Reacties voor: Gerucht: ‘Apple levert krachtige 96 Watt oplader bij 16-inch MacBook Pro’

Apple gaat de 16-inch MacBook Pro mogelijk leveren met een krachtige 95 Watt oplader. Dat blijkt uit informatie van Chongdiantou, de Chinese tegenhanger van de website ChargerLAB. Beide sites zijn gespecialiseerd in alles rondom opladen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Patience, patience. It’s coming. De MacBook waar je al een tijdje op wacht…

    [talking to myself]

    Wat voor een oplader 🔌 er ook bij zit..
    Ik zit met smart op DE MacBook te wachten die mijn MacPro 2013 en MacBook 2016 kan vervangen.
    Benieuwd of dit hem gaat worden.

  2. MacBook Pro mid 2010 met inmiddels dramatisch gemankeerde/tekortkomingen qua functionaliteiten. Lees:’tand des tijds’. Hoop op een MacBook Pro zonder kinderziektes die wederom ‘recall rijp’ zijn

    Gaan het zien…

  3. Gaat deze alleen in 16 inch beschikbaar komen in de behuizing van de huidige 15 inch MacBook? Of zijn er ook geruchten dat de huidige 13 inch MacBook een refresh krijgt (14 inch)? Vind de huidige 15 inch net wat te groot om mee te nemen.

  4. Origineel geplaatst door Maarten
    Gaat deze alleen in 16 inch beschikbaar komen in de behuizing van de huidige 15 inch MacBook? Of zijn er ook geruchten dat de huidige 13 inch MacBook een refresh krijgt (14 inch)? Vind de huidige 15 inch net wat te groot om mee te nemen.

    Dat is wel ideaal. Van mij mag de MacBook Pro wel 2-3 mm dikker worden in ruil voor meer porten en een de-kaart lezer. Het maakt mij niet uit als die extra porten ook thunderbolt 3 zijn, want alles wat ik nieuw koop is toch usb-c.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.