Reacties voor: 6 video-applicaties voor de iPhone 3GS: van PixelPipe tot VideoUp

Nu de iPhone 3GS op de markt is, zoeken mensen applicaties waarmee ze video kunnen gebruiken. Het aanbod is op dit moment nog beperkt voor vooral video-uploaders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Video Fault? De screenshot van die app zegt toch echt iets anders. Het ziet er verder uit als een interessant programma, ik weet alleen niet of ik het wel nodig heb en zou gebruiken…

  2. Buh waarom betalen voor een app als je gewoon via youtube gratis kan uploaden? Daarnaast… Die ene voor facebook vind ik toch wel overbodig? waarom verwerken ze het gewoon niet in de facebook applicatie?

  3. Origineel geplaatst door Yannick
    waarom verwerken ze het gewoon niet in de facebook applicatie?

    Dat komt eraan, is aangekondigd voor de nieuwe Facebook voor iPhone.

  4. Die van Facebook vind ik best wel overbodig. Op Facebook kun je Toepassingen instellen dat je filmpjes van YouTube meteen worden gelinkt naar je Facebook profiel. Dat is er tevens ook voor de fotodienst Flickr.

  5. Naast de standaard videofunctie van de iPhone 3GS zelf, waarmee je filmpjes naar YouTube kunt uploaden, hebben we er vijf ontdekt: VideoUp, Video Vault Pro, Pixelpipe, BeejiveIM, Twittelator Pro en Video Uploader.

    …misschien kan ik niet tellen, maar volgens mij zijn het er 6…?!

  6. Waar ik echt behoefte aan heb (als ik een 3GS zou hebben dan ipv 3G) is de mogelijkheid tot het monteren van geschoten filmpjes ipv alleen ‘croppen’!

  7. Pixelpipe is gewoon gratis hoor, waar halen jullie die prijs vandaan? Is al heel lang gratis!

  8. hehe ik vraag me af of mensen die dit soort programma’s gebruiken wel opletten…Je kunt namelijk op youtube iets uploaden, en facebook, twitter en noem maar op instellen dat ze hiernaar toe linken, op het moment dat het gebeurt..

  9. Ik gebruik Tweetreel werkt ook keurig met video’s naar je twitter.

    (ik weet dat het ook via youtube kan maar zo blijft het toch op je eigen twitter en is de kans dat het door derde gezien wordt iets kleiner, Blijft het nog een heel klein beetje prive)

  10. Iemand enig idee hoe ik via de 3GS video’s naar Vimeo kan uploaden? Stukken beter dan Youtube.

  11. Allemaal onzin apps in mijn eigen. Allemaal voor 1 site, de enige goede hiertussen is eigenlijk Video Uploader: youtube, facebook en blogspot. Pff.

  12. Thanks for including Pixelpipe in your article! A couple of quick points.

    – Our application is and always has been free of charge!

    – We support uploads of up to 200MB per file and upload at the original resolution. Apple downsamples before uploading to YouTube & MobileMe.

    – We also support video uploads for pre-3GS devices that are using Cycorder http://is.gd/1r8it

  13. Beejive?? kan je video’s doorsturen via beejive dan ofso???

  14. @Shorty007: Ja, dat kan je … en het werkt goed. Het gaat wel enkel om video’s van de iPhone 3GS camera en niet om video’s in je iPod applicatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.