Reacties voor: ‘9.7-inch iPad Pro verkrijgbaar vanaf $599 met 32GB en 128GB opslag’

De 9,7-inch iPad Pro die Apple aankondigt, zal wat duurder worden dan we van 9,7-inch iPads gewend zijn. Je krijgt de keuze uit 32GB en 128GB opslag. Ondertussen blijft de iPad Air 2 bestaan.
Lars Paymans -

Reacties: 24 reacties

  1. Zo zou deze kleinere iPad Pro vanaf 599 dollar beschikbaar komen, waarmee je het 32GB model met Wi-Fi in huis haalt. Omgerekend komt dit neer op 530 euro.

    Omgerekend tegen de huidige koers wel ja. Maar de praktijk leert dat de Amerikaanse adviesprijzen ex. BTW zijn, dan heb je nog importheffingen ed. dus ik reken erop dat als die $599 inderdaad klopt voor Amerika, dat hij hier dan tegen de €650 gaat kosten.

  2. Pffff wat een bak geld zeg voor 32GB.

  3. Dit gaat nergens over toen de iPad Air 2 uit kwam was 16GB €499 en 64GB €599 enz
    Nu Begint het bij 599 en eigenlijk is het gewoon een iPad air 3
    Dus niet doen Apple !!!

  4. Origineel geplaatst door max
    Dit gaat nergens over toen de iPad Air 2 uit kwam was 16GB €499 en 64GB €599 enz
    Nu Begint het bij 599 en eigenlijk is het gewoon een iPad air 3
    Dus niet doen Apple !!!

    Want? Ik heb er dat wel voor over. Sterker nog, de 128GB heeft mijn voorkeur

  5. Ik denk dat ze het gwn een iPad air 3 gaan noemen lijkt me ook wel logisch

  6. Een verbetering of nieuwe functie hoeft toch niet altijd een prijsverhoging in te houden!? De processor in m’n pc is echt veel sneller dan die van 20 jaar geleden, heeft meer kernen, enz. Maar de prijs is alleen maar gedaald.

    Apple is een onbeschoft graaibedrijf aan het worden, met hun prijsverhogingen, monsterwinsten en bergen cash. Straks heb ik niets meer van Apple behalve de aandelen. Als gebruiker ga ik dus afhaken maar als belegger profiteren. En als er een alternatief komt van mensen die iets anders dan $$ belangrijk vinden, dondert Apple in elkaar en moet ik ook die aandelen zsm kwijt.

  7. Als ze echt een iPad Pro Mini gaan aankondigen is dat het begin van het einde. Apple is helemaal de weg kwijt wat betreft de iPad. Weinig mensen zien er de meerwaarde van tov een iPhone. Zorg dan of dat je gewoon een betaalbaar apparaat maakt met redelijke/goede specs. Welke tablet gebruiker heeft nou extreem goede specs nodig? Kan me niet voorstellen dat dit een succes wordt.

  8. Ik twijfelde voor mijn gebruik (spelletjes en tv kijken) tussen de Pro en Air 2 als vervanging van mijn huidige tablet maar dat gaat geen Pro worden. Ik wil ook 4G hebben maar dat wordt veel te duur, zeker als dat alleen bij de 128GB versie komt zoals bij het grote model.
    Ik vrees dat de Air 2 geen prijsdaling gaat zien als de Pro vanaf €600 te koop gaat zijn. Lijkt me wel duidelijk dat de nieuwe Pro met die prijsstelling de verkopen van tablets niet vlot gaat trekken, het alternatief voor de Pro wat Apple de mensen biedt is een tablet van anderhalf jaar oud.

  9. Een verstandige keuze van Apple om de prijs nog verder op te schroeven, want de iPad doet het de laatste kwartalen al zo geweldig. Ik was eigenlijk van plan om van de iPad Air 2 te upgraden, maar voor 599 mogen ze hem lekker houden. Dit jaar de iPhone 7 Pro voor 999 euro? Het zal mij niks meer verbazen.

  10. Dat hij hier dan €530 gaat kosten is echt een illusie. Sterker nog, de prijzen worden geeneens meer 1 op 1 omgerekend sinds de euro het slechter is gaan doen. De iPad Pro 12.9″ kost €919 dus ik denk dat we blij mogen zijn met een prijs van €619.

