Reacties voor: 9292 voor iOS laat je naar contactpersonen navigeren

De nieuwste versie van de 9292-app laat je nu navigeren naar het adres van contacten in je adresboek-app. Hiervoor moet je bij je contacten natuurlijk wel het adres hebben opgegeven.
Lars Paymans -

Reacties: 12 reacties

  1. Heel leuk en aardig, maar ze moeten zich schamen dat ze nog steeds nog geen update voor iPhone 6 (plus) hebben uitgebracht. iOS9 met het andere lettertype weergeeft de tijd nu zo op een te langere regel: 12:…

  2. Beter had men energie gestoken in het functioneren van de app. Juist vorige week de app maar verwijderd omdat ik nooit verder kwam dan “geen resultaten gevonden”. En kijkend naar de beoordelingen in de app store, ben ik niet de enige.

  3. @Dennis: Inderdaad, niet alleen deze app maar ook anderen zoals zelfs iCulture. Duizenden nutteloze apps die al iPhone 6+ optimalisatie hebben maar de enige echte NL’se apple nieuws site. Neehoor, man man man. Om je kapot te schamen.

  4. @Jorn: Gebruik dan de website van iCulture op je iPhone 6 (plus) deze werkt wel perfect

  5. Of de app wel of niet geoptimaliseerd is voor de iPhone 6 is niet zo erg, maar de afgebroken weergave van de vertrektijden in iOS 9 is natuurlijk een onoverkomelijk probleem. Eigenlijk is de app daardoor onbruikbaar.

  6. @stefanschroen: Gebruik ik inderdaad ook, maar zou het handiger vinden als ze de app zouden updaten. Met nieuwsupdates e.d. Beetje offtopic, maar hier zou wel wat meer tijd aan besteed kunnen worden.

  7. De apps voor bussen zijn over het algemeen slecht, deze optie is niet exht baanbrekend lijkt mij

  8. Origineel geplaatst door Wilbie
    Of de app wel of niet geoptimaliseerd is voor de iPhone 6 is niet zo erg, maar de afgebroken weergave van de vertrektijden in iOS 9 is natuurlijk een onoverkomelijk probleem. Eigenlijk is de app daardoor onbruikbaar.

    iOS 9 is ook nog steeds in beta stadium dus dit kan prima, de app werkt prima op iOS 8.4.1 met iPhone 6 de plus versie geen idee

  9. Origineel geplaatst door robert
    Beter had men energie gestoken in het functioneren van de app. Juist vorige week de app maar verwijderd omdat ik nooit verder kwam dan “geen resultaten gevonden”. En kijkend naar de beoordelingen in de app store, ben ik niet de enige.

    Ligt dat eerder aan jou heb hier nooit problemen mee, of ik nu in utereg ben of in een andere locatie nooit problemen hiermee gehad.

  10. Zoals een aantal voor mij, update de resolutie is een keer. Denk dat hier de meeste vraag naar is. Een goed alternatief kost je een paar euro is Bus & trein deze app werkt top een veel support van de ontwikkelaar. !

  11. Origineel geplaatst door Dennis

    Ligt dat eerder aan jou heb hier nooit problemen mee, of ik nu in utereg ben of in een andere locatie nooit problemen hiermee gehad.

    Dat zal dan wel. Gebruikte de app bijna dagelijks toen ik nog een Windows Phone had, daar nooit problemen gehad. Op iPhone (5s) nooit info kunnen opvragen. En nogmaals, meer mensen melden dat in de app store.

  12. @robert:
    Hier hetzelfde. App een jaar geleden verwijderd, gewoon omdat het vaker niet dan wel resultaten toont. Wat een amateurs…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.