iPhone 4 niet heb.

  18. Ook hier gewoon alles overgezet vanaf de iPad 1, geen enkel probleem.

  19. De nieuwe IPad heeft ook last van doorladen bij 100% de IPad zou dan nog een uur doorladen

  20. Om half 10 kan ik hem halen bij Dixons! Joepie en dan vanmiddag playtime!!!! Ik probeer gewoon eerst alles over te zetten. Mocht er dan toch nog problemen komen dan kan ik hem toch altijd met een clean install weer opbouwen.

  21. Kan iemand die vandaag de nieuwe ipad heeft gehaald laten weten of hij/zij wel/geen problemen heeft met Wifi?

  22. Alles overgezet via itunes. Prima wifi met de nieuwe ipad.

  23. Clean install: geen enkel probleem met wifi.

    @iPadiWantIt:

  24. Ik had problemen met wifi, ook na herstellen en fabrieksinstellingen werkte het nog niet. Toen de router zelf helemaal uitgezet, daarna weer aan en daarna de iPad opnieuw ingesteld en alles werkt zoals het moet!

  25. Vandaag mijn nieuwe ipad gekocht, WIFI problemen niet gehad tot nu toe, maar verbinding maken met range extender lukt niet.
    Heeft iemand een oplosseng?

  26. Ook ik heb met mijn ipad3 wifiproblemen.
    Heb een mailtje naar de winkel gestuurd en wacht op antwoord, hebben jullie een oplossing voor mij ?

  27. Ook ik heb wifi problemen met the new ipad! Elke keer als ik mijn ipad uitzet/meeneem van huis, vergeet hij ons thuis netwerk. Dus elke keer moet ik opnieuw verbinden en opnieuw het wachtwoord invoeren! Erg irritant. Met mijn iphone 4s en hp laptop heb ik nooit enkele problemen gehad. Het is ook net een nieuwe router enz. Ik heb al een paar tips/oplossingen geprobeert die via websites geadviseerd worden, maar niks mocht baten. Ik hoop dat het een softwarematig probleem is en dat bij ios6 alles weg is. Ik heb de Ipad wel in NY america gekocht maar dat mocht geen probleem zijn volgens apple personeel die ik in beide landen heb gesproken. Wie heeft DE OPLOSSING voor mij?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.