  11. Origineel geplaatst door jo
    Ik denk dat ze het gwn een iPad air 3 gaan noemen lijkt me ook wel logisch

    Denk ik ook

  12. Ik hoop iig niet dat die prijs klopt. Ik heb vorige week mijn iPad Air verkocht, omdat ik deze te traag vond worden (sinds iOS 9) en omdat ik toen nog een goede deal kon maken. Als volgende week de nieuwe officieel aangekondigd gaat worden verwacht ik dat de Air weer wat minder waard wordt op de tweedehands markt.

    Helaas lijkt het met deze geruchten dat ik fout gegokt heb, ik had gehoopt op een opvolger voor de Air 2 met een soortgelijk prijskaartje.
    Aan de andere kant, de instapversies met 16GB is te weinig voor mij, dus had ik altijd minimaal 32GB gekozen, dan valt het met de prijzen wellicht mee. Ik had alleen gehoopt voor ongeveer 550 euro een 64GB variant te kunnen bemachtigen.

  13. Is het handig om de iPad Air te kopen? Of is de nu te “oud”?-

  14. Had mijn iPad Air 2 te koop staan, maar heb hem weer ingetrokken. Dus ik hou de Air 2 voorlopig. Ga niet voor zoveel meer geld upgraden.

  15. Ik hoop toch echt dat er een nieuwe ipad mini wordt aangekondigd. Vind dat formaat prettiger dan de ipad.

    We’ll see on monday 🙈

  16. iPad Air 3 Pro. Iedereen tevreden…

  17. Dan vind ik het jammer dat de iphone 5s nog wel blijft bestaan als de iphone se komt! De 5s en de air zijn nota bene allebei uit 2013…

  18. Ik ben bang dat dit hem niet gaat worden voor me, tenzei de specificaties echt verbeteren en niet een paar extra speakers, ondersteuning voor een 100 euro pen en standaard zooi als ram en cpu/gpu.

  19. @victor: De iPad mini is 5 maanden geleden compleet vernieuwd, ik denk niet dat er nu al een verbeterde versie aankomt.
    We hebben al 3 jaar moeten wachten op een “echte” mini die de Air kan bij benen.

  20. Origineel geplaatst door Patrick
    Is het handig om de iPad Air te kopen? Of is de nu te “oud”?-

    is te oud en te traag

  21. Hmm, de iPad gaat steeds meer op een Microsoft Surface pro lijken. 😜

  22. Origineel geplaatst door Ome Wout
    Een verbetering of nieuwe functie hoeft toch niet altijd een prijsverhoging in te houden!? De processor in m’n pc is echt veel sneller dan die van 20 jaar geleden, heeft meer kernen, enz. Maar de prijs is alleen maar gedaald.

    Apple is een onbeschoft graaibedrijf aan het worden, met hun prijsverhogingen, monsterwinsten en bergen cash. Straks heb ik niets meer van Apple behalve de aandelen. Als gebruiker ga ik dus afhaken maar als belegger profiteren. En als er een alternatief komt van mensen die iets anders dan $$ belangrijk vinden, dondert Apple in elkaar en moet ik ook die aandelen zsm kwijt.

    Misschien ben je even vergeten dat het een commercieel bedrijf is, geen overheidsambtenaar die van jouw geld betaald wordt. Als je het te duur vindt, koop dan wat anders… Maar ga niet lopen huilen omdat Apple geld wil (en KAN) verdienen. En het is helemaal niet te geloven dat je klaagt als je aandelen hebt; JUIST aandeelhouders dwingen bedrijven om maximaal winst te maken.

  23. Ik wacht 21 maart af, benieuwd of volgende generatie iPad aan mijn verwachtingen voldoet.

    Ik neig steeds meer naar een Surface Pro.

  24. @Tim: Fijn dat we het over heel veel eens zijn. Ik kondig slechts aan dat ik mijn betrokkenheid bij Apple wellicht ga beperken tot het profiteren van de fanboys zoals jij.

    Dat ik een ander merk dan Apple overweeg, betekent niet dat ik er een traan om laat. Van wat ik aan Apple verdien, ben ik juist heel blij! Bedankt man! Ga zo door. Zijn we samen blij met Apple! Deal!?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.