Reacties voor: ‘Aantal iOS 6-gebruikers stijgt fors door Google Maps’ (update)

Uit statistieken van reclamebedrijf MoPub blijkt dat het aantal iOS 6-gebruikers met 29 procent is gestegen door Google Maps.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. ‘gezien de timing’ of ‘aangezien de timing klopt’

  2. Wacht maar als er een untethered jailbreak uitkomt voor iOS 6x rond kerst… dan pas ga je een echte stijging zien en de Chinezen doen dan ook mee

  3. Ik snap het eigenlijk niet dat het probleem met de kaartenapplicatie nog steeds niet is opgelost. Bij het uitbrengen zou er nog kleine fouten mogen ingezeten hebben maar dat probleem zou toch al lang van de baan mogen zijn. Hopelijk met 6.1 en eindelijk Siri in het Nederlands aub

  4. @Rotte appel: Haha jij weet dingen die wij nog niet weten? Laten we het in ieder geval hopen.

  5. Origineel geplaatst door Bart
    Ik snap het eigenlijk niet dat het probleem met de kaartenapplicatie nog steeds niet is opgelost. Bij het uitbrengen zou er nog kleine fouten mogen ingezeten hebben maar dat probleem zou toch al lang van de baan mogen zijn. Hopelijk met 6.1 en eindelijk Siri in het Nederlands aub

    Er zullen altijd problemen zijn in een kaarten applicatie, ook in Google Maps, simpelweg omdat het wegennet blijft veranderen. Ik persoonlijk vind de app van Apple prima werken, ja er zouden nog wat meer POI’s in mogen zitten. Google heeft echter ook 5 jaar voorsprong hierin. En verwacht Siri nog maar niet, valt het altijd mee 🙂

  6. Ja, ik zit gewoon te wachten op die JB 🙁

    Krijg ondertussen wel steeds meer apps die ik niet kan updaten omdat ik een oudere versie van iOS draai…

  7. Mij lijkt dat de lijn sowieso stijgende is. Een beetje random om dat aan Google Maps App toe te schrijven.

    Ik blijf nog op iOS5 totdat de Google Maps app meer volwassen is. Ik ben niet onder de indruk van de Turn by Turn navigatie*, en verder is de iOS5 app in alle opzichten beter – naar mijn mening.

    * Tijdens het testen gaf hij meerde malen aan: “Na 500 meter.”, zonder aan te geven wat er dan na 500 meter is. Tsja, nogal een major bug lijkt mij.

  8. Natuurlijk, bij streetview in de Google maps zie ik mijn vorige wagen nog die ondertussen 1,5j weg is. Ik vind het juist jammer dat Apple blijkbaar niet meer zo perfect is als indertijd. Toch blijf ik een Apple fan want Android, dank je wel. Ik heb een 7′ tab 2 en gebruik ik juist om een agenda te hebben die ik in mijn binnenzak kan steken, meer niet.@Stefan:

  9. Streetview Bart!

  10. Ik ben er in elk geval één van. Pas geupdate op mijn iPhone nadat ik zeker wist dat Google maps er beschikbaar voor was en behoorlijke reviews kreeg. iPad wel eerder geupdate, en ik baalde behoorlijk dat de apple maps app echt totaal geen idee had van het zoeken van adressen. Ik bedoel: als je zoekt op een groot ziekenhuis, dan verwacht je die toch gewoon te vinden? Zelfs bestaande adressen (straatnaam, huisnummer en plaats) werden niet gevonden.

  11. Enzo red google apple weer

  12. Jammer dat je apple maps niet kan verwijderen. Toen ik het op de laatste pagina wou zetten, starte mijn iphone opnieuw op

  13. Origineel geplaatst door Bart
    Natuurlijk, bij streetview in de Google maps zie ik mijn vorige wagen nog die ondertussen 1,5j weg is. Ik vind het juist jammer dat Apple blijkbaar niet meer zo perfect is als indertijd. Toch blijf ik een Apple fan want Android, dank je wel. Ik heb een 7′ tab 2 en gebruik ik juist om een agenda te hebben die ik in mijn binnenzak kan steken, meer niet.@Stefan:

    Dan moet je een mailtje naar GOOGLE sturen Bart. Dit heeft niks met Apple uit te staan. Streetview is een Google-ding (zoals Gert ook al opmerkt!)

  14. Ik vindt het een waardeloze app veel te omslachtig ‘met
    Google maps ben je met vier handelingen daar waar je moet zijn met street view, het is zelfs zo dat alle street views al jaren niet word bijgewerkt en dan praat ik al vier jaar en langer ,mijn vorige auto staat er nog steeds op ,en een hotel op Gran Canaria wat al vijf jaar in gebruik is staat volgens street view nog steeds in de stiegers .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.