Reacties voor: ‘TSMC start productie van A11-chip voor iPhone 8’

De productie van de A11-chip voor de iPhone 8 is begonnen. Volgens berichten is TSMC gestart met het produceren van deze nieuwe 10nm A11-chip. Eerdere problemen lijken daarmee opgelost.

Reacties: 7 reacties

  1. De iPhone 8 heeft een compleet nieuw design en is de grootste vernieuwing sinds jaren, waardoor er flink wat problemen overwonnen moeten worden

    Ik begrijp dat dit dus geen gerucht betreft ?

  2. Als de “normale” a11 in de iphone edition komt , war komt er dan in de 7s?
    Ik zou eerder denken dat de a11x in de edition komt en de a11 in de 7s

  3. De A11x zou ik in de iPad (Pro) verwachten, maar niet in een Plus telefoon

  4. Het is allemaal niet zo spannend meer met Apple. De laatste jaren is er zo vaak voor de release van een nieuw model zoveel verklapt waardoor het geen verrassing meer is… vind dat persoonlijk echt saai….. ik kon me de tijd nog herinneren dat de iPhone 4 uitkwam.. wauw dat vond ik echt gaaf!! En ook echt verrassend!!

  5. Origineel geplaatst door Dani
    Het is allemaal niet zo spannend meer met Apple. De laatste jaren is er zo vaak voor de release van een nieuw model zoveel verklapt waardoor het geen verrassing meer is… vind dat persoonlijk echt saai….. ik kon me de tijd nog herinneren dat de iPhone 4 uitkwam.. wauw dat vond ik echt gaaf!! En ook echt verrassend!!

    Laat juist daar nu het complete toestel gelekt zijn/ in een café laten slingeren. Daar wisten we toen ook alles van

  6. Ik herken me ook wel in wat Dani schrijft. Na de iphone 4, werd het steeds moeilijker om iets geheim te houden tot moment van officiële voorstelling aan t publiek.

    Neemt niet weg dat ik blijf wel genieten van alle geruchten en het lezen van de reactie’s.

  7. @Fritsie: Het is nog steeds een gerucht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.