Reacties voor: AirPods Pro passen zich aan voor slechthorenden vanaf iOS 14

Ben je slechthorend en gebruik je AirPods Pro of een Beats-koptelefoon? Dan kun je vanaf iOS 14 gebruikmaken van een functie die het geluid speciaal hierop afstemt. Zo hoef je tijdens een telefoongesprek niet meer het geluid harder te zetten als je stemmen slecht verstaat.
Daniel Vischjager -

Reacties: 4 reacties

  1. Geweldig als het ook werkt. Zo hoor ik met mijn linker oor hoge tonen minder goed dan met mijn rechter oor. Ik hoop zeer dat je daar dan specifiek voor kunt corrigeren.

  2. Origineel geplaatst door Jdk
    Geweldig als het ook werkt. Zo hoor ik met mijn linker oor hoge tonen minder goed dan met mijn rechter oor. Ik hoop zeer dat je daar dan specifiek voor kunt corrigeren.

    Precies wat ik ging zeggen! Ik heb 10% slechter gehoor links tov rechts waardoor mijn hersenen amper geluid registreren van links. Enige oplossing is om links het geluid 10% hoger te zetten om dan langs beide oren even goed te kunnen horen.
    Ik zou dit echt een super functie vinden indien je het geluid per oortje afzonderlijk zou kunnen aanpassen!

  3. En dat is dus 1 van de redenen dat je meer betaalt voor Apple producten! En dat is prima… Ze blijven toegankelijkheid van hun producten naar een hoger niveau brengen. Het is procentueel voor een kleine, hele kleine groep gebruikers maar wel belangrijk. Een reden dat ik het niet erg vind dat je hierdoor meer moet betalen voor hun producten.

  4. Origineel geplaatst door Vincent
    En dat is dus 1 van de redenen dat je meer betaalt voor Apple producten! En dat is prima… Ze blijven toegankelijkheid van hun producten naar een hoger niveau brengen. Het is procentueel voor een kleine, hele kleine groep gebruikers maar wel belangrijk. Een reden dat ik het niet erg vind dat je hierdoor meer moet betalen voor hun producten.

    Behalve de noise canceling, die hebben ze slechter gemaakt met nieuwe firmware uit te brengen, dan bij de release van de airpods pro.
    Want met de laatste firmware versie, klinkt de noise vanceling nog steeds niet zo goed dan bij de release.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